- 22 Eylül 2018
- 1.055
- 831
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.421
Merhabamerhaba, altın tercihiniz ne oluyor eğer elinizde yüklü miktar para varsa; ons, gram...
teşekkür ederimMerhaba
Bir miktarını fiziki bir miktarını döviz bir miktarını da bankadan gram olarak alabilirsiniz
Büyük geçmiş olsun Asmin. Ah ah tansiyon çok ciddi iş. Dikkat et kendine lütfen. Kilodan mi kaynaklı ki onu bilemedim.Selam kizlar,
iste o vakit gecirmeler cok önemli. Cuma geceden beri hastanedeyim. Tansion 250 ye firladi. Ilaclari deniyorlar su an bakalim hangisi fayda edecek. Burdan cikinca kg verilcek, yemekler degisecek, spor yapilcak ve kendime vakit ayirmam gerek.
Sürekli kosturma halinde oldugum icin aylardir tansyonumun yüksek oldugunu bile fark etmemisim.
Hastane yemeklerin sayesinde kesin kilo verdim zaten. Her kim pisiriyorsa benden bile daha kötü bir ahci
Geçmiş olsun ya. Kendine dikkat et. O kilo bana da dert. Hastanede hep yağsız tuzsuz oluyor. En güzel hastane yemeği şüphesiz yoğurttur bence. Ben de kendime vakit ayıramıyorum. İşten gelip yemek faslından sonra çocuklara ders çalıştırıp yatırıyorum. Haftasonu uyuyayım diyorum. Çocuklar kalkıyor. Mecbur kalkıyorum. Ama ilerde bunlar büyüyünce dışarı çıkarlar, geç kalkarlar falan anne olarak bu günümün tadını çıkarmalıyım.Selam kizlar,
iste o vakit gecirmeler cok önemli. Cuma geceden beri hastanedeyim. Tansion 250 ye firladi. Ilaclari deniyorlar su an bakalim hangisi fayda edecek. Burdan cikinca kg verilcek, yemekler degisecek, spor yapilcak ve kendime vakit ayirmam gerek.
Sürekli kosturma halinde oldugum icin aylardir tansyonumun yüksek oldugunu bile fark etmemisim.
Hastane yemeklerin sayesinde kesin kilo verdim zaten. Her kim pisiriyorsa benden bile daha kötü bir ahci
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendineSelam kizlar,
Gecmis olsun Asmin cim dikkat et kendineSelam kizlar,
gecmıs olsn canım tansıyon kolestrol cok onemli aman dıkkat et kendıneSelam kizlar,
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin sana ve tüm hastalara inşallah.Günaydin kizlar,
sagolunsonuc olarak sagliksiz beslenme sürekli stress insanin sagligini götürüyor.
Saglikli kalmak icin, kendimizide arada düsünmeliyiz onu anladim.
Obir subeye gece bilirsem yakinda bu bana baya bir zaman kazandircak günlük. Artik haftasonlarida kendime 1-2 saat ayircam.
Umarim ozaman ilaci minimuma düsüre bilirim ilerde.
merhaba, biz en son sosyete pazarında bulduk çözümü, nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama 60-75 tl ye eşofman altı bulabilirsiniz varsa olduğunuz yerde. diğer kıyafetler de aynı şekilde, 3 iplik kalın sweatshirtler 150 tl, mağazada aynısı 300-400 tl. kızıma pantolon aldım, 100 tl ve 200 tl ye ki düşünün mağazalardaki pantolon fiyatlarını.Merhaba kızlar,
Burayı okuyorum ama yazmaya fırsatım az oluyor. Tam alıntılıyorum yazarken araya başka şeyler giriyor. Günler çok hızlı geçiyor. İhtiyaçlar hiç bitmiyor. Hayat çok pahalı oldu. 1 eşofman altı bile ne kadar pahalanmış. Giymeyen yoktur yani bunu. Allah sonumuzu hayır etsin. Artık dursun şu pahalılık.
Kilo bana da dert ya. 3-4 kilo fazlam var. Vermezsem sonra iyice kilo alıp önüne geçemiyorum. Altın alanlar varmış bereketli olsun diyorum.
Merhaba, pazardan 100e aldım eşofman altı. Zaten evde giyiyorum.merhaba, biz en son sosyete pazarında bulduk çözümü, nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama 60-75 tl ye eşofman altı bulabilirsiniz varsa olduğunuz yerde. diğer kıyafetler de aynı şekilde, 3 iplik kalın sweatshirtler 150 tl, mağazada aynısı 300-400 tl. kızıma pantolon aldım, 100 tl ve 200 tl ye ki düşünün mağazalardaki pantolon fiyatlarını.
Geçmiş olsunGunaydinlaaar
Oglus 3 gündür hasta ateş ishal boğaz enfeksiyonu bugünde duzelmezse yarin doktora goturcem tekrardan. Tam yazılı haftası kötü oldu.
Tesekkur ederimGeçmiş olsun