Evet canım ama nasip bakalımmsenin ramzi teorsine göre de erkek çıkıyordu değil mi?
hayırlısı canım. Allah gönlüne göre versinEvet canım ama nasip bakalımm
Aminnnn canımm hepimizin inşallahhhayırlısı canım. Allah gönlüne göre versin
Canım sana ne çıktıdün akşam annem, anneannem bizdeydi. onlara da alyans testi yaptık anneanneme ilk kız sonra erkek çıktı sonuç doğru.
anneme iki tane kız çıktı sonuç doğru.
sonra eğlence amaçlı oğluma yaptık. daha 6 yaşında :) 3 kız çıktı. tekrarladık yine sonuç aynı. oğlumu da ben bu kadar çocuğa nasıl bakacağım derdi tuttu.
İlk erkek çıktı. İkinci kız :) oğlum var zaten. inşallah doğrudur canım.Canım sana ne çıktı
Yalnız bir odaya çekil. Belki konsantre olamamışsındır. Duanı et tekrar yap canım. Her seferinde koluna alyansı değdirip durdur canım. Yüzük kendi etrafında dönerse veya hiç hareket etmezse bitti demektir.Valla 1 saattir yapmaya çalıştım ilk kız çıktı (kızım var bi tane) 2.oğlan diyor hadi onu da anladık ama sonra durmak bilmedi oğlanlar kızlar ne istersen var 10 tane çocuğum da olmayacağına göre:)
Evet canım olabilir kendini iyice vermek lazım galiba,bide öyle yapayım bakalım neler çıkacak.Yalnız bir odaya çekil. Belki konsantre olamamışsındır. Duanı et tekrar yap canım. Her seferinde koluna alyansı değdirip durdur canım. Yüzük kendi etrafında dönerse veya hiç hareket etmezse bitti demektir.
dün akşam annem, anneannem bizdeydi. onlara da alyans testi yaptık anneanneme ilk kız sonra erkek çıktı sonuç doğru.
anneme iki tane kız çıktı sonuç doğru.
sonra eğlence amaçlı oğluma yaptık. daha 6 yaşında :) 3 kız çıktı. tekrarladık yine sonuç aynı. oğlumu da ben bu kadar çocuğa nasıl bakacağım derdi tuttu.
Canım ilk msjda nasıl yapıldığı anlatılmış. Bizim aile de tutuyor canım. Hayırlısı bakalım :)canım bitek bu kaldı yapmadığım bunuda yapim barinasıl oluyor.
Canım ilk msjda nasıl yapıldığı anlatılmış. Bizim aile de tutuyor canım. Hayırlısı bakalım :)
Canım ilk msjda nasıl yapıldığı anlatılmış. Bizim aile de tutuyor canım. Hayırlısı bakalım :)
Duanı edip avcuna üç kere değdirip kaldırınca bekle ileri geri veya yuvarlak döner. Durdur tekrar 3 kere avcuna değdir kaldır. Tekrar hareketini bekle. Sırası ile ilk çocuk 2. Çocuk ve hatta olacaksa 3. Çocuk için dene. Hareketi durunca çocuk sayısı cinsiyet ortaya çıkıyor.canım yaptım ama anlamadım yahuuu. hem ileri geri gitti hem hafiften döndü ne oluyo şimdi bu
Sadece şimdiki bebişini merak ediyorsan. Göbeğinin üzerinde yap. Duanı et. Göbeğine, tenine 3 kere değdir kaldır bekle. Bakalım ne çıkcak. İçimde bir ses ileri gwri gidecek diyor. Hayırlısı :)canım ilk kaldırdığımda hem döndü hem ileri geri gitti sonra sadece durmadan ileri geri gitti. sayısına hiç bakmıyom valla şuan olanı merak ediyom
Sadece şimdiki bebişini merak ediyorsan. Göbeğinin üzerinde yap. Duanı et. Göbeğine, tenine 3 kere değdir kaldır bekle. Bakalım ne çıkcak. İçimde bir ses ileri gwri gidecek diyor. Hayırlısı :)
Benim bileğimde yaptığımda önce ileri geri sonra yuvarlak döndü. İlk bebeğim erkek zaten.
Karnımda yaptığımda iae yuvarlak döndü. Inşallah doğrudur canım
amin canım sağlıkla gelsin de gerisi boş. ama insan da cinsiyetini merak ediyor. göbeğinin üzerinde yaptın mı testi? merak ettim canım.inşallah canımm. ben artık eskisi kadar kız çocuğuna soğuk değilim. Rabbim sağlıklı evlat vermişte cinsiyet seçiyorum işte. tek derdim bu. kendi kendime çok kızdım. derdin yok dert arıyosun diye. sahip olduklarıma baktım utandım. Rabbimden ne gelirse razıyım gönülden inanabiliyorum çok şükür. o yüzden içim daha rahat şimdi.
amin canım sağlıkla gelsin de gerisi boş. ama insan da cinsiyetini merak ediyor. göbeğinin üzerinde yaptın mı testi? merak ettim canım.
Geçmiş olsun canım. Hala bulantıların devam ediyor mu? Çok zordur. İlk hamileliğimde çok bulantım vardı. Üç kilo vermiştim. Bu sefer hiç bulamtım olmadı. Bir iki haftaya kalmaz geçer canım.yok canım göbeğimi açmaya bile hal,im kalmadı akşam fenalardaydım başağrısı mide bulantısı mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?