Altın Alyans İle Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Belirleme

Altın Alyans ile Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Tahmini Belirleme Sonucunda;

• Ankete Katılan
    300
Amin canim .. Bu yuzuk isine cok takildim cunki kime yapsam tutuyo ama avucumda yapinca ogullarimda yuvarlar dønuyo ucuncuyude ileri geri gidiyo . Karnimda yapincs bu bebisi kocaman bi halka yapiyo ogullarimdada ileri geri gidiyo tuaf dimi ?

ben saç teli kullanarak bakıyorum böylesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum uzaktan bakamam ki sizin için
en doğru sonucu Alysnsiniza saç telini koparıp bağlayın koltuğa uzanıp gobeginizin üstünde bekletin kendi dönüyor zaten birde herkeste tutuyor. Bn bunu 10 sene önce eniştem ve ablam yaptığında öğrenmiştim. Ve gerçekten inanarak yapın sonuç doğru cikacaktir

3. Erkek ama 4. Çocuk yapmican demekki 3 çocuğun olcak

Elini titreşim canım inanıp yapman lazım

bendede 1..kiz cikti 2m oglan 3m oglan 4 ikizz masallah durmuyorumm ben ama birinci dogru bir kizim.var suan.hamileyim daha yeniii ogrenince yazarim bakalim dogrumu
Canim yüzük testi sonucun doğrumu çıktı cvp atarsan sevinirim

Yüzük testi sonucun doğru çıktım i canım öğrendinmi cinsiyetini

testi yapmıştımda ne çıkmıştı hatırlayamadım cinsiyeti öğrendim ben erkek geliyo inşallah. iki kezdir doktor pipisini gösterdi artık inan diye.

Merhaba kızlar ben denedim evliyim henus cocugum yok olmasi icin ugrasiyorum 4 cocuk cikti cok ikginc bi sekilde 5. Denememde durdu ilk 3 erkek sonuncu kiz cikti hayırlısı olsun inşallah
testi yapmıştımda ne çıkmıştı hatırlayamadım cinsiyeti öğrendim ben erkek geliyo inşallah. iki kezdir doktor pipisini gösterdi artık inan diye.
Erkek cikmis

Ben suyla değil ama kendi alyansımı göbeğimin üzerine tuttum cinsiyet için 3 kez yaptım 3 ünde de daire çizdi

Kızlar yakın Zaman'da bu testi yapan var mı ben de ve eşimde aynı cinsiyet çıkmasına rağmen ve karnıma tuttuğumda da aynı doktor cinsiyeti farklı söyledi halbuki tüm tanıdıklarımda doğru çıkar sizde de yanlıs çıkanlar var mı?

Bebek cinsiyeti tahmini %42 doğru çıkmış. Kafanızdan sallasanız tutturma ihtimali daha fazla neyle uğraşıyorsunuz ya siz

istatistiğinde hata var çiçeğim. soru evlilik yaşı ve cinsiyet için ayrı ayrı olmalıydı.

yani bebek cinsiyeti için

doğru çıkanlar 40
yanlış çıkanlar 20 diyor

bu değerleri oranlarsak %66 tutuyor. %33 tutmuyor denebilir. sallasak %50 tutturma ihtimalimiz var. yani sallayarak tutturrma ihtimalimizden daha yüksek bir oran çıkıyor karşımıza.

ama çok sayıda kişi ile çalışma yapılmalı ki bu istatistik doğru olsun.

şurada da bilim yaptırdınız ya bana...

Hanimlar :)
Yani şimdi eğlenmek icin yapiyosaniz amenna
İskambil fali gibi seyleri ben de severim oyle eglencesine el fali falan da
Buna gercekten inanmiyorsunuz degil mi?
Yapayim diyecektim evlenme yaşım neymiş diye alyansim yok
tasli yuzuk ile herhalde moda girilemiyor :)

Valla ben tami tamina 5 kez uyguladim cocuk icin cinsiyet kismini ve saysisi falan ilk hamileligim suan 11 haftaligim 5 indede iki erkek 3 cu kiz 4.cu erkek yani 4 cocuk ve uc erkek bir kiz cikiyo 5 kez denedim 5 ide ayni cikti birde zincire yuzigu astim karnimin ustunde tuttum ileri geri gitti yani erkek bakalim yaklasik 3 veya 4 hafta sonra ogrenirim cinsiyeti o zaman yazarim grnelde bendr inanmam ama cevremdede duydum hatta bana yapalim dedielr inanmamistims ans eseri burayi okudum az once denedim cikti hayirlisi bakalim gercegi rabbim bilir saglikli olsjnlarda iste insan merak ediyo ah su merak yokmu vallahi insan her ne kadar soyelsede cinsiyeti merak ediyo bian once bsiler alabilmek icin saglicakla gelsinler insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…