- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.441
gecmis olsun canimGunaydinlaaar
Oglus 3 gündür hasta ateş ishal boğaz enfeksiyonu bugünde duzelmezse yarin doktora goturcem tekrardan. Tam yazılı haftası kötü oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmis olsun canimGunaydinlaaar
Oglus 3 gündür hasta ateş ishal boğaz enfeksiyonu bugünde duzelmezse yarin doktora goturcem tekrardan. Tam yazılı haftası kötü oldu.
Geçmiş olsun asminimSelam kizlar,
iste o vakit gecirmeler cok önemli. Cuma geceden beri hastanedeyim. Tansion 250 ye firladi. Ilaclari deniyorlar su an bakalim hangisi fayda edecek. Burdan cikinca kg verilcek, yemekler degisecek, spor yapilcak ve kendime vakit ayirmam gerek.
Sürekli kosturma halinde oldugum icin aylardir tansyonumun yüksek oldugunu bile fark etmemisim.
Hastane yemeklerin sayesinde kesin kilo verdim zaten. Her kim pisiriyorsa benden bile daha kötü bir ahci
Ah çocuklar hasta olmasin geçmiş olsun kuzuya witchGunaydinlaaar
cok gecmis olsun canimSelâm kızlar
Tüm hastalara geçmiş olsun rabbim şifa versin.
Bizde sirasi ile grip olduk en ağır geçiren bendim hâlâ öksürük var hattâ.
Kombinin açılışını yaptik bu arada bu hafta biraz serin hava.
Tesekkur ederim cnmgecmis olsun canim
Tesekkur ederim cnmAh çocuklar hasta olmasin geçmiş olsun kuzuya witch
Sizede çok geçmiş olsun. Sizin oralar soğuk değil zaar bizim kaloriferler 1 aydır yaniyorSelâm kızlar
Tüm hastalara geçmiş olsun rabbim şifa versin.
Bizde sirasi ile grip olduk en ağır geçiren bendim hâlâ öksürük var hattâ.
Kombinin açılışını yaptik bu arada bu hafta biraz serin hava.
Allah kabul etsin adaginiSelam kizlar,
patronum bugün benimle konusdu. Tayin istemisdim kabul oldu. 16. Ocakda obir belediyeye gececegim. Ikimizinde glzleri doldu tarihi konusunca. Cok zor olcak ordan ayrilmak. Bugün ilk is günümdü hastaneden sonra. Tüm is arkadaslarim tek tek geldi odama beni görmege. Cok mutlu oldum.
Gidisim zor olcak ama yoldan kurtulmak saglimada, ailemede iyi gelecek.
Bu ay senelik primimi ödüyecekler. O parayi direk kenara atcaz. Esimde gecen hafta ise basladi, evede cok yakin. Umarim artik benim maasimla gecinir onunkinide kenara ata biliriz. Böylece iyi toparlariz.
Hastanede kurban adamisdim, ama ben kan akitmiyorum adayinca ihtiyaci olana veriyorum. Hastaneden cikincada ertesi gün ihtiyaci olan biri karsima cikinca oda yerini buldu. Iyi oldu.
Yarinda sevdigim görümcem gelecek bize. Pazar gününe kadar kalcak. Keske erkenden bilseydim izin alirdim. En azindan yarin ve carsamba evden calisa bilcegim.
Benden bukadar Sizler ne yapiyorsunuz? Burasi cok sessiz kaldi
Ben aldım bile karamelim ve mutsuzum bu durumdan. Bir yerden dönmem gerek artık. Dört kilo almışım. Çok rahatsız ediyor.Güzel bir cumartesiden gunaydin kizlar
Heyi iki gün tatil candir bi sürü plân yaptim ama bakalim hangilerine yetişeceğiz.
Çocukların ara tatili de bitti bitiyor.
Bu ara iştahım açık yine kilo alacağım dikkat etmem gerek
Hayirli olsun yeni yerinSelam kizlar,
patronum bugün benimle konusdu. Tayin istemisdim kabul oldu. 16. Ocakda obir belediyeye gececegim. Ikimizinde glzleri doldu tarihi konusunca. Cok zor olcak ordan ayrilmak. Bugün ilk is günümdü hastaneden sonra. Tüm is arkadaslarim tek tek geldi odama beni görmege. Cok mutlu oldum.
Gidisim zor olcak ama yoldan kurtulmak saglimada, ailemede iyi gelecek.
Bu ay senelik primimi ödüyecekler. O parayi direk kenara atcaz. Esimde gecen hafta ise basladi, evede cok yakin. Umarim artik benim maasimla gecinir onunkinide kenara ata biliriz. Böylece iyi toparlariz.
Hastanede kurban adamisdim, ama ben kan akitmiyorum adayinca ihtiyaci olana veriyorum. Hastaneden cikincada ertesi gün ihtiyaci olan biri karsima cikinca oda yerini buldu. Iyi oldu.
Yarinda sevdigim görümcem gelecek bize. Pazar gününe kadar kalcak. Keske erkenden bilseydim izin alirdim. En azindan yarin ve carsamba evden calisa bilcegim.
Benden bukadar Sizler ne yapiyorsunuz? Burasi cok sessiz kaldi
insallah hepsi temiz cikar canimAllah kabul etsin adagini
İnşallah en kısa zamanda iyi olursun
Benim hastane işlerim var son zamanlarda. Bir dünya tahlil,mr, röntgen uğraşıyorum bakalım ne çıkacak sonucunda.
su cocuklar keske hic hastalanmas cok gecmis olsun canimHayirli olsun yeni yerin
Cok gecmis olsun canim.
Bizimde çocuklar biri iyileşiyor biri hastalanıyor şu 1 bucuk aydir hastane ve eczanelere o kadar çok uğradık ki. Neyse bugüne de şükür.
Allah şifa versin witch,bir türlü kolayca geçmiyor bu zamanın hastalıkları maalesef.Hayirli olsun yeni yerin
Cok gecmis olsun canim.
Bizimde çocuklar biri iyileşiyor biri hastalanıyor şu 1 bucuk aydir hastane ve eczanelere o kadar çok uğradık ki. Neyse bugüne de şükür.
su cocuklar keske hic hastalanmas cok gecmis olsun canim
Tesekkir ederim canimlarAllah şifa versin witch,bir türlü kolayca geçmiyor bu zamanın hastalıkları maalesef.
Ons. Nedir konuya olan ilgim bu kadarmerhaba, altın tercihiniz ne oluyor eğer elinizde yüklü miktar para varsa; ons, gram...