- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.921
Aksama doğru biraz uyuyunca iyi geldi...
Biraz piyasalara baktım. Altin yükseliş te... Biraz alsaydık öyle yükseleydin yaaa
Biraz piyasalara baktım. Altin yükseliş te... Biraz alsaydık öyle yükseleydin yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tost falan yeseler canıma minnet ayda belki bir akşam kahvalti anca ederiz ben hastaysam falan oda. Dünün yemeğini de yemezler her akşam taze yemek canımdan bezdim vallahiCennetmeyvesii inan aynı duygu ve düşüncelerdeyim... Tükenmişlik sendromu hissediyorum...Ve sürekli öğrencilere sese maruz kalmak beni yıprattı...
Zoraki yemek yapıyorum ki bu yıl tost kahvaltı ile çok geciştirdim aksamlari...
Öksürük için corekotunu ezip içine biraz tereyağ eritip yedirmeyi dene. Tadini begenmeyecektir... 5 dk s9nrasinda bir kasik limonlu bal... Annem yapardi bize bende oğluma yapıyorum...
Bir de 3 gündür ıhlamur un içine elma kurusu çubuk tarçın hibiskus zencefil karıştırıp demliyirum... Ilık olunca içine pekmez karıştırıp iciriyirum...
Salgın çok fena sürekli geziyor... çok geçmiş olsun.
canim balla sogan suyunu doktorumda tavsiye ediyor, onu bi dene istersen ve en lnemlisi tabi bol bol sivi tüketmek. Cok gecmis olsunSelam kizceler
Oğlusun öksürüğü kesilmedi bi turlu ne yapsam
Uyku uyumuyoruz kac gundur. İyot kafesi yapiyorum vicks ile ovuyorum öksürük şurubu veriyorum yok olmuyor varmi bi tavsiyeniz
Okulda da yoruluyorum gücüm kalmıyor yaşlanıyorum zannimca
Yemeğe hünkar beğendi yaptim üzerine et yerine mantar soslu kofte yaptim yanına pilav salata yesinler
Herseye burun kiviriyorlar çalışan bi kadın için bunlar kısıtlı zamanda büyük emekler bence hergun ne pisirsem derdi bitirdi beni
Bir gün kıymet bilecekler mi acaba?
Ben başucuna soğan 2 ye bölüp bırakıyorum inanılmaz iyi geliyor, okul olunca sürekli öksürükte oluyor soğan çok iyi geliyor ve uyumadan burnuna okyanus suyu..Selam kizceler
Oğlusun öksürüğü kesilmedi bi turlu ne yapsam
Uyku uyumuyoruz kac gundur. İyot kafesi yapiyorum vicks ile ovuyorum öksürük şurubu veriyorum yok olmuyor varmi bi tavsiyeniz
Okulda da yoruluyorum gücüm kalmıyor yaşlanıyorum zannimca
Yemeğe hünkar beğendi yaptim üzerine et yerine mantar soslu kofte yaptim yanına pilav salata yesinler
Herseye burun kiviriyorlar çalışan bi kadın için bunlar kısıtlı zamanda büyük emekler bence hergun ne pisirsem derdi bitirdi beni
Bir gün kıymet bilecekler mi acaba?
canim balla sogan suyunu doktorumda tavsiye ediyor, onu bi dene istersen ve en lnemlisi tabi bol bol sivi tüketmek. Cok gecmis olsun
Teşekkür ederim kizlarBen başucuna soğan 2 ye bölüp bırakıyorum inanılmaz iyi geliyor, okul olunca sürekli öksürükte oluyor soğan çok iyi geliyor ve uyumadan burnuna okyanus suyu..
Sabah soğan kokusundan odaya girilmiyor ama olsun geceyi rahat geçiriyor en azından
%65 degilmiydi ya artış o ne öyleOkul %100 atmış moralim çok bozuk.8 bin olan yemek ücreti 23bin 83bin fiyat çıkardılar bugün.
Sormayın sormayın çok kötü oldu inş değişir fiyatlar yoksa okul değiştireceğizOkul %100 atmış moralim çok bozuk.8 bin olan yemek ücreti 23bin 83bin fiyat çıkardılar bugün.