Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Kızlar an itibariyle kilo vermeye karar verdim... Çünkü pantolonlarım zor kapanıyor ve sıkıyor.... Çünkü ne bulsam yiyorum ve dikkat etmiyorum... Spor yürüyüş hepsini bıraktım...

Şu anki ruh halimle ayın 1 inde başlayacağım belki de erken başlarım... Alt beden üst beden arasındaki orantisizlik beni üzüyor....Hoşuma gitmiyor

kizlar zulasi olanlar var mi aramizda? O parayla ne planliyorsunuz?
Benim zulam oldugunu biliyor esim, ama ne kadar oldugunu sormaz.
Son zulamda 4200€ birikmisti, tasindigimizda mutfagimizi ödemisdim.
Yeniden zulaya basladim. Bu kez diyorum uzuuuuun bir zaman kalsin. Ama gercek bir hedefim yok. Kizima ilerde birsey yapa bilirimde, ona zaten babayla birlikte birikim yapmaya cabaliyoruz.
Sizin hedefleriniz ne?
Benim de zulam var asmin.
Gizli sayılır ama kişisel değil aslında çocuklarımın eğitimi,ihtiyaçları için olur ya herhangi ani bir ihtiyaç için kenarda bir miktar olmalı diye düşünüyorum.
Guven veriyor.
Hedefim birikime devam etmek :)

Selâm kizlaarr 💗
Nihayet gelebildim.
Havayı biraz güzel bulunca tüm camlari sildim perdelerimi yikadim oh mis olduk.
Ne zamandir elmalı kurabiye canım istiyor yaptim koşun gelin 😁
Bugün de yaprak sarma yaptim marifet online
Zaman bulunca oluyor kızlar net yani ben senede 3 kez yaparsam şükür diyorum 🙈
Dünden köfte pilav da var yeter.
Oh eline saglik misss
Bende geçen hafta izin almistim hemen sarma yaptım.🤣
cok gecmis olsun canim

Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii geçmiş olsun. Bu yıl hastalıklar daha fen. Maske iyiydi galiba... 15 ogrencim gelmedi bugün. Nasıl okuma yazmaya geçecekler kara kara düşünüyorum 😔

Cok tesekkur ederim canimlar😘

Kızlar an itibariyle kilo vermeye karar verdim... Çünkü pantolonlarım zor kapanıyor ve sıkıyor.... Çünkü ne bulsam yiyorum ve dikkat etmiyorum... Spor yürüyüş hepsini bıraktım...

Şu anki ruh halimle ayın 1 inde başlayacağım belki de erken başlarım... Alt beden üst beden arasındaki orantisizlik beni üzüyor....Hoşuma gitmiyor
Bende 4 kilo aldım yazdan beri iştahım çok açık
Sömestr kadar en az 2sini vermem lazim🤣

Merhaba kızlar bugün is donusu pazar alışverişi yaptım biraz da peynir zeytin aldim 400 TL harcadim.
Içinde yemeklik olarak Ispanak karnabahar mantar yufka var...

Gelince hemen ıspanak pişirdim yanına makarna yaptım...

Ardından ev süpurme çamaşır yıkandi astim ve 35 dk tempolu yürüyüş yapıp duş aldim...

Merhaba kızlar bugün is donusu pazar alışverişi yaptım biraz da peynir zeytin aldim 400 TL harcadim.
Içinde yemeklik olarak Ispanak karnabahar mantar yufka var...

Gelince hemen ıspanak pişirdim yanına makarna yaptım...

Ardından ev süpurme çamaşır yıkandi astim ve 35 dk tempolu yürüyüş yapıp duş aldim...
Eline saglik canim
Bende patates pureyle tavuk sote pilav salata yaptım
Hergun ne pisirecegimi düşünmek acayip gıcık ediyor beni. teknoloji o kadar gelisti uzay çağına geldik hala yemek yapiyoz hani kapsül yemekler cikacakti nerde nerde 😂

Bugun okulda kendini bilmez biri yüzünden tüm günüm kotu geçti. Karşısında susacagimi zannedip ustume geldi bende benlikten ciktim tabi. Sonra olaylar olaylar. Müdürde ondan taraf olunca salterlerim attı bugün başka bi witcherla tanisitlar gözleri aydin😂
ahahah bizde de yakındır benim cirkef hakimi gormeleri🤣 yeni geldim diye sakin olup gözlemliyorum...

Asil canimi sıkan birkaç veli var. Kadınlar çalışmıyor. Çocukları her gün derse 20 dakika gec geliyor. Ve ilk tenefüste kantinden noddle makarna ya da atistirmalik alıp çocuklar onu yiyor...

Ben faydalı olur evde okutursunuz diye 6 hikayeli tekrar kitabı var 50 lira dedim. Zorunlu diyemem malesef...Çok pahaliymis ne gerek varmış 😠😠

Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii patates püresi tereyağlı sütlü enfes oluyor... Et gününde ben de yapayim uzun zamandır yapmadım...

Yarın kuru fasulye pilav pişireceğim. Salata turşu yeterli.

Cuma günü et ve püre yanına da şalgam süper olur👌👌
Aynen canım çok güzel olmuş bende çok uzun zamandır yapmıyodum. begendiler
Zaten beğenmeme gibi seçenekleri yok ac kalırlar 🤣
Püreli kofte istendi. Dedim o başka bahara😂

ahahah bizde de yakındır benim cirkef hakimi gormeleri🤣 yeni geldim diye sakin olup gözlemliyorum...

Asil canimi sıkan birkaç veli var. Kadınlar çalışmıyor. Çocukları her gün derse 20 dakika gec geliyor. Ve ilk tenefüste kantinden noddle makarna ya da atistirmalik alıp çocuklar onu yiyor...

Ben faydalı olur evde okutursunuz diye 6 hikayeli tekrar kitabı var 50 lira dedim. Zorunlu diyemem malesef...Çok pahaliymis ne gerek varmış 😠😠
Ya ben öğretmen değilim yani benim dengim degilsinki benle surtusuyosun. Teknisyenim senin yolun ayrı benim yolum ayrı
Gazını aldım ama iyice bidaha bulaşmaz
Gitmis müdüre şikayet ediyo 40 yaşındaki kadın. Bunlardan öğretmen olsa ne olcak

Liseler daha berbat öğrenciyle baş etmek imkansız ne biçim bi devir anlamadimki. Derse girmemek için sürekli hemşirenin odasindalar

Selam kizlar, her okuyusta duzenli yazacagim diyorum ama hep tembellik yapiyorum.
Erkek kardeşiM geldi Türkiye den ziyarete bir aylığına, yılbaşını da bizimle geçirip gidecek. Oğlum hergün dalaşıyor dayısıyla çok mutlu. Noelde eşimin ailesi bizdeydi kardeşimin de ilk Noel denetimiydi çok sevdi.
Noel iznim bir hafta çok iyi oldu, ciddi çok yorgundum. Kardeşimle takılıyoruz bu ara.

X