Altın Alyans İle Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Belirleme

Altın Alyans ile Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Tahmini Belirleme Sonucunda;

• Ankete Katılan
    300
bende ogrenmek istiyorum ama yapamiyorum benim icin yapabilirmi acaba bi kisi rica etsem

Bende yaptım iki kızımda yuvarlak döndü 3. de ise ileri geri gitti ne demek 3. çocuk yok henüz

Bende yaptım iki kızımda yuvarlak döndü 3. de ise ileri geri gitti ne demek 3. çocuk yok henüz
üçücü erkek demek :)
pek inanmamak lazım o Zaman sizde tutmamış çünkü ama kızlarımı bildi enteresan inşallah olursa erkek yazarım ama şu an Bebek düşünmüyorum

Allah Allah, ben de sac teliyle yaptim ama 1 cikti??? Tum arkadaslarima tuttu bir sekilde cidden bu yuzuk fali tutuyor.
tuttuğuna bende inanıyorum hatta fizik öğretmenimize sormuştum lisedeyken doğruluk payı nedir diye. kadınların vücudundan yayılan enerji ve altın gümüş gibi elementlerin birleşmesiyle ilgili uzun bir açıklama yapmıştı şu an hatırlamıyorum tam olarak

Ama her sorduğumuzda farklı hareket ediyor neden ki her çocukta farklı resmen sorulan soruya cvp veriyor gibi

ben soru sorma olayını bilmiyorum o şekilde bakmıyorum
Birinci çocuk deyince kızsa farklı dönüyo erkekse farklı dönüyor o enteresan yada iki tane çocuğu çocuğu peş peşe sorduğunda biri kız biri erkekse ilk yuvarlak sonra ileri geri falan gidiyor mesela bende ilk iki kızımda yuvarlak üçüncüde ileri geri gidiyor üçüncü olmadığı için bilemiyceğim ama iki kızımı biliyor

Merhaba , bende bekerligimdan beri deniyorum 1.kiz 2.erkek 3.Kiz 4.erkek cikmisti , suan hamileyim cinsiyetini bugun ogrendim Erkek dediler , tekrar yaptik sadece kiz bir kiz cikti sonra yuzuk durdu anlam veremedim.

Merhaba , bende bekerligimdan beri deniyorum 1.kiz 2.erkek 3.Kiz 4.erkek cikmisti , suan hamileyim cinsiyetini bugun ogrendim Erkek dediler , tekrar yaptik sadece kiz bir kiz cikti sonra yuzuk durdu anlam veremedim.
Benimkileri doğru bildi ama pek inanmamak lazım kesin erkekse erkektir

Cnm 27. Sat 7 ekim doğum tarihi 25.10.1988
Canim 27 yasina 25 ekimde girmisin hamile ksldiginda hala 26 yasindasin cunki yumurtlaman hala ayni ay icinde yasina girmeden bu durumda 26+10 =36 ediyo vecift rskam oldugu icin erkek oluyo Bebegin .

Canim 27 yasina 25 ekimde girmisin hamile ksldiginda hala 26 yasindasin cunki yumurtlaman hala ayni ay icinde yasina girmeden bu durumda 26+10 =36 ediyo vecift rskam oldugu icin erkek oluyo Bebegin .
Cnm bu teori genelde tutuyo mu. Sizde tuttumu

Cnm bu teori genelde tutuyo mu. Sizde tuttumu

Cogunlukla tutuyo gibi, anket yapmaya calistim ama beceremedim. Benim iki ohlumda tutuyo , bunda kiz diyor ama dr erkege benziyo dedi ama nedense banada kiz gibi geliyo

İnşallah gönlünden geçen olur cnm
Cogunlukla tutuyo gibi, anket yapmaya calistim ama beceremedim. Benim iki ohlumda tutuyo , bunda kiz diyor ama dr erkege benziyo dedi ama nedense banada kiz gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…