Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Panell doldurma nedir? :) Bilmediğim için soruyorum daha önce açıkladıysanız da göremedim.
benim türkcem biraz kit ondan ola bilir türkcesi panel diye biliyorum. iki üc sitede üyeyim. Email le panel yolluyorlar, sorular soruluyor farkli konular hakkinda, onlari cevabladikca para aliyorum. Cogunlukla bir kac kurus veriliyor, ama birikiyor iste ve is yolumuda degerlendiriyorum böylece

cok gecmis olsun canim zamda umarim gönlüne göre olur

Tüm ödemeler yapılınca gelen hafiflik hissi.
Bereketli olsun canım

Her ay birikim yapinca alışkanlığa döndü yapmayinca vicdan yapiyoruz cidden tatlu

Hayirli olsun asminn
Artik mesafe az,zamanin sana kalacak
Tenkyu bebisim
Cok gecmis olsun canim
Hasta hep cocuklar dinlesinler 2 hafta
Zamın şimdiden hayırlı olsun
karamelli_turta Geçmiş olsun Beklediğinden fazla olsun ins gelirin
A Asmin75 canım sanirim anket senin dediğin kelime tam emin değilim
Bence de anket canim
Yaaaa bu kadar olur
Bizde de durumlar aynı yarin ne yiyelim diye soruyorum herkes başka cevap veriyor kafayı yemessek iyidir

Simdi ne desem size pandemiden beri sizinle yazisiyorum halen su türkceyi ögretemediniz bana kizlar
karne alsaydim sinifda kalirdim

Anketten bahsediyorsunuz sanırım. Şimdi anladım. :)
Türkçe veya İngilizceyse benzer bir şeyi ben de arıyorum aslında ondan sormuştum. Herkes gibi ek gelir yöntemlerine bakıyorum da ana gelir ile birikim vb elimizden geldiği kadar yapsak bile ek gelir istiyor insan ister istemez. Özellikle günümüz Türkiye’sinde mecbur kalıyoruz bir nevi. Teşekkür ederim :)

Selam kızlar altın uçmuş gene
hiç şaşırmıyorum uçmasına, sene sonu 2000 tl nin üstüne çıkacak. kağıt para biriktirmiyorum hiç döviz dahil, altın ve gümüş biriktiriyorum şimdi daha nerden kısıp da alabilirim diye düşünmeye başladım.

birikmiş altınım vardı yaklaşık 550 gr bozdurup ev alıyoruz bugün tapuya gidilecek. iyi ki biriktirmişiz eşimle.yemedik içmedik altın aldık. elime geçen her toplu parayla altın, hesabımda kalan 5-10 liralar ya da bazen çok daha fazlası ile gümüş alıyorum. gümüşü bankadan altını fiziki alıyorum has altın olarak.

ev alıyoruz yatırımlık ama elimdeki altın miktarının %80 i gitmiş oldu. şimdi yeniden o miktarı yerine koymam lazım ne kadar zor yani bu yaşta bu kadar strese girmek hiç hoş değil.

Selam kızlar çok şükür ara tatil oldu. Sanırım en zor dönemi atlattım öğretmenlik hayatimda... Çok yorucu ve sorunlu bir dönemdi...Umarım tatıl beni toparlar ve daha iyi bir dönem olur...

Nasıl mi tatil
Ev temizliği günlük kosturmacali...
Tum çalışanlar için tatil kavramı bu olmamalı kesinlikle...

Akşam misafirim vardı yemekte..O yüzden okuldan gelince hızlıca genel ev toplama temizlik yaptım...Detaya ruhum hazır olunca baslarim

Tatilde ne mi istiyorum..
Bolca güldürü filmleri izlemek
Düşünmeden dışarıda yemek içmek sevdiklerinle
Canlı müzik konserlere gitmek
Sauna masaj hamam keyfi
Ve daha niceleri vallahi basit şeyler... Yabancılar yurt dışı gezileri planlar biz de hayali bile ütopik

Hayirli ugurlu olsun eviniz canim!

kadinlsrin hic tatili olmazki canim. Bende bugün alis veris yapcam, ardindan ev temizlencek yarin esimin teyzesi geliyor bir kac günlügüne. Ardindan anneme konsolosluktan randevu alcam, passaportun süresi bitiyor, notere bilgilerimi yollamam gerek miras reddi icin, türkyedeki red icin islerim var, hayat risk sigortasi yapcaz abartmiyorum 100 sayfalik bildiri gelmis!

Özelikle kadinlsrin tatile böyle bence. Sürekli bir is pesindeyiz

Günaydın kızlar...
Dün 1 makine çamaşır yıkadım sonra klasik ufak tefek ev işleri yaptım. Sonra attım kendimi dışarı yürüyüşe 1 saat yürüdüm geldim... Kendimi salı günü falan ev işi yapmaya hazır halde bulurum umarim
önce dolap iç düzenlemesi yapacağım... Ihtiyaç olmayan her şeye byby yapacağım.. Hafiflemem istiyorum. Bazen evde kullanılmayan ama yer kaplayan öyle şeyler oluyor ki...

En büyük iş oğlumun gardrop kitaplık ve baza altı oluyor... Küçülen kullanılmayan kağıt ufak tefek öyle şeyler birikiyor ki...

Fazla olan ve sevmedigim ama yıllarca kullandığım eskimek bilmeyen bir hali vardı. Letgo dan sattım. Bir-kac şey daha var onları da satacağım

Oğlumun eşyalarından iyi durumda olanları ihtiyaç sahibi çocuklara verecegim..

Tabi büyüdüğü için yavaştan gelecek yil için mont bot ve kıyafet indirimi kovalayacagim.

Bugün birkaç yakınımı ziyarete giderim

Bu hafta inşaat olan evin tapusunu alacağım kısmetse... Artık tamamlandı. Bir kısmını ödemiştim kalanı da tapu günü ödeyeceğim...Kredi ödemelerimi şimdilik sorunsuz yapıyorum. Umarım böyle devam eder...

Ama bu oturduğum yerde uzun yıllar oturamam sanirim. Olanaklar kısıtlı hem de oğlumun gideceği okula göre şekillenir zamanla

Selam kizlar,

eve dip köse girisdim, omu bitdi ben mi emin degilim yarinda yine hic temizlik yapilmamis gibi glrüncek Birazdan esimle teyzesi gelcek.
Yarin sabahda yine 4:15 de kalkcam
Su elimize gecen para su gibi gidiyor. Her ay yeni bir ekstra cikiyor. Esimin kazancini güya kenara atacaktik.
Artik biraz dikat etmeliyiz, bizim araba cok hafif kisin kolay kayiyor. Yazin onu satip biraz daha büyük birsey almayi planliyoruz. Taksitle aliriz artik

Selam
Bu hafta izinliyim
Cumadan gorumceler geldi biri bu akşam gitti biri yarin gidecek kvlerdeydik 3 gündür
Yarin kızı doktora götüreceğim demiri düşüktü bi kan tahlili yaptirayim
Kardeşlerim geldi yarinda hastane işi bitince annemlere giderim. Bu hafta bi aksam yemeğe alicam onlari da.
Benimde dolapların içine girismem lazım her yer dagildi.
Bende hiç bisey yapmadan oturmak istiyorum ama olmuyordu

he kiz cidden merak ediyorum biz be zaman oturup keyf yapcaz. Ayaklarimin alti zonkluyor. Kizi uyutdum simdi yine iceri gitcem biraz sohbet edip müsade istiyecem. Malum gece yarisi kalkiyorum. Resmen is yerinde dinlenirim diye seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…