Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Geçmiş olsun asminim
Çok yüksek tansiyonun
Dikkat et kendine daha çok

gecmis olsun canim
Tesekkur ederim cnm
Ah çocuklar hasta olmasin geçmiş olsun kuzuya witch
Tesekkur ederim cnm
Sizede çok geçmiş olsun. Sizin oralar soğuk değil zaar bizim kaloriferler 1 aydır yaniyor

Selam kizlar,

patronum bugün benimle konusdu. Tayin istemisdim kabul oldu. 16. Ocakda obir belediyeye gececegim. Ikimizinde glzleri doldu tarihi konusunca. Cok zor olcak ordan ayrilmak. Bugün ilk is günümdü hastaneden sonra. Tüm is arkadaslarim tek tek geldi odama beni görmege. Cok mutlu oldum.
Gidisim zor olcak ama yoldan kurtulmak saglimada, ailemede iyi gelecek.
Bu ay senelik primimi ödüyecekler. O parayi direk kenara atcaz. Esimde gecen hafta ise basladi, evede cok yakin. Umarim artik benim maasimla gecinir onunkinide kenara ata biliriz. Böylece iyi toparlariz.
Hastanede kurban adamisdim, ama ben kan akitmiyorum adayinca ihtiyaci olana veriyorum. Hastaneden cikincada ertesi gün ihtiyaci olan biri karsima cikinca oda yerini buldu. Iyi oldu.
Yarinda sevdigim görümcem gelecek bize. Pazar gününe kadar kalcak. Keske erkenden bilseydim izin alirdim. En azindan yarin ve carsamba evden calisa bilcegim.
Benden bukadar Sizler ne yapiyorsunuz? Burasi cok sessiz kaldi

Allah kabul etsin adagini
İnşallah en kısa zamanda iyi olursun
Benim hastane işlerim var son zamanlarda. Bir dünya tahlil,mr, röntgen uğraşıyorum bakalım ne çıkacak sonucunda.

Ben aldım bile karamelim ve mutsuzum bu durumdan. Bir yerden dönmem gerek artık. Dört kilo almışım. Çok rahatsız ediyor.

Hayirli olsun yeni yerin
Cok gecmis olsun canim.
Bizimde çocuklar biri iyileşiyor biri hastalanıyor şu 1 bucuk aydir hastane ve eczanelere o kadar çok uğradık ki. Neyse bugüne de şükür.

Hayirli olsun yeni yerin
Cok gecmis olsun canim.
Bizimde çocuklar biri iyileşiyor biri hastalanıyor şu 1 bucuk aydir hastane ve eczanelere o kadar çok uğradık ki. Neyse bugüne de şükür.
Allah şifa versin witch,bir türlü kolayca geçmiyor bu zamanın hastalıkları maalesef.

Günaydin kizlar,

dün yeni patronumu aradim kendimi tanitdim. Cok sempatikdi. Cok isimiz var, dört gözle seni bekliyoruz dedi
Umarim yeni is arkadaslarimda iyi cikar. Yavastan islerimi toparlamaya basliyorum is yerinde.
Ceyrana zam geliyor ocaktan ihtibaren 75€ yerine aylik 105€ ödüyecegiz, oda yeterse tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…