Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma çok komik cidden. herkeste tutupta biz de tutmamasıCok komik degilmi , benim annem bi dusuk haric 6 tane cocuk dogurmus kafinda hepsi tutuyo yaa .. Herkeste tutuyorda bizde niyeeeee tutmuyooo
üçücü erkek demek :)Bende yaptım iki kızımda yuvarlak döndü 3. de ise ileri geri gitti ne demek 3. çocuk yok henüz
pek inanmamak lazım o Zaman sizde tutmamış çünkü ama kızlarımı bildi enteresan inşallah olursa erkek yazarım ama şu an Bebek düşünmüyorumüçücü erkek demek :)
tuttuğuna bende inanıyorum hatta fizik öğretmenimize sormuştum lisedeyken doğruluk payı nedir diye. kadınların vücudundan yayılan enerji ve altın gümüş gibi elementlerin birleşmesiyle ilgili uzun bir açıklama yapmıştı şu an hatırlamıyorum tam olarakAllah Allah, ben de sac teliyle yaptim ama 1 cikti??? Tum arkadaslarima tuttu bir sekilde cidden bu yuzuk fali tutuyor.
Ama her sorduğumuzda farklı hareket ediyor neden ki her çocukta farklı resmen sorulan soruya cvp veriyor gibituttuğuna bende inanıyorum hatta fizik öğretmenimize sormuştum lisedeyken doğruluk payı nedir diye. kadınların vücudundan yayılan enerji ve altın gümüş gibi elementlerin birleşmesiyle ilgili uzun bir açıklama yapmıştı şu an hatırlamıyorum tam olarak
ben soru sorma olayını bilmiyorum o şekilde bakmıyorumAma her sorduğumuzda farklı hareket ediyor neden ki her çocukta farklı resmen sorulan soruya cvp veriyor gibi
Birinci çocuk deyince kızsa farklı dönüyo erkekse farklı dönüyor o enteresan yada iki tane çocuğu çocuğu peş peşe sorduğunda biri kız biri erkekse ilk yuvarlak sonra ileri geri falan gidiyor mesela bende ilk iki kızımda yuvarlak üçüncüde ileri geri gidiyor üçüncü olmadığı için bilemiyceğim ama iki kızımı biliyorben soru sorma olayını bilmiyorum o şekilde bakmıyorum
Benimkileri doğru bildi ama pek inanmamak lazım kesin erkekse erkektirMerhaba , bende bekerligimdan beri deniyorum 1.kiz 2.erkek 3.Kiz 4.erkek cikmisti , suan hamileyim cinsiyetini bugun ogrendim Erkek dediler , tekrar yaptik sadece kiz bir kiz cikti sonra yuzuk durdu anlam veremedim.
Doktorum erkek dedi bu teori ve plasenta yönü tuttu bendeBen karnımdaki bebeğim için yaptım. Bariz şekilde ileri geri hareket etti. Yani erkek gözüküyo şu anda. Sonucu öğrendiğimde yazarım.
Canim plasenta yonu nasil oluyo kac haftalik usg'de belli olur 12 haftalik usg var bende belli olurmu orda?Doktorum erkek dedi bu teori ve plasenta yönü tuttu bende
Canim plasenta yonu nasil oluyo kac haftalik usg'de belli olur 12 haftalik usg var bende belli olurmu orda?
Bana hamile kaldigin yasini ve sat gununu verirmisin tabi dogum tarihinide? Birde yas ve hamile kalinan ay hesaplamasi yapalim ?Yok oda 6-7-8 haftalarda cnm
Cnm 27. Sat 7 ekim doğum tarihi 25.10.1988Bana hamile kaldigin yasini ve sat gununu verirmisin tabi dogum tarihinide? Birde yas ve hamile kalinan ay hesaplamasi yapalim ?
Canim 27 yasina 25 ekimde girmisin hamile ksldiginda hala 26 yasindasin cunki yumurtlaman hala ayni ay icinde yasina girmeden bu durumda 26+10 =36 ediyo vecift rskam oldugu icin erkek oluyo Bebegin .Cnm 27. Sat 7 ekim doğum tarihi 25.10.1988
Cnm bu teori genelde tutuyo mu. Sizde tuttumuCanim 27 yasina 25 ekimde girmisin hamile ksldiginda hala 26 yasindasin cunki yumurtlaman hala ayni ay icinde yasina girmeden bu durumda 26+10 =36 ediyo vecift rskam oldugu icin erkek oluyo Bebegin .
Cnm bu teori genelde tutuyo mu. Sizde tuttumu
Cogunlukla tutuyo gibi, anket yapmaya calistim ama beceremedim. Benim iki ohlumda tutuyo , bunda kiz diyor ama dr erkege benziyo dedi ama nedense banada kiz gibi geliyo