-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.701
heryerde durumlar vahim bence sadece ihtiyacin olani al. Altin bi gidince yerine koyulmuyorHepinize hayran kaldım... Bende aksine kış alışverişine girmek için 10 gramımı bozdurmayı bile düşünüyorum. Altın biriktirmek yerine harcıyorum...
Evet ama eldekiyle de ihtiyaç giderilmiyo ne yazık kiheryerde durumlar vahim bence sadece ihtiyacin olani al. Altin bi gidince yerine koyulmuyor
evet bazen öyle oluyor malesefEvet ama eldekiyle de ihtiyaç giderilmiyo ne yazık ki
Ayy dur sanki hatırladım ben orayı... 3 yıl önce gelmiştim. Düz bir yerAllahin 250bin nüfuslu küçük bir iliama fiyatları görsen paris
Ne bileyim hicbir şeyin fiyatı düşmez gibi geliyor. Umarım orası için öyle olur.alman halki baya yasli. Bir kac yila emlak fiyatlari düser diyorlar, umarim öyle olur.
Birazda su birsayi ögrenmege firsatim olsa onada girismek istiyorum. Bakalim neler yapa bilecegiz.
Gelirinizi giderinizi siz daha iyi bilirsinoz Ama yakıt vs içinde bir diyemem de yetecek kıyafet varsa gerçekten yerine konulmuyor...Umarım birikiminiz artar ve rahatlarsinizHepinize hayran kaldım... Bende aksine kış alışverişine girmek için 10 gramımı bozdurmayı bile düşünüyorum. Altın biriktirmek yerine harcıyorum...
olmadi dedigim gibi en azindan tek odali bir yer baska sehirde ala bilsek kiz icin iyi olur.Ne bileyim hicbir şeyin fiyatı düşmez gibi geliyor. Umarım orası için öyle olur.
Araba masrafı evin masrafı şuan yetişilmiyor. Yeni aldığımı evin elektriği şantiye olarak geçiyormuş herkese 300 geliyoda bana 1000 geliyor. Faturalar kışlık ihtiyaçlar yetişilmiyor gerçekten. Evimde ufak tefek arıza var. Maalesef ki kışlık kıyafet ve ev için bi 10 gramı gidecekGelirinizi giderinizi siz daha iyi bilirsinoz Ama yakıt vs içinde bir diyemem de yetecek kıyafet varsa gerçekten yerine konulmuyor...Umarım birikiminiz artar ve rahatlarsiniz
Sanırım ıskani yok evinizin...Malesef şantiye elektriği suyu çok gelir...Kısa sürede sorunlar çözülsün rahatlayınAraba masrafı evin masrafı şuan yetişilmiyor. Yeni aldığımı evin elektriği şantiye olarak geçiyormuş herkese 300 geliyoda bana 1000 geliyor. Faturalar kışlık ihtiyaçlar yetişilmiyor gerçekten. Evimde ufak tefek arıza var. Maalesef ki kışlık kıyafet ve ev için bi 10 gramı gidecek
Kimse kimseye güvenmiyor. Orada hukuk nasıl işler bilmiyorum ama burda evlilik öncesi edinilen mala eş ortak olamıyor...Kesinlikler her şeyi düşünmek gerekli bu devirde...olmadi dedigim gibi en azindan tek odali bir yer baska sehirde ala bilsek kiz icin iyi olur.
Tek cocuk ve kiz cocugu olunca mutlaka birseyi olsun istiyorum. Bide evlenmeden önce onun olsun. Simdiden gelecek dagmada güvenmiyorum
taksitli alsan, ödeme planı oluştursan daha iyi olmaz mı?Hepinize hayran kaldım... Bende aksine kış alışverişine girmek için 10 gramımı bozdurmayı bile düşünüyorum. Altın biriktirmek yerine harcıyorum...
Şuanda şöyle ben kendim çalışmıyorum ancak eşimin kazancı zaten 2 asgari ücretin üstünde kalıyor. Bi an önce evin masrafını bitirsem ortada çocuk yokken kenara 2 gramda olsa atabilirmişim gibi geliyor. Ancak bu yaz kış geçişleri ve evin bi anlık masrafları bu kez yüklendi. Ay başı eşim maaşını aldığında elimizdeki evin herşeyine yetmezse benden birşeyler gidecek yine.taksitli alsan, ödeme planı oluştursan daha iyi olmaz mı?
eldekini bozdurmak yerine yenisini koymak çok zor.
bir de istek/ihtiyaç ayrımı yaparak yaklaşmak şart. aksi halde birikim de tasarruf da yatırım da olmuyor maalesef.
Herkese merhaba. 2023 için ben de birikime başlıyorum. Sanırım bu şekilde bir gruba dahil olursam benim içinde daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Sabit ödemelerim olduğu için çok yüksek bir hedefim olamayacak.
12 gram altın ( ya da ona dank çeyrek vb.)
400 dolar
400 euro
200 sterlin şeklinde bir birikim hedefim mevcut.
Beni de listeye ekleyebilirseniz eğer sevinirim.karamelli_turta :)
Birikimlerimizin bereketi bol olsun.
Günaydin kizlar,
yillik birikimimi bu kez sadece aylik harcligimdan yapcam. Aile birikimi ayri kalsin.
Hedef ozaman 1200€ olsun benim icin.
Güncelleyip ekleyeceğim kizlarkaramelli_turta
Benim 6 aylık hedefim 1 yıllık şeklinde oldu 2022’de
2023 için 10 gr altın, 500€ ve 500$ hedefim Turtişim
burdada ayni kanunKimse kimseye güvenmiyor. Orada hukuk nasıl işler bilmiyorum ama burda evlilik öncesi edinilen mala eş ortak olamıyor...Kesinlikler her şeyi düşünmek gerekli bu devirde...
Ama bence damat da hazıra konmasinbak oğlum olmasına rağmen bunu söylüyorum
cok gecmis olsun canimSelam kızçeler
Oglus ateşledi sabah doktora gittik boğaz öksürük falan gitmedi okula
3 şuruba 100tl ödedim
Aksama dondurucudan haftasonu temizlediigm balığı yapacagim yanina salata turşu yeriz
Gecen haftadan beri buyukbasla konuşmuyoruz hala balıktan sonra tatlı isteyecekmi bakcaz
Ama yapmicam tabisi