- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.481
canım karışık işler bir çok şeyler oldu derken çok şükür iyiyim şu anda geldim araniza. Asmin kuzum hayat çok pahalı buralarda orası nasilsen nerdesin ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım karışık işler bir çok şeyler oldu derken çok şükür iyiyim şu anda geldim araniza. Asmin kuzum hayat çok pahalı buralarda orası nasilsen nerdesin ya
Ben de bulursam euro altın dolar grubu göreceğim. Ahh Avrupa gezme hayalleri hepten hayal olduSelam kizlar,
günler yogun geciyor yine. Kendime vakit ayirmanin yolunu bulmaliyim.
Yarin komsumla cocuklarls kurabiye yapcaz. Kizlarda eylenir diye düsündük.
Bizim gün gelecek ay yeniden basliyor, 200€ ya cikardik gün parasini.
Esimin aldigi parayi kenara atmaya calisacagiz. Umarim öylede olur.
Ayyy kk benim de çok fenalarda... Nakit ödediğim gördüğüm yok vallahitoplam kart borcu aylık tabiki degıl
burasida artik cok pahali oldu. Türkye gibi degil kesinlikle, ama burdada artik cok kisi zorlaniyor malesef.canım karışık işler bir çok şeyler oldu derken çok şükür iyiyim şu anda geldim araniza. Asmin kuzum hayat çok pahalı buralarda orası nasil
ilerde gezersin insallah canimBen de bulursam euro altın dolar grubu göreceğim. Ahh Avrupa gezme hayalleri hepten hayal oldu
bizim neredeyse bi yuzde 30u sıgorta canım, yok tamamlayıcı yok kasko yok ev sıgortasıAyyy kk benim de çok fenalarda... Nakit ödediğim gördüğüm yok vallahi
okyonuss nasılsın cok ozledım seni de ya ne var ne yok?Selam kızlar nasılsınız?Oğlana oda aldık bilgisayarda alınacak 2 gün önce baktım 18bindi bugün 20bin olmuşHiçbirseye yetişilmiyor sürekli bunuda alayım pahalanacak yetişemeyecgız diye alma çabasında kafayı yiyeceğiz.
İyiym canım çocukla koşturmaca halinde sen nasılsın?Bende cok özledim senisenin nasıl yavrucakEşim geçici göreve gitti 6ay yok bizde haberler öyleokyonuss nasılsın cok ozledım seni de ya ne var ne yok?
K kahvemsi mutluluk sen nasılsın nası gıdıyor hayat
Sagol kuzum bosch aldım denemeleri de yaptimGüle güle kullan kurutma makineni hangi marka aldin
evet yıl bitiyor. Ben de plan yapıyorum. Karışık bir ekonomi sepeti planlıyorum 2023 e
Aynen yaBurasi gerçekten çok sakinlesmis. Herkes bir
hosbulduk
ahh o büyük kızgınlıklar zaten var ya...
Oturacak evin biraz da ek paran varsa keyfine bak tabiki. Sıkıyoruz da ne oluyor bazen diyorum
Evet Nebenkosten ( faturalar, ödemeler) çok fazla. Ayda 1000 euroyu buluyor. Eşim satıp daire alalım diyor Nebenkosten ortalama 300-400 gibi çünkü daire olunca. Ama ben evimi çok seviyorum.tesekür ederim canim
sizinki müstakil evdi di mi? Ondan fazladir
müstakil ev cok güzel ama masraflarida yüksek malesef. Ama seni anliyorum, bende birakmak istemezdim eviEvet Nebenkosten ( faturalar, ödemeler) çok fazla. Ayda 1000 euroyu buluyor. Eşim satıp daire alalım diyor Nebenkosten ortalama 300-400 gibi çünkü daire olunca. Ama ben evimi çok seviyorum.
Selam kizlar,
günler yogun geciyor yine. Kendime vakit ayirmanin yolunu bulmaliyim.
Yarin komsumla cocuklarls kurabiye yapcaz. Kizlarda eylenir diye düsündük.
Bizim gün gelecek ay yeniden basliyor, 200€ ya cikardik gün parasini.
Esimin aldigi parayi kenara atmaya calisacagiz. Umarim öylede olur.
tabiki yiyorlar hayat böyle 3 gün ağlarlar 4.gün mal paylaşımı hatta arkadan sayıp sovmeler. Sen ayarini bilirsinAynen ya
Bir evim arabam var çok şükür kenarda da 3 5 kuruşum. Har vurup harman savurmuyorum ama kendimi de sıkmıyorum artık. Yemiyenin malını yiyorlar valla
evet güzel oldu böyle özlemişim hepinizi..
nolsn canım kreş hastalıkların üç aydır her hafta hasta git gel kosturuyoruz valla Allah beterınden korusunİyiym canım çocukla koşturmaca halinde sen nasılsın?Bende cok özledim senisenin nasıl yavrucakEşim geçici göreve gitti 6ay yok bizde haberler öyle
memnunmusun canım ben de bosch dusunuyorumSagol kuzum bosch aldım denemeleri de yaptim
güle gule kullan tatlucum hayırlı olsunevet güzel oldu böyle özlemişim hepinizi..
Çok şükür aldim evimi tam istediğim gibi olmasa da minimal yaşama uygun bana göre.