Altın Alyans İle Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Belirleme

Altın Alyans ile Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Tahmini Belirleme Sonucunda;

• Ankete Katılan
    300
bende yaptım az önce kız çıktı ama çin takvimine görede erkek hadi hayırlısı sağlıkla kucaklarımıza versin rabbim...evlilik yasım tuttu...

İlk yaptm evlilik yaşım 23 çıktı ikincide 18 çıktı ikinci dogru ilk bebek erkek çıkti dogru ikincı kız henuz belli degil 3. yuzuk kendi etrafnda döndü

benimki ileri geri hareket etti. erkek diyor amma kız istiyorum ben yaa.. öğrendiğim zaman yazarım inşallah...

Ya bunu tek başımıza yapabiliyor muyuz ben kendi bebegimin cinsiyetini öğrenebilir miyim

Evlilik yasim dogru cikti bebekte erkek cikiyor acaba dedim herkestemi yuzuk ileri geri gidiyor tam emin olamadim cinsiyeti ogrenince yazicam bakalim dogrumu : )

Bana da ileri geri oldu hep çin takvimin de erkek çıktı ama bebişim kız çok istedim oldu

Ben bunu denedim.. Şuanda 26 yaşım ve bekarım.. Sonuç şu şekilde çıktı kızlar

Evlilik yaşım 27 çıktı!!! Kızlar hemde üst üste denedim 27 de yüzük duruyor ya kesinlikle kıpırdamıyor.. Çok İlginç

Çocuk durumda ise. 1.sallama ileri geri saklandıktan bayaa sonra durdu 2. Sallanmada aynı şekilde ileri geri Sallanmadan sonra durdu.. 3.denedim.. Yok yüzük kesinlikle sallanmadı üçüncüde sabit durdu.. Bakalım çıkacakmı

Bu arada Allah nasip ederse erkek arkadaşımla seneye evlilik düşünüyoruz yani kızlar 27 yaşında evlenme ihtimalm de çok yüksek.. Bakcez görcez artık

Arkadaslar anlamadim fazla saç telini yüzüge bağlayıp sol elimizle tutup sağ elimizemi birakiyoruz aciklayici bir sekilde yazarmisiniz anlamadim denemek istiyorum

bende denedimmm
1.cocuk erkek
2.cocuk kız
3.cocuk erkek
4.yü denerken korktum ama 3. sonmuş :)

Bende denedim şimdi. İlki kız çıktı, (şuan hamileyim ve doktor kız olacağını söyledi, eğer sonradan değişmezse) ikinci erkek çıktı ama üçüncüde yüzük önce ileri-geri hareket etti sonrada dairesel hareket etti bu ne demekti acaba

ben de yıllar önce denememiştim. iki oğlan bir kız çıkmıştı. iki oğlum var üçüncüyü şimdilik düşünmüyorum

Bende denedim hatta iki kere denedim teyit etmek icin ikisindede ayni sonuclar cikti evlilik yasim 25 iki cocuk birincisi kiz ikincisi erkek. Tam istedigim ve hayal ettigimiz gibi cikti cok mutlu oldum

Defalarca taptim hep ayni sonuç enteresan
1. Kiz (bir kizin var)
2.ve 3. Erkek cikti ama 14+0 da 2 Dr da kiz dedi bende tutmadi

Ben bu sey yapilirken sahit oldum. Cok kucuktum o zaman. Annemin babaannesi yapiyordu.
Simdi annenin babaannesini nerden gordun diyecek olursaniz, 116 yasinda vefat etti kadincagiz torununun torununu bile gördü.
Bi cok kisi dogru cikiyo derdi ama sahsen hic denemedim, genelde inanmam boyle seylere.

2 oğlan bi kız çıktı 1 oğlanım var bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…