Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Eveet bu ay yatırıma 423 gr altın bozarak ve 50 bin tl ihtiyaç kredisi, 381 bin tl de konut kredisi çekerek tüm masrafları ile 927 bin tl ile yatırımlık bir ev ekledik. ,
kalan altınım 297,58 gr oldu. bu duruma üzülsem de ev sahibi olduğumuz için mutluyum.
bu altın miktarını ilk 6 ayda 500 gr a çıkarmam lazım. birine verdiğimiz borç 12000 dolar hala gelmedi. o gelirse çıkarırım. sonrasını artık yaşayıp göreceğiz. çünkü mevcut işimiz bitecek ve biz bir süre işsiz kalacağız gibi görünüyor. (şantiyeciyiz)

hayirli olsun eviniz huzurla oturun insallah . 381bin ev kredisini hangi bankadan kac faizle cektiniz biz de bu ara ne yapsak modundayiz da

hayirli olsun, umarim hemende yeni is bulursunuz

İşsiz kaldığınız süreçte krediyi nasıl ödeyeceksiniz birikimi mi bozacaksınız

Hayırlı olsun yatırımınız

Dün birkaç aile ziyaretinden sonra kuzenimle kafa dağıtalım diyerekten birkaç saat bir mekana gittik eğlendik. Iyi oldu. Ama gencecik kız ve hayata öyle negatif bakıyor ki... Abla aldığım maaş ailemle yaşamama rağmen az bir şey kaliyor ne olacak boyle diyor

Gerçekten yeni ise başlayanlar için daha zor hayat...

Bugün de çamaşır yıkama ufak tefek market ihtiyacı ev işi ile geçti... Şimdi kuzucuk pilav üstü doner istedi. Ondan yapacağım...

Yarın doktor randevum milli eğitimde işlerim var onları hallederim... Hava iyi olursa bir de park yaparız..

Vallahi çocuğu avm ye markete götürmeye cekiniyorum resmen...Önümüzdeki 2 ay harcamalara dikkat edersem iyi olur... Çünkü yazın ek ders yok birikim yapıp kredice zorlanmamalıyım

Selam kizlar,
is yerinde isler yavas ilerliyor, bazi islerde farkli alismam gerek. Kres gelecek ay iki gün kapali, evden calisacagim o günlerde. Allahdan patronunda 3 cocugu var, kadin bu konularda hic sorun cikarmiyor.
Esimin teyzesi bizde bu hafta. Cok cana yakin aksamlar güzel geciyor bol sohbetle.

hayirli olsun eviniz huzurla oturun insallah . 381bin ev kredisini hangi bankadan kac faizle cektiniz biz de bu ara ne yapsak modundayiz da
garanti bankasından 2,05 faizle çekildi. ben ikinci bir ev daha düşünüyorum 500 bin tllik 1+1 yatırımlık. iki evin kirası bir evin kredisinin %80ini karşılıyor olacak şekilde. en azından ilk yıl böyle olur 2. yıl tamamını karşılar diye düşünüyorum.
bu evin kredisini babam çekti, 2. evinkini de ben çekerim inşallah ev de buluruz. biz de artık ailelerimizde takılırız bir süre

Hayirli olsun ev hazır o zaman.
Bulunduğum ilde mi ev tatlu.
Aylik kredi ödemelerin yüksek mi?
Belki kiraya verirsin bu evi.
Hayirlisi olsun

Selâm kizlarr
Altın uçmuş daha da yükselecek gibi görünüyor.
Nasil birikim yapacağız nasil.
Kredi miktarı değişmiyor da masraflari ne yapacağız hep yüksek.

Dün turla bir gezi yapıp döndük
Varış noktasi kartepe olacaktı ama kar yağmadığı için plân değişti ama gittimiz her yere bayıldık
Hele ormanyada çocuklar çok eğlendi.
Öyle yorulmuşuz öğlene kadar uyumuşuz

Hayirli olsun ev hazır o zaman.
Bulunduğum ilde mi ev tatlu.
Aylik kredi ödemelerin yüksek mi?
Belki kiraya verirsin bu evi.

Hayirlisi olsun
bu ev Ankarada ben Rusyada çalışıyorum şantiyede. yatırımlık olarak alındı kiracısı da hazır bir tanıdığımız 3500 ya da 4000 gibi bir miktara kiraya vereceğiz. geri ödemesi aylık 8000 tl civarında. oturmalık ev almak için önce yatırımlıktan başladık. oturulacak düzeyde bir ev için maalesef 4-5 sene daha gerekiyor.

Ev evdir iyi etmişsiniz kolaylıklar dilerim.
Gelir tl değil o zaman krediyi ödemesi bi nebze rahat olabilir belki.
4 5 sene çok değil zaman geçiyor oturmalik da alırsınız:)

tesekkur ederim bilgi icin umarim tum planlariniz cok guzel ilerler

Ormanya güzeldir gerçekten. Sapanca gol kenarı maşukiye harika bir doğadır... Ne iyi yapmissiniz

karamelli_turta cnm ev çalıştığım okula 1 km uzaklıkta... Ama taşınmayı düşünmüyorum. Biraz beklesin belki satarim. Başka daha iyi yerden alirim.

Ben krediyi oturduğum evi alırken cektim. 2 yılda bitecek inş. 13 bin ödemesi var. Biraz da aileye borcum var.
Öldü bitti boşa gitti dediğim arsa degerlenmeseydi çok fazla kredi çekecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…