- 29 Temmuz 2017
- 1.049
- 3.332
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #3.561
tam altın bi ara 930ları gördü. şimdi tırmanıyor.saol tatlımmm, bi karar aldım umarım sürdürebilirim, madem çocuğum olmuyor fit olup taş gibi hatun olayım bari
bereketli olsun canım, acaba bulaşık makinesinin çatal kaşık sepetine koyup yıkasan beyazlar mı ki? kara ollsun sıkıntı var mı harcarken kararmış parada?
kızlar gogıla 2018 altın fiyatları yazdığınızda 2018 de altın rekora koşacak diyor ben de artacağı yönünde düşünüyorum umarım düşüp de bizi sinir etmez
yok yook bendendir o neye el atsam fırlıyor fiyatı, geçen ay da euro aldım dünya dengeleri değişti resmenben yarım altın almaya niyetlendim ya ondandır.
kız alma şöyle şeyler dengemizi bozuyonyok yook bendendir o neye el atsam fırlıyor fiyatı, geçen ay da euro aldım dünya dengeleri değişti resmen
kuyumcuyu arayp sorsan ya ne kadar D:
kız alma şöyle şeyler dengemizi bozuyon
he gülüm he, istersen kapalı çarşıya bağlanayım? benim arayabileceğim bi kuyumcu yok vallah
siz ne alacaksanız bana söyleyin ben uzak durayım bari
Kuzum şu msj ına bi türlü cevap yazamamısım hep yarım kalmış aslında yazdımdımda çıkmamış bunca msj yogunluğunda sayfaları atlarken sanırim bu sorun oldu bende farkedemedimGünaydın Canım çoook sevindim kardeşin adına ne güzel hayırlı olsun... Kardeşlerimiz gözümüzde hep küçük hiç kıyamıyoruz onlara.. Alışır o da canım...
Günaydın @nora2010..
Günaydın @zelalke....
Günaydındurkan ablacım....
Günaydıntobosolu_dulcinea Canımnm
Tel kullanımı bağımlılığı var canım hepimizde aslında ama farketmiyoruz buralardayım canım bende uyumuşum bu sabah biraz iyi de oldu..
buzmavileylak günaydın cnm...
no_name_ günaydın cnm giden para olsun boşver tatlım sağlık olsun... Üzülme sen iyi ol da... Kurban ile alakalı fikrini takdir ettim canım maşallah sana ne güzel düşünmüşsün...
Cok güzel demişsin canım çok güldümben işveren olsam bu zamdan sonra işi bırakır işalan olurdum
Sağol tatlım gel beraber afiyet olsunhadi ya ne tesadüf afiyet olsun:)
allah sağ salim kavuştursun inşallah. bebişi de yaparsınız o ara:))
Sağol canım benim allah senden de razı olsun herşryi o güzel gönlüne göre versincanımsın, Allah razı olsun kuzum, asıl sizlersiniz gönlü güzel olan..ne yapabiliyorum ki, aslında bir şey yapabildiğim yok..bu ara sağlıktı,birikimdi derken kendi derdime düştüm..biraz silkelenip ufak ufak bir şeyler yapmalı,maneviyat için de iyi oluyor, huzur buluyor insan..aynı dünyada yaşıyoruz ama maalesef aynı koşullarda değiliz..devletin yapmadığını bireysel yapmaya çalışıyoruz...
inşallah kuzum, diyet canavarı diye ortada geziyorum ama yaptığım bir şey yok, adıma yakışayım bari
ben sıkı diyete girmeden ve spor yapmadan gram veremiyorum, illaki disiplinli bir şekilde hareket etmem gerekiyor maalesef...
