- 29 Temmuz 2017
- 1.049
- 3.332
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #3.621
inşallah arabanı alırsın canımozaman biriktirmeye devam canım en azından peşinat sabırla biriktirilecek. ben de araba için peşinat biriktiriyorum bakalım ne zmana kısmet olacak
yazın daha zor yaaa, o iştah benim hiç kapanmıyor maşallah, e yüzünce daha çok yiyor insan, bi de günler uzun, aklım fikrim yemekte geziyorum, daha uzun saatler yemek düşünmüş oluyorum....kışın öyle mi, iç kahveni çayını yat 10 da...hahahaha
diyette olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum keza yazın diyet daha yapılabilir bence gez dolaş yüz meyve ye zaten yemekler ağır geliyorbaşaracağınıza inanıyorum
olsun canım löp et olsun eyvallah:)yarasın gülümmmm , löp löp et olsunnnn kuşuma, iyidir iyi..kan yapar, can yapar
Muhteşem görünüyor ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun.
çok teşekkür ederimm:)Muhteşem görünüyor ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun.
amin canım inşallah
yazın daha zor yaaa, o iştah benim hiç kapanmıyor maşallah, e yüzünce daha çok yiyor insan, bi de günler uzun, aklım fikrim yemekte geziyorum, daha uzun saatler yemek düşünmüş oluyorum....kışın öyle mi, iç kahveni çayını yat 10 da...
Gel biz senle şuracıkta saklanıp yiyelim canım yaKusura bakma canım ya seni kıskandırmak değildi amacım salçalı ekmek yiyecektik yakalandık
anladım zaten bir şeyler yenecek, hemen alırım kokusunu...
oyy salçalı ekmek miiii,o kavanozu ilk açtığımda kaşıklamaya bayılırım salçayııııı
inşallah tez zamanda gönlünüze göre bi araba alırsınız tatlışım... Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...amin canım inşallahhepimizin gönlünden geçen yatırımları birikimleri olsun.
bende de tam tersi ya yazın ne yesem gidiyor benden ama kışın tam depresif modda tatlı kahve yemek hareketsizlik derken iğrenç oluyorum
oyyyyyyyy, kendimden geçtim o tavadaki salçayı mis gibi köy ekmeği ile hayal edinceeee, yahu bi de tarif vermişssin, aklımda yokken aklımı aldınız başımdannnnGel biz senle şuracıkta saklanıp yiyelim canım yano_name_ m çok canın isterse sen de gel erik hoşafı da varrr hmm mis... ayiciklijelibom ellerine saglık.
Canım biz kavanozdan önce, o salça büyük tavada pişiyor ya şişelere boca ettiktan sonra tavada kalanı direk tavadan yiyoruz Hele çocukken ne yerdik ne yerdik...
canıımm çok sağol inşallah bakalım nasip olursa alırızinşallah tez zamanda gönlünüze göre bi araba alırsınız tatlışım... Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...
yok yaa benim iştah 12 ay, 7/24 açık... seviyorum yemeyi, içmeyi...
iştah feci, sporla birleşince kilo vermek yerine aldırıyor bi de... hayırlısı, tutacağım boğazı artık...canıımm çok sağol inşallah bakalım nasip olursa alırız
iştah kötü bir olay ya o açık olunca sporlar filan yetersiz kalıyor..benim de iştahım çok ama yüzüm gözüm heryerim belli ediyor sivilce filan çıkıyor hemen o moralle pek yiyesim gelmiyor sonra
topik sana salçalı ekmek yedirmezse tutarsın canımiştah feci, sporla birleşince kilo vermek yerine aldırıyor bi de... hayırlısı, tutacağım boğazı artık...
hiç sorma kafamda uçuşan börekler arasında yerini aldı bile... ben diyet diyorum onlar yemek..olmaz ki böyletopik sana salçalı ekmek yedirmezse tutarsın canımçok güldüm ya ne iyisiniz valla insan uzak duramıyor topikten
Suppersin maşallah...bu sefer kararlısin demek ki, ay hadi inşallah darısı başıma..Selam kızlar
Ne çok yazmışsınız yaaa. Oku oku bitiremedim. Okumayada fırsat olmayınca bu saate kaldı.
Güne 150 TL harcama ile başladım. 100 TL annemin, 50 TLde kendi kentkartıma yükledim.
Evde hiç sebze yok. Akşama ne pişirsem acaba
no_name_ bende tekrar diyete başladım. Ama sadece yediklerime dikkat ediyorum. 64den 59a düştüm. Gerçi bu halde spor yapmam imkansız zaten.
İlk hedefim 55 insallah verebilirim.
neyyyyydiyetisyenin kilo fazlası olur mu hiççç şaka bi yana, kolay gelsin canım, benim ki psikolojik açlık yaptım kahvaltımı,suyumu da içiyorum ama canım her şeyi yemek istiyor, kafamda makarnalar börekler uçuşuyor, yanında da erik suyu
İşin profesyonelisin tatlım hemen verirsin, 3-5 kilo ne olacak..anne yanında almamak mümkün muuuoluyormuş işte ne yaparsın. El insaf, anacığımın yanından yeni geldim. Orada annem iyi baktı bana :)
Doğumdan sonra verdiklerimi, erzurum da geri aldım
Erik suyu bitirdi beni zaten :)) her yerde erik suyu görüyorum :)))
bak 22 dakikadır kimse yazmamış şanslısın:))Kızlar ne çok yazmışsınız
Oku oku bitmedi
Hiç mi işiniz yok
Biraz bizleri de düşünün
Yetişemiyorum
daha duruuun daha şeftali suyu yapacam heheyyt bittiniz siz:))oluyormuş işte ne yaparsın. El insaf, anacığımın yanından yeni geldim. Orada annem iyi baktı bana :)
Doğumdan sonra verdiklerimi, erzurum da geri aldım
Erik suyu bitirdi beni zaten :)) her yerde erik suyu görüyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?