- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
3 3gunlukdunya evini yerlestirince fotograf atar mısın :) çok özendin merak ettim bende :) inşalah çok güzel anılarının yaşanacağı sıcacık bi yuva olur orası :) Allah bu heyecanını ağzının tadını hiç bozmasın
Amin teşekkür ederim
Ben kiradayım ama yazlık aldım
Siz de Dersiniz inşaAllah en kısa zamanda :)
Kızlar hesap acmak ıstesem altın hesabımı euro hesabımı dolar hesabımı mantıklı olur
Cnm uyku huysuzlugu yapıyor sallanmak istiyor sürekli,dün akşam eşim bebeği uyutmayalim hiç uykusunu böyle alıyor dedi gece 12 kadar tuttuk ama değişen bişey olmadı gece yine 15 dk da bir uyandı 4.30 tamamen uyanır zaten ,uyuduğu zaman eşim hadi hemen uyu 15 dk var diye takılıyor artık çok uykusuz oluyorm ilk çocuktan dolayı bünyem alışmis ama gecen bayıldım hastaneye götürduler serum falan takıldı Allahtan annemlerdeydim yoksa iki küçük çocukla öyle ayilincaya kadar o yerde yatardim artık sürekli tansiyonum düşüyor bu yüzden .
Biz de oturduğumuz muhitte ev alamayız gibi çok pahalı kiralar. Kira da otururken yatırımlık ev almak ne kadar mantıklı. Ev alıp kiraya versek,biraz da biz üzerine koysak öderiz ev kredisini diye düşünüyoruz.
Canım biliyorum uzun zamandır yazdıklarından tanıyorum seni :) az öz eşya konusuna kesinlikle katılıyorum eşyaya hizmet etmek akıl karı değil..Ayy amiinn inşaAllah
Foto buraya atarım inşaAllah
Özenme sebebimi ara ara yazmıştım farklı topiklerde belki okumuşsundur .
Bir ara sadeleşme topiğine takılmıştım , zaten oldum olası fazla eşyayı sevmem , o yüzden az öz eşya aldım
Aynı zamanda birikim topiklerine de takıldığım için uygun olan şeyleri tercih ettim.
Aldığım eşyaları da eklediğim bir topik vardı gördün mü
Kızlar çok tuhaf bu kadar fiyat farkı
Geçen gün oğluma önceden bornoz aldığım yere gittim 120 dedi , " ne kadar zam gelmiş , sanki 70-80 e almıştım dedim , o zaman 100 e veririm dedi , nette de 70-80 fiyat görmüştüm almadım
Az önce bizim oralarda varlığından bile habersiz olduğum bir mağazaya başka bir şey sormaya girdim , baktım aynı bornoz ( aynı marka aynı model aynı yaş ) 80 yazmışlar , nakit ne kadar dedim 65 dediler
Aldım hemen oğulcuğum hayırla giysin
Kıssadan hisse : 1.) hep alıştığın yerden almak demek uyguna almak demek değildir .
2.) üşenmeyip farklı mağazalara fiyat sormalı
Kızlar çok tuhaf bu kadar fiyat farkı
Geçen gün oğluma önceden bornoz aldığım yere gittim 120 dedi , " ne kadar zam gelmiş , sanki 70-80 e almıştım dedim , o zaman 100 e veririm dedi , nette de 70-80 fiyat görmüştüm almadım
Az önce bizim oralarda varlığından bile habersiz olduğum bir mağazaya başka bir şey sormaya girdim , baktım aynı bornoz ( aynı marka aynı model aynı yaş ) 80 yazmışlar , nakit ne kadar dedim 65 dediler
Aldım hemen oğulcuğum hayırla giysin
Kıssadan hisse : 1.) hep alıştığın yerden almak demek uyguna almak demek değildir .
2.) üşenmeyip farklı mağazalara fiyat sormalı
Eğer işletim ücreti alınmayacaksa hepsini tek hesapta açabilirsiniz , o an hangisi daha düşükse ondan alırsınız
Maaş müsterisiysen hiçbirindem almıyor akbank canımayrı ayrı acılıyor ama hesaplar :/
cnm rabbim yardımcın olsun güç kuvvet sıhhat versin sana da bebişine de .. benim de ilk bebeğim bilemiyom ki niye böyle bizim böyle sıkıntılarımız olmadı ben hiç strese sokmadım kendimi bebeginde streslenebilecegini ve duymuştum bi yerde belki de ondandır yada başka bi sıkıntısı mı var acaba ağrıyan bi yeri falan .. bu aylardaki bebeklerin en az 9 -10 saat uyuyor olması lazımCnm uyku huysuzlugu yapıyor sallanmak istiyor sürekli,dün akşam eşim bebeği uyutmayalim hiç uykusunu böyle alıyor dedi gece 12 kadar tuttuk ama değişen bişey olmadı gece yine 15 dk da bir uyandı 4.30 tamamen uyanır zaten ,uyuduğu zaman eşim hadi hemen uyu 15 dk var diye takılıyor artık çok uykusuz oluyorm ilk çocuktan dolayı bünyem alışmis ama gecen bayıldım hastaneye götürduler serum falan takıldı Allahtan annemlerdeydim yoksa iki küçük çocukla öyle ayilincaya kadar o yerde yatardim artık sürekli tansiyonum düşüyor bu yüzden .