Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok uygunmuş bence. Tanesi 1 lira bile değil. Umarim iyi yıkar. Benim makine güzel yıkamıyor. Taşınınca değiştireceğim. Şimdilik idare etmeye calisiyorum.Gunaydiinnn
Bimden bulasik sabunu falan alfim
Bulasik mak. Deterjani 50 adet 39.90di nasil sizce?
Bence uygun fiyatları. Iyi etmissin. Ben soğanı doğrayıp buzluğa da atıyorum eğer uzun süre evden gideceksem bozulması diye. Sonra çıkar kullan pratikte oluyor. Iki poşete koyuyorum ama soğan kokutuyor biraz.Sizce fiyatlar nasil patates ve sogan uygun geldi aldim bende
Bulasik mak parlaticisi onceden 1 2 liraydi simdi 8.50 olmus
Bulasik mak. Temizleyicisi alip 1 kere bis yika onunla filtresinj temizle bak bakalim hala ayni mi? Ben ara ara yapiyorum. Gecen filtresinj yikadim isil isil parlatti hem de bu tableti 2ye bölerek yikiyorumÇok uygunmuş bence. Tanesi 1 lira bile değil. Umarim iyi yıkar. Benim makine güzel yıkamıyor. Taşınınca değiştireceğim. Şimdilik idare etmeye calisiyorum.
Sogan degilde sarimsagi buzluk kabina koyup sakliyorum buzlukta ama sogani da buzluk kabina koyup saklarsak kokusu olmaz bence buzdolabi poseti kokutur dedigin gibi. Hatta ben buzluk kabi alayimda sogan da koyayim a101de satiliyor uugun fiyataBence uygun fiyatları. Iyi etmissin. Ben soğanı doğrayıp buzluğa da atıyorum eğer uzun süre evden gideceksem bozulması diye. Sonra çıkar kullan pratikte oluyor. Iki poşete koyuyorum ama soğan kokutuyor biraz.
Çok iyi fikir Hiç aklıma gelmemişti.Bence uygun fiyatları. Iyi etmissin. Ben soğanı doğrayıp buzluğa da atıyorum eğer uzun süre evden gideceksem bozulması diye. Sonra çıkar kullan pratikte oluyor. Iki poşete koyuyorum ama soğan kokutuyor biraz.
Bayadır yapmıyorum bi ara yapayim haklısın. Sarımsakları da soyup buzlukta saklıyorum kullanım için iyi oluyor. Yoksa soymaya üşeniyorum.Bulasik mak. Temizleyicisi alip 1 kere bis yika onunla filtresinj temizle bak bakalim hala ayni mi? Ben ara ara yapiyorum. Gecen filtresinj yikadim isil isil parlatti hem de bu tableti 2ye bölerek yikiyorum
Sogan degilde sarimsagi buzluk kabina koyup sakliyorum buzlukta ama sogani da buzluk kabina koyup saklarsak kokusu olmaz bence buzdolabi poseti kokutur dedigin gibi. Hatta ben buzluk kabi alayimda sogan da koyayim a101de satiliyor uugun fiyata
Sarımsakta soyup buzluğa koyuyorum o da çok pratik oluyor. Denemediyseniz tavsiye ederim.Çok iyi fikir Hiç aklıma gelmemişti.
Ben kavurup kavanozla dolaba koyuyorumBence uygun fiyatları. Iyi etmissin. Ben soğanı doğrayıp buzluğa da atıyorum eğer uzun süre evden gideceksem bozulması diye. Sonra çıkar kullan pratikte oluyor. Iki poşete koyuyorum ama soğan kokutuyor biraz.
