Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selam kizlar,
günler yogun geciyor yine. Kendime vakit ayirmanin yolunu bulmaliyim.
Yarin komsumla cocuklarls kurabiye yapcaz. Kizlarda eylenir diye düsündük.
Bizim gün gelecek ay yeniden basliyor, 200€ ya cikardik gün parasini.
Esimin aldigi parayi kenara atmaya calisacagiz. Umarim öylede olur.
Ben de bulursam euro altın dolar grubu göreceğim. Ahh Avrupa gezme hayalleri hepten hayal oldu

Selam kızlar nasılsınız?Oğlana oda aldık bilgisayarda alınacak 2 gün önce baktım 18bindi bugün 20bin olmuş😂Hiçbirseye yetişilmiyor sürekli bunuda alayım pahalanacak yetişemeyecgız diye alma çabasında kafayı yiyeceğiz.
okyonuss nasılsın cok ozledım seni de ya ne var ne yok?
K kahvemsi mutluluk sen nasılsın nası gıdıyor hayat

okyonuss nasılsın cok ozledım seni de ya ne var ne yok?
K kahvemsi mutluluk sen nasılsın nası gıdıyor hayat
İyiym canım çocukla koşturmaca halinde sen nasılsın?Bende cok özledim seni🥰senin nasıl yavrucak🌸Eşim geçici göreve gitti 6ay yok bizde haberler öyle ☺️

Burasi gerçekten çok sakinlesmis. Herkes bir

hosbulduk
ahh o büyük kızgınlıklar zaten var ya...
Oturacak evin biraz da ek paran varsa keyfine bak tabiki. Sıkıyoruz da ne oluyor bazen diyorum
Aynen ya
Bir evim arabam var çok şükür kenarda da 3 5 kuruşum. Har vurup harman savurmuyorum ama kendimi de sıkmıyorum artık. Yemiyenin malını yiyorlar valla😂

tesekür ederim canim 😘
sizinki müstakil evdi di mi? Ondan fazladir
Evet Nebenkosten ( faturalar, ödemeler) çok fazla. Ayda 1000 euroyu buluyor. Eşim satıp daire alalım diyor 😅 Nebenkosten ortalama 300-400 gibi çünkü daire olunca. Ama ben evimi çok seviyorum.

Evet Nebenkosten ( faturalar, ödemeler) çok fazla. Ayda 1000 euroyu buluyor. Eşim satıp daire alalım diyor 😅 Nebenkosten ortalama 300-400 gibi çünkü daire olunca. Ama ben evimi çok seviyorum.
müstakil ev cok güzel ama masraflarida yüksek malesef. Ama seni anliyorum, bende birakmak istemezdim evi 😃

Selam kizlar,
günler yogun geciyor yine. Kendime vakit ayirmanin yolunu bulmaliyim.
Yarin komsumla cocuklarls kurabiye yapcaz. Kizlarda eylenir diye düsündük.
Bizim gün gelecek ay yeniden basliyor, 200€ ya cikardik gün parasini.
Esimin aldigi parayi kenara atmaya calisacagiz. Umarim öylede olur.

Aynen ya
Bir evim arabam var çok şükür kenarda da 3 5 kuruşum. Har vurup harman savurmuyorum ama kendimi de sıkmıyorum artık. Yemiyenin malını yiyorlar valla😂
tabiki yiyorlar hayat böyle 3 gün ağlarlar 4.gün mal paylaşımı hatta arkadan sayıp sovmeler. Sen ayarini bilirsin

Selam kizlar
Ayyyy yıllar sonra görmediğim arkadaslarimla buluşmak gibi hissettirdi 🤭
Herkesin geri dönmesine çok sevindim
Benim hayatımda çok değişik bir durum yok, kariyer odaklı yaşıyorum
T tatlu aldın mı evini 🙏
evet güzel oldu böyle özlemişim hepinizi..
Çok şükür aldim evimi tam istediğim gibi olmasa da minimal yaşama uygun bana göre.

İyiym canım çocukla koşturmaca halinde sen nasılsın?Bende cok özledim seni🥰senin nasıl yavrucak🌸Eşim geçici göreve gitti 6ay yok bizde haberler öyle ☺️
nolsn canım kreş hastalıkların üç aydır her hafta hasta git gel kosturuyoruz valla Allah beterınden korusun
Sagol kuzum bosch aldım denemeleri de yaptim 😀
memnunmusun canım ben de bosch dusunuyorum
evet güzel oldu böyle özlemişim hepinizi..
Çok şükür aldim evimi tam istediğim gibi olmasa da minimal yaşama uygun bana göre.
güle gule kullan tatlucum hayırlı olsun

X