ah canımmmm, gelirdim de sıkı diyetteyim, bana bu sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir var sadece
kolay gelsinn dikkat et kendine :)Kuzum şu msj ına bi türlü cevap yazamamısım hep yarım kalmış aslında yazdımdımda çıkmamış bunca msj yogunluğunda sayfaları atlarken sanırim bu sorun oldu bende farkedemedimiyi yapmışsın uykunu alabildin mi diye sormuştum kuzum maaş zammıda inşallah gerçek olur değilsede ona yakın bisey olur kahvaltın afiyet bal olsun canım no_name_ nın dediği gibi bende diyetteyim hatta bikac gündür bozdum ama toparlamaya çalışıyorum
lalli hayırlısıyla tez zamnada senden de güzel haberler alırız inşallah canım sen gönlünü ferah tut stres yapma kendine
Cok güzel demişsin canım çok güldümama işverenin kalbine inmemiştir inşallah oranı duyunca gerçi çalışanların istisnalar dışında genelinin o zammı hakettiğini düşunüyorum gerçektende özel sektör çok zor çalışanalrın sömürüldügüne inanıyorum
Sağol tatlım gel beraber afiyet olsunamin kuzum inşallah hayırlısıyla önce eşime sonrada bebişimize kavuştursun rabbim tüm sevdiklerinden ayrı olanlarla bebek isteyenlerle birlikte
Sağol canım benim allah senden de razı olsun herşryi o güzel gönlüne göre versinbu kadar ince düşunmen bile yeter inşallah düsündüklerini gerçekleştirme fırsatı da bulursun
Kızlar şimdilik bana müsade işlerim birikmeye başladı kendinize iyi bakın hepiniz önce allaha sonrada sevdiklerinize emanet olun ha birde cok kaynatmayın sonra okuycam diye helak oluyorumhepinize kucak dolusu selamlar sevgiler öpücükler
Sağol canım benim allah senden de razı olsun herşryi o güzel gönlüne göre versinbu kadar ince düşunmen bile yeter inşallah düsündüklerini gerçekleştirme fırsatı da bulursun
Kızlar şimdilik bana müsade işlerim birikmeye başladı kendinize iyi bakın hepiniz önce allaha sonrada sevdiklerinize emanet olun ha birde cok kaynatmayın sonra okuycam diye helak oluyorumhepinize kucak dolusu selamlar sevgiler öpücükler
sıkıntı olacağını sanmıyorum , a101 zaten bozuk para olsa da alsak diye bakıyor, sıkıntısız bütünleyeceklerdir...bereketli olsun canım, acaba bulaşık makinesinin çatal kaşık sepetine koyup yıkasan beyazlar mı ki? kara ollsun sıkıntı var mı harcarken kararmış parada?
sağolasın canım hepimizinki bereketli olsun inşallah. butunletirken sorun olur mu diye düşündüm. sıkıntı olursa merkez bankasına veririm artik
ehiiii, Ruslar da artık eskisi gibi fit değil, Türkiye ye gele gele yiyip içip zebellah gibi olmuş durumdalar, dert etme sen ruslarıtobosolu_dulcinea kolay gelsin Canım...
Oh mis gibi aldım uykumu iyi geldi..
Benno_name_ ile sana Diyet kahvaltısı da hazırlarım ki..
Size sadece haşlanmış yumurta ile yeşillik, bana Allah ne verdiyse sonra gelsin kilolar... Sözde tatile gideceğiz dimii rusların yanında etli butlu dolanırız
Onları da kendimize benzettik desene canımehiiii, Ruslar da artık eskisi gibi fit değil, Türkiye ye gele gele yiyip içip zebellah gibi olmuş durumdalar, dert etme sen rusları
Onları da kendimize benzettik desene canım
Öyle karşıdan bakmakla olmaz onlar da yesin
Afiyet olsun, ben kahvaltı yaptım ellerine sağlık canım bir bardak çayını alırım.Taze taze çay demledim kısçeler çıkın çıkın gelin beraber içelim....
Kahvaltı da hazırladım
az önce aklımdan geçiyordun canım, bu sabah gelmedi henüz diye, hoşgeldinAfiyet olsun, ben kahvaltı yaptım ellerine sağlık canım bir bardak çayını alırım.
Gözünüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?