- 8 Haziran 2010
- 658
- 1.282
- 34
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.981
hayirli olsun eviniz huzurla oturun insallah . 381bin ev kredisini hangi bankadan kac faizle cektiniz biz de bu ara ne yapsak modundayiz daEveet bu ay yatırıma 423 gr altın bozarak ve 50 bin tl ihtiyaç kredisi, 381 bin tl de konut kredisi çekerek tüm masrafları ile 927 bin tl ile yatırımlık bir ev ekledik. ,
kalan altınım 297,58 gr oldu. bu duruma üzülsem de ev sahibi olduğumuz için mutluyum.
bu altın miktarını ilk 6 ayda 500 gr a çıkarmam lazım. birine verdiğimiz borç 12000 dolar hala gelmedi. o gelirse çıkarırım. sonrasını artık yaşayıp göreceğiz. çünkü mevcut işimiz bitecek ve biz bir süre işsiz kalacağız gibi görünüyor. (şantiyeciyiz)
hayirli olsun, umarim hemende yeni is bulursunuzEveet bu ay yatırıma 423 gr altın bozarak ve 50 bin tl ihtiyaç kredisi, 381 bin tl de konut kredisi çekerek tüm masrafları ile 927 bin tl ile yatırımlık bir ev ekledik. ,
kalan altınım 297,58 gr oldu. bu duruma üzülsem de ev sahibi olduğumuz için mutluyum.
bu altın miktarını ilk 6 ayda 500 gr a çıkarmam lazım. birine verdiğimiz borç 12000 dolar hala gelmedi. o gelirse çıkarırım. sonrasını artık yaşayıp göreceğiz. çünkü mevcut işimiz bitecek ve biz bir süre işsiz kalacağız gibi görünüyor. (şantiyeciyiz)
İşsiz kaldığınız süreçte krediyi nasıl ödeyeceksiniz birikimi mi bozacaksınızEveet bu ay yatırıma 423 gr altın bozarak ve 50 bin tl ihtiyaç kredisi, 381 bin tl de konut kredisi çekerek tüm masrafları ile 927 bin tl ile yatırımlık bir ev ekledik. ,
Hayırlı olsun yatırımınızEveet bu ay yatırıma 423 gr altın bozarak ve 50 bin tl ihtiyaç kredisi, 381 bin tl de konut kredisi çekerek tüm masrafları ile 927 bin tl ile yatırımlık bir ev ekledik. ,
ev bos olunca temizlik cok daha kolay oluyor gercektenÇocuğun odasını temizlemeye biraz başladım. Kıyafetleri ayirdim. Hemen sabah bir yere birakirim.
Cumaya kadar işlerimi bitirmem gerekli sonra ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum birkaç günlük...
evet birikimden harcayacağız mecburen. sonra illa şantiye olmak zorunda ne iş bulsak yaparız artık. devir öyle bir devir.İşsiz kaldığınız süreçte krediyi nasıl ödeyeceksiniz birikimi mi bozacaksınız
garanti bankasından 2,05 faizle çekildi. ben ikinci bir ev daha düşünüyorum 500 bin tllik 1+1 yatırımlık. iki evin kirası bir evin kredisinin %80ini karşılıyor olacak şekilde. en azından ilk yıl böyle olur 2. yıl tamamını karşılar diye düşünüyorum.hayirli olsun eviniz huzurla oturun insallah . 381bin ev kredisini hangi bankadan kac faizle cektiniz biz de bu ara ne yapsak modundayiz da
Hayirli olsun ev hazır o zaman.Bu hafta inşaat olan evin tapusunu alacağım kısmetse... Artık tamamlandı. Bir kısmını ödemiştim kalanı da tapu günü ödeyeceğim...Kredi ödemelerimi şimdilik sorunsuz yapıyorum. Umarım böyle devam eder...
Ama bu oturduğum yerde uzun yıllar oturamam sanirim. Olanaklar kısıtlı hem de oğlumun gideceği okula göre şekillenir zamanla
Hayirlisi olsunEveet bu ay yatırıma 423 gr altın bozarak ve 50 bin tl ihtiyaç kredisi, 381 bin tl de konut kredisi çekerek tüm masrafları ile 927 bin tl ile yatırımlık bir ev ekledik. ,
bu ev Ankarada ben Rusyada çalışıyorum şantiyede. yatırımlık olarak alındı kiracısı da hazır bir tanıdığımız 3500 ya da 4000 gibi bir miktara kiraya vereceğiz. geri ödemesi aylık 8000 tl civarında. oturmalık ev almak için önce yatırımlıktan başladık. oturulacak düzeyde bir ev için maalesef 4-5 sene daha gerekiyor.Hayirli olsun ev hazır o zaman.
Bulunduğum ilde mi ev tatlu.
Aylik kredi ödemelerin yüksek mi?
Belki kiraya verirsin bu evi.
Hayirlisi olsun
Ev evdir iyi etmişsiniz kolaylıklar dilerim.bu ev Ankarada ben Rusyada çalışıyorum şantiyede. yatırımlık olarak alındı kiracısı da hazır bir tanıdığımız 3500 ya da 4000 gibi bir miktara kiraya vereceğiz. geri ödemesi aylık 8000 tl civarında. oturmalık ev almak için önce yatırımlıktan başladık. oturulacak düzeyde bir ev için maalesef 4-5 sene daha gerekiyor.
gelir dolar evet ama öyle uçuk değil :) ve sigortamız yok :)Ev evdir iyi etmişsiniz kolaylıklar dilerim.
Gelir tl değil o zaman krediyi ödemesi bi nebze rahat olabilir belki.
4 5 sene çok değil zaman geçiyor oturmalik da alırsınız:)
tesekkur ederim bilgi icin umarim tum planlariniz cok guzel ilerlergaranti bankasından 2,05 faizle çekildi. ben ikinci bir ev daha düşünüyorum 500 bin tllik 1+1 yatırımlık. iki evin kirası bir evin kredisinin %80ini karşılıyor olacak şekilde. en azından ilk yıl böyle olur 2. yıl tamamını karşılar diye düşünüyorum.
bu evin kredisini babam çekti, 2. evinkini de ben çekerim inşallah ev de buluruz. biz de artık ailelerimizde takılırız bir süre
Ormanya güzeldir gerçekten. Sapanca gol kenarı maşukiye harika bir doğadır... Ne iyi yapmissinizSelâm kizlarr
Altın uçmuş daha da yükselecek gibi görünüyor.
Nasil birikim yapacağız nasil.
Kredi miktarı değişmiyor da masraflari ne yapacağız hep yüksek.
Dün turla bir gezi yapıp döndük
Varış noktasi kartepe olacaktı ama kar yağmadığı için plân değişti ama gittimiz her yere bayıldık
Hele ormanyada çocuklar çok eğlendi.
Öyle yorulmuşuz öğlene kadar uyumuşuz