• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın Alyans İle Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Belirleme

Altın Alyans ile Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Tahmini Belirleme Sonucunda;

• Ankete Katılan
    300
2 kez yaptım,ikisinde de
1 erkek
1 kız çıktı

hayırlısı bakalım yaşayıp görücez..

Herkese hep aynı şey çıkıyor. Bi kız bir erkek
Yada bi erkek bi kız

Ben bunu seneler once yaptığımda bir erkek bir kız çıkmıştı.
Şuan iki oglum var.
Hamileyken yaptığımda iki oğlan gösterdi
Şimdi yapıyorm üçüncüyü kız gösteriyor bu kezde
Ve sonra hiç kımıldamıyor.
Acep beni gaza mi getirmeye Çalışıyor :KK62:

Meraktan yaptım.evlilik yaşı 2 defa da doğru çıktı.cocuklara gelince 2 oğlum var doğru çıktı. Yalnız 3.kiz diyor yüzük doktor erkek dedi. Bakalım bir değişme olursa yazarım. :KK48:

bendede 1..kiz cikti 2m oglan 3m oglan 4 ikizz masallah durmuyorumm ben:KK70: ama birinci dogru bir kizim.var suan.hamileyim daha yeniii ogrenince yazarim bakalim dogrumu:KK70::KK9:

Ben de de kiz cikti cinsiyeti ögrenene kadar catlarim artik

önce daire cizdi, sonra gıt gel yaptı ve durdu bır kız bır erkek mı kı ??? keske oyle olsa bakalım bekleyelım gorelım :D

Meraktan yaptım iki defada 29 gösterdi çocuklar içinde ilki daire ikinci ileri geri oldu üçüncüde dönmedi. bilmiyorum artık ne kadar doğrudur. kader :))

Şimdiye kadar kime yaptıysam doğru çıktı. Kendime de 22 yaşında bakmistim 24 yaşında evlenecegim çıkmıştı inanmadim güldüm geçtim 30 a kadar evlenmeyi dusunmuyordum eşimle tanışıp çok kısa sürede evlendik 24 yaşımda :)
Çocuk için hep ilki kız ikinci oğlan çıkıyor bakalım hamileyim şimdi tutacak mı

Şimdiye kadar kime yaptıysam doğru çıktı. Kendime de 22 yaşında bakmistim 24 yaşında evlenecegim çıkmıştı inanmadim güldüm geçtim 30 a kadar evlenmeyi dusunmuyordum eşimle tanışıp çok kısa sürede evlendik 24 yaşımda :)
Çocuk için hep ilki kız ikinci oğlan çıkıyor bakalım hamileyim şimdi tutacak mı
hamileliğiniz 17 haftayı doldurmuş cinsiyeti bellidir. alyans testi sizde tuttu mu kızınız ı olacakmış? merak ettim.:KK46:

Ben karnımdaki bebeğim için yaptım. Bariz şekilde ileri geri hareket etti. Yani erkek gözüküyo şu anda. Sonucu öğrendiğimde yazarım.

Back