Gunaydin telim bozuldu servise goturecegim al basina masrafHu hu Gunaydin. Kimseler yok mu? Bu sabah yine erken kalkıp kendimle vakit geçirdim. Bu saatler bana çok iyi geliyor. Ama minigin huysuz yine. Ağlıyor ve ben sebebini bilmiyorum. Neyse görüşürüz gençler ve kendini genç hissedenler 🖐🖐
Sarimsagi dövüp koy daha pratik olurBen kavurup kavanozla dolaba koyuyorum
O da uzun süre gidiyor
Hem koku falanda olmuyor
Ama sarımsağı soyup buzluğa atıyorum
Daha pratik geliyor
Bana ne kayinvalidem ne de annem yardim eder buzluk ya da baska bisey icin. Ne guzel annen yardim ediyor. Ben kizimla ogluma hep destek olucam istedikleri olcude. Yine haklarini yemiim salca recel gibi seyler verirler ama buzluk konusu beni benden ediyorDolaptan satış yapmıştım.54 TL hesaba geçmiş.
Hemen dolara çevirdim.
Bebişin ilk birikimine 3.5 dolar ile başlamış oldum
Evdede yaklaşık 25 dolar vardı sanırım. Onuda hemen hesaba yatırayım.
Küçük miktarları dolar olarak biriktireceğim.
Eşime kasaptan 4 kg dana kıyma, 1 kangalda sucuk aldırdım. 560 TL ödemiş.
Ramazan için buzluk hazırlıklarına başladık, annem sağolsun.
Köfte ve sulu köfte yaptık.
Kalan kıymayıda soğanla falan kavurup karnıyarık harcı olarak hazırladık.
Sucuğu da dilimledik hepsini attım derin dondurucuya.
Buzlukta karnıyarık için yazdan kızarttığımız patlıcanlarda vardı.
Bayılıyorum hazır yemeklere
Bizdede kayınvalide yapmaz. Onlar günü birlik yaşayanlardanBana ne kayinvalidem ne de annem yardim eder buzluk ya da baska bisey icin. Ne guzel annen yardim ediyor. Ben kizimla ogluma hep destek olucam istedikleri olcude. Yine haklarini yemiim salca recel gibi seyler verirler ama buzluk konusu beni benden ediyor
Aaa çok kötü olmus canim. Telefonlarda çok pahalilanmis.Gunaydin telim bozuldu servise goturecegim al basina masraf
Sarimsagi dövüp koy daha pratik olur
Buzluk candır gerisi heyecan . Hazır çıkar işit süper. Hamilelikte çok işine yarayacak. Doğum sonrası içinde buzluk yatırımı yapmanı tavsiye 3derim uykusuzlukla bebisle yemek yapmak çok zor oluyor.Dolaptan satış yapmıştım.54 TL hesaba geçmiş.
Hemen dolara çevirdim.
Bebişin ilk birikimine 3.5 dolar ile başlamış oldum
Evdede yaklaşık 25 dolar vardı sanırım. Onuda hemen hesaba yatırayım.
Küçük miktarları dolar olarak biriktireceğim.
Eşime kasaptan 4 kg dana kıyma, 1 kangalda sucuk aldırdım. 560 TL ödemiş.
Ramazan için buzluk hazırlıklarına başladık, annem sağolsun.
Köfte ve sulu köfte yaptık.
Kalan kıymayıda soğanla falan kavurup karnıyarık harcı olarak hazırladık.
Sucuğu da dilimledik hepsini attım derin dondurucuya.
Buzlukta karnıyarık için yazdan kızarttığımız patlıcanlarda vardı.
Bayılıyorum hazır yemeklere
Buzluğa koyacaklarını ben de kendim yapıyorum böyle daha çok içime siniyor. Hem zaten ikiside uzakta o yüzden iş başa düşüyor. Bana da konserve salça işi daha zor geliyor.Bana ne kayinvalidem ne de annem yardim eder buzluk ya da baska bisey icin. Ne guzel annen yardim ediyor. Ben kizimla ogluma hep destek olucam istedikleri olcude. Yine haklarini yemiim salca recel gibi seyler verirler ama buzluk konusu beni benden ediyor