- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.166
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
Bu arada hamilelikte stres ve üzüntü bebeği çok etkiliyor ilk hamileliğimde hem yeni de evliydim biraz sıkıntılı bir dönemdi.
Bebeğimin mızmızlığını ağlamalarını ona bağladım ben.
Ama küçük oğlumda çok sakin bir hamilelik geçirdim söz verdim kendime.
Sanki o abinin kardesi değil çok sakin bir bebekti..
Her nasıl olurlarsa olsunlar canlarım onlar benim, can parçalarım...
Amin Canım cümlemizin..Allah acılarını göstermesin nazarlardan saklasın canım
Iyiyiz ama biraz yorgunuz Canım işe başlayalı 3 gün oldu Ben pert ayy.. .çalışmak iyi de evliler için zor olmazsa da olmaz tabiHuhu kızlar napıosunuz ? Kimler evde kimler işte kimler cocuklarla ugrasıo kimler yemek yiyobiz eşimle kelime oyununu izliyoruz reklama girdi
ayrı ayrı acılıyor ama hesaplar :/
Kızlar maşallahınız var ne çok yazmışsınız
3 3gunlukdunya yazlığın hayırlı olsun. Ne tatlı heyecanlar koşturmacalar güle güle kullanın.
Altın, döviz alanlar hesap açan arkadaşlar bereketli olsun devamı gelsin.
@mandaliina canım bende 3 ay önce emekli oldum benim maaşımada 63 lira zam gelmiş.
Allah hepimizin kesmesine bereket versin.
Merhaba kızlar herkese ben geldimcok yogun bi gündü pert oldum ilgilenemedim ama maşallah siz iyi kaynatmışsınız nasıl geçirdiniz bakiim gününüzü inşallah hepinizin tadı tuzu keyfi yerindedir
3 3gunlukdunya bende yazlıgının resimlerini paylaşmanı bekleyenlerdenimne zaman kendini hazır hissedersen burda paylaşabilirsin memnuniyetle yorumlarımızı beğenilerimizi fikirlerimizi paylaşırız bize de motivasyon olur ayrıca
@buzmavileylak canım hepsini de açabilirsin benim mesela altın $ ve € hesaplarım var o anki duruma göre alım yapıyorum bazen $ çok düsmüs oluyor mesela $ alıyorum ya da o sırada € daha uygun oluyo onu alıyorum bazen de altınal sat yapabilirsin birbiri arasında transfer yapabilirsin ben mesela geçenlerde $ 3.64 ten bozup 141 den altin almıstım bana uygun bi taktik geldi benim asıl birkimim altındadır
İyim bende cnm eşimin arkadaşlarına kızdım sinirli sinirli oturuyorumIyiyiz ama biraz yorgunuz Canım işe başlayalı 3 gün oldu Ben pert ayy.. .çalışmak iyi de evliler için zor olmazsa da olmaz tabi
Sen nasılsın Canım?
Amin Canım cümlemizin..
Huhu kızlar napıosunuz ? Kimler evde kimler işte kimler cocuklarla ugrasıo kimler yemek yiyobiz eşimle kelime oyununu izliyoruz reklama girdi
Bizde eşimle yarış yapıoz hangimiz daha çok bilecek diye çok komik kelimeler cıkıyo çok eğlenceli oluyorAmin canım inşallah
Aaaaa öyle mi ben de tiryakisiyim kelime oyunun her akşam takip ediyorum çok eğlenceli
Kimselere hayır demeyi bilmeyen koca benimki de aynı seninki gibi... Zor gerçektenİyim bende cnm eşimin arkadaşlarına kızdım sinirli sinirli oturuyorumbi tanesi telefonum bozuldu diye aylar önce evdeki tuşlu bi telefonu istedi verdi eşim kaç ay oldu vermedi millet aldığını kar sayıyo.. bi tanesi yüzünden de park cezası yemiş 95 lirada an itibariyle çöpe gitti ..
Bu şekilde bakmak can sıkıcı olabiliyor sonuçta kapitalist sistem serbest piyasa mevcut.fiyatlar da tutturabildikleri şekilde..Bugün boya aldım
Eşim işten gelirken yol üstü boyacıya sormuş aynı marka aynı boyayı 5 tl kazıklanmışım
Bir şeyden kar ederken diğerinden zarar ediyorum
Eşime kaç gündür sor diyorum sormuyor , bugün ben aldıktan sonra sordu
Bir de kavanoz aldım bakayım onda karda mıyım zararda mı
Bizde eşimle yarış yapıoz hangimiz daha çok bilecek diye çok komik kelimeler cıkıyo çok eğlenceli oluyor
Bizde eşimle yarış yapıoz hangimiz daha çok bilecek diye çok komik kelimeler cıkıyo çok eğlenceli oluyor
Bu arada hamilelikte stres ve üzüntü bebeği çok etkiliyor ilk hamileliğimde hem yeni de evliydim biraz sıkıntılı bir dönemdi.
Bebeğimin mızmızlığını ağlamalarını ona bağladım ben.
Ama küçük oğlumda çok sakin bir hamilelik geçirdim söz verdim kendime.
Sanki o abinin kardesi değil çok sakin bir bebekti..
Her nasıl olurlarsa olsunlar canlarım onlar benim, can parçalarım...