- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.461
Biz 250 ödüyoruz cereyana sizinki iyiymiş. Yılbaşından sonra nolur bilmiyorum.Günaydin kizlar,
dün yeni patronumu aradim kendimi tanitdim. Cok sempatikdi. Cok isimiz var, dört gözle seni bekliyoruz dedi
Umarim yeni is arkadaslarimda iyi cikar. Yavastan islerimi toparlamaya basliyorum is yerinde.
Ceyrana zam geliyor ocaktan ihtibaren 75€ yerine aylik 105€ ödüyecegiz, oda yeterse tabi.
Asmin yeni işin işyerin Hayirli olsun kuzumGünaydin kizlar,
dün yeni patronumu aradim kendimi tanitdim. Cok sempatikdi. Cok isimiz var, dört gözle seni bekliyoruz dedi
Umarim yeni is arkadaslarimda iyi cikar. Yavastan islerimi toparlamaya basliyorum is yerinde.
Ceyrana zam geliyor ocaktan ihtibaren 75€ yerine aylik 105€ ödüyecegiz, oda yeterse tabi.
Hoşgeldin tatlum seni özledikMerhaba kızlar nasılsınız
Çok uzun zaman oldu sonunda geldim foruma bir çok şeyi düzenleyerek değiştirerek tekrar aranizdayim
Çok sakin buralar
evet biraz senlendirelim buralarıHoşgeldin tatlum seni özledik
Toplanin gelin artik
Güle güle kullan kurutma makineni hangi marka aldinSelâm altin kizlar
Farkında değiliz ama resmen yıl bitiyor.
Ne çabuk geçti anlamadik bile.
Bu ay oğlanın odasının taksitleri bitiyor yerini hemen tamamladim kurutma makinesi aldim
Perdeleri sipariş ettim.
Portmanto hâlâ eksik
En yakın zamanda onu da seçeceğim
yaa tatlu hosgeldın nasılsın adını görünce bi mutlu oldum evet valla ıssız kaldı buracıklar şenlensek ya yineevet biraz senlendirelim buraları
Hosbulduk turtam
hosbulduk
Hosbulduk canım evet şenlensin buralar yine. Kis geliyor ya belki şenlenirizyaa tatlu hosgeldın nasılsın adını görünce bi mutlu oldum evet valla ıssız kaldı buracıklar şenlensek ya yinekaramelli_turta turtişim sen önder ol bize sahalara geri dönelim makineni de güle güle kullan canım benim de alınacaklar listemde
ben de bugün bi borç tahlili yapayım dedim
kredi kartı borcumuz eşim ve benim kart toplam yaklaşık 31bin. başta eşiminkini bitirip tek kartla götürmeyi hedeflıyoruz bakalm
sen nerdesin yaMerhaba kızlar nasılsınız
Çok uzun zaman oldu sonunda geldim foruma bir çok şeyi düzenleyerek değiştirerek tekrar aranizdayim
Çok sakin buralar
tesekür ederim canimBiz 250 ödüyoruz cereyana sizinki iyiymiş. Yılbaşından sonra nolur bilmiyorum.
Yeni iş yerin hayırlı olsun, senin avantajına olmuş, orda da güzel arkadaşlar edinirsin mutlaka.
trsekür ederim canim. Bu gidisle tassruf edelim diye hepimiz kokacagizAsmin yeni işin işyerin Hayirli olsun kuzum
Sans ve başarı seninle olsun.
Benim su faturası bu ay 330 tl geldi hamamcilikta bir numarayim
toplam kart borcu aylık tabiki degılBu kredi karti aylik harcamasi mi?