Altın Alyans İle Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Belirleme

Altın Alyans ile Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Tahmini Belirleme Sonucunda;

• Ankete Katılan
    300
Geçmiş olsun canım. Hala bulantıların devam ediyor mu? Çok zordur. İlk hamileliğimde çok bulantım vardı. Üç kilo vermiştim. Bu sefer hiç bulamtım olmadı. Bir iki haftaya kalmaz geçer canım.

bnde 2 kilo verdim malesef. devam ediyo ama çok şükürki azaldı biraz. dün anlamadım niye oldu . normalde sabah olur geçer ama bu sefer akşam oldu. hiç bişey yiyemeden yattım. iki çorba kaşığı keçiboynuzu özü alıyorum gece yatmadan çok iyi geliyo. çokta faydalıymış bebeğin gelişimi için.

Bi ben mi anlamadım bunun yapılısını yaa.
Yüzüne sarılan sactan mi tutup avucumuzda tutuyoruz yüzüğü. Başka türlü sallanmaz çünkü.
Ayrıca tamtur yuzuk olmaz mı ya tassiz yüzüğüm yok

yüzük taşsız olmalı bildiğin klasik alyans olmalı.

Kac cocuk olacak ona baktim. 2 kiz 1 erkek 1 kiz cikti sonrasinda titreyip durdu. Bu arada 2 kizim var suanda hamileyim ama belli degil henuz cinsiyet.

benim alyans testinde hep kız çıkıyor ama doktor erkek olma ihtimali yüksek dedi. niye ise alyans testine inanasım var.

Kızlar ben daha 8 haftalik hamileyim allah herkese sağlıklı bebek nasip etsin öncelikle ama tabi insan merak da etmiyor değil cinsiyeti benim çevrem de 20 kişiden 19 u senin erkek olcak dedi sadece babamız kız hissediyor sizler de böyle oldu mu çevredekilerin dedikleri tuttu mu çok merak ediyorum.

kızlar güvercin ve kanaryaların yavrıularının cinsiyetini anlamk içinde bu yöntemi kullanıyorlarmış. kuşlar küçükken cinsiyetleri anlaşılmıyormuş. bazen alyans yerine iğne kullanıyorlarmış. yuvarlak dönerse dişi, ileri gerisallanırsa erkekmiş. çok şaşırdım cidden

Bende yaptım 2 tane kızım var ilk iki çocukta yuvarlak döndü iki kızım var onu doğru bildi 3. çocukta ileri geri sallandı daha hamile bile değilim üçüncüyü düşünüyorum erkek mi demek oluyor ileri geri hareketi hatta 4. çocukta durdu hiç sallanmadı bilenler bilgi versin lütfen

Üçüncü çocuk erkek demek oluyor. Allah hayırlısını nasip etsin canım

Üçüncü çocuk erkek demek oluyor. Allah hayırlısını nasip etsin canım
Amin inşallah sağlıklı hayırlı olsunlar da gerisi boş ama ben hamile değilim ki nasıl biliyor henüz düşünmüyorum bikaç aya kadar düşünüyorum

Amin inşallah sağlıklı hayırlı olsunlar da gerisi boş ama ben hamile değilim ki nasıl biliyor henüz düşünmüyorum bikaç aya kadar düşünüyorum
Çoğu kişide tutuyormuş. Bana ikinci kız diyor. Ikinciye hamileyim. Doktor erkek olma ihtimali yüksek dedi. Ama alyans testine göre kız çıkıyor. Çevremdeki herkesin tutuyor oğlum olursa bir ben de tutmamış olacak.

O za
o Zaman pek inanmamak lazım bende deniyceğim çevremde bakalım ne çıkıcak yazarım buraya kaç haftalıksın cinsiyeti tam belli değilse belli olmaz yani belki kız diyebilirler

O za

o Zaman pek inanmamak lazım bende deniyceğim çevremde bakalım ne çıkıcak yazarım buraya kaç haftalıksın cinsiyeti tam belli değilse belli olmaz yani belki kız diyebilirler
Doktor 12+2 erkek olma ihtimali yüksek dedi. Erken diyor ama bilemiyorum ki canım. Oğlum var bir de kızım olsun çok isterim. Nasip artık

Bu test kime denediysem cikiyo . Benim iki oglumu gosteriyor ucuncuye hamileyim onu kiz godteriyo , ama doktor erkek dedi . Eger tutmazsa bir bende tutmamis olscak

zuleyha83
Benim içinde atnısı geçerli. Annem, ablam, anneannem hhepsinde tuttu. İlk bebeğimde tuttu. Ama bu seferkine kız çıktı ama doktor erkek olma ihtimali yüksek dedi

zuleyha83
Benim içinde atnısı geçerli. Annem, ablam, anneannem hhepsinde tuttu. İlk bebeğimde tuttu. Ama bu seferkine kız çıktı ama doktor erkek olma ihtimali yüksek dedi
Cok komik degilmi , benim annem bi dusuk haric 6 tane cocuk dogurmus kafinda hepsi tutuyo yaa .. Herkeste tutuyorda bizde niyeeeee tutmuyooo

Yüzüğünüz varsa bana da evlenme yaşı bakar mısınız?

Ben yaptım 1 çıktı, ben mi beceremedim acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…