Geçmiş olsun canım. Hala bulantıların devam ediyor mu? Çok zordur. İlk hamileliğimde çok bulantım vardı. Üç kilo vermiştim. Bu sefer hiç bulamtım olmadı. Bir iki haftaya kalmaz geçer canım.
yüzük taşsız olmalı bildiğin klasik alyans olmalı.Bi ben mi anlamadım bunun yapılısını yaa.
Yüzüne sarılan sactan mi tutup avucumuzda tutuyoruz yüzüğü. Başka türlü sallanmaz çünkü.
Ayrıca tamtur yuzuk olmaz mı ya tassiz yüzüğüm yok
Üçüncü çocuk erkek demek oluyor. Allah hayırlısını nasip etsin canımBende yaptım 2 tane kızım var ilk iki çocukta yuvarlak döndü iki kızım var onu doğru bildi 3. çocukta ileri geri sallandı daha hamile bile değilim üçüncüyü düşünüyorum erkek mi demek oluyor ileri geri hareketi hatta 4. çocukta durdu hiç sallanmadı bilenler bilgi versin lütfen
Amin inşallah sağlıklı hayırlı olsunlar da gerisi boş ama ben hamile değilim ki nasıl biliyor henüz düşünmüyorum bikaç aya kadar düşünüyorumÜçüncü çocuk erkek demek oluyor. Allah hayırlısını nasip etsin canım
Çoğu kişide tutuyormuş. Bana ikinci kız diyor. Ikinciye hamileyim. Doktor erkek olma ihtimali yüksek dedi. Ama alyans testine göre kız çıkıyor. Çevremdeki herkesin tutuyor oğlum olursa bir ben de tutmamış olacak.Amin inşallah sağlıklı hayırlı olsunlar da gerisi boş ama ben hamile değilim ki nasıl biliyor henüz düşünmüyorum bikaç aya kadar düşünüyorum
o Zaman pek inanmamak lazım bende deniyceğim çevremde bakalım ne çıkıcak yazarım buraya kaç haftalıksın cinsiyeti tam belli değilse belli olmaz yani belki kız diyebilirlerÇoğu kişide tutuyormuş. Bana ikinci kız diyor. Ikinciye hamileyim. Doktor erkek olma ihtimali yüksek dedi. Ama alyans testine göre kız çıkıyor. Çevremdeki herkesin tutuyor oğlum olursa bir ben de tutmamış olacak.
Doktor 12+2 erkek olma ihtimali yüksek dedi. Erken diyor ama bilemiyorum ki canım. Oğlum var bir de kızım olsun çok isterim. Nasip artıkO za
o Zaman pek inanmamak lazım bende deniyceğim çevremde bakalım ne çıkıcak yazarım buraya kaç haftalıksın cinsiyeti tam belli değilse belli olmaz yani belki kız diyebilirler
Allah gönlüne göre versin cnm hayırlısı buymuş demek kiDoktor 12+2 erkek olma ihtimali yüksek dedi. Erken diyor ama bilemiyorum ki canım. Oğlum var bir de kızım olsun çok isterim. Nasip artık
Cok komik degilmi , benim annem bi dusuk haric 6 tane cocuk dogurmus kafinda hepsi tutuyo yaa .. Herkeste tutuyorda bizde niyeeeee tutmuyooozuleyha83
Benim içinde atnısı geçerli. Annem, ablam, anneannem hhepsinde tuttu. İlk bebeğimde tuttu. Ama bu seferkine kız çıktı ama doktor erkek olma ihtimali yüksek dedi
Şimdiye kadar kime yaptıysam doğru çıktı. Kendime de 22 yaşında bakmistim 24 yaşında evlenecegim çıkmıştı inanmadim güldüm geçtim 30 a kadar evlenmeyi dusunmuyordum eşimle tanışıp çok kısa sürede evlendik 24 yaşımda :)
Çocuk için hep ilki kız ikinci oğlan çıkıyor bakalım hamileyim şimdi tutacak mı
ben saç teli kullanarak bakıyorum böylesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum uzaktan bakamam ki sizin içinYüzüğünüz varsa bana da evlenme yaşı bakar mısınız?
Ben yaptım 1 çıktı, ben mi beceremedim acep
ben saç teli kullanarak bakıyorum böylesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum uzaktan bakamam ki sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?