Altın almak

Aynen baya fazla hem de , iç Anadolu’da altınkaynak com dan takip ediyormuş kuyumcular , nette altın şu kadar oldu yazıyor , bu sitede çok daha fazla yazıyor
Ya evet ben Ankara'dayim ilk kez altın birikimibe başladım bütün kuyumcular o kaynaktan fiyat söylüyor.Uygulamayi indirdim baktım hep uçuk fiyatlar.

Git gide zarara giriyoruummmm , gram I 515 ken 30 bin civarı altın aldım , şuan düşüyooooo
Bende ayni durumdayim 50 bin liralik aldim.Bozdurma asla panige kapilip unut.Yanilmiyorsam 2 sene yada 3 sene onceydi 250 lere cikmisti altin birden cok yukselmisti simdiki gibi bak simdi kaçlarda.Uzun vadede asla zarar etmezsin.

Kızlar altın alsam mı ilk defa bu ise gircem de 🤣🤣 su an 456 ne dersiniz?
Ben bugün düşüşü değerlendirmek için biraz aldım.
Düşerse biraz daha alırım.
Düşme ihtimaline karşı parça parça alınabilir.
Uzun vadeciyseniz sıkıntı olmaz bu seviyeler.
Neredeyse her seviyeden aldım. Şu an ortalamam 420.
Önceden al sat yapıyordum ama şimdi al yatçıyım. :))

Hayatımda ilk defa 165 gram gumus aldım denizbank

Heyecan yaptım şimdi ne yapcam bilmiyorum hiç ahahahha
Altın gibi kademeli alın onu da.
Varsa nakitiniz düşüce yine alırsınız.
Yine sabır, yine panik satış yok. Finanscepte, finanswebte bir bakın burada al sat yapan çok var.

5.99 dan

165 gram altın 989

10 tl de vergi desek

1000tl harcadım.

Bakalım bu 1000 tl ka c tl olacak
Gümüşe çok hakim değilim ama grafiği altına çok benziyor.
Anladığım kadarıyla kritik eşik 6.20 onu kırarsa yükseliş. Ama gümüş çok sert çıkıp sert iniyor.
O yükselişte de satış yer ve tekrar çıkar. O yüzden al satçılar çok seviyor gümüşü.
6.20 kırılırsa beklenti 7-7,20
Siz de biliyorsunuz düşüş olmadan yükselme olmuyor. Bugün çok dalgalandı, seyri bu gece belli olur gibi.
Altın gibi kendinize alım satım seviyeleri belirlerseniz ve sabırlı olursanız sıkıntı olmaz bence.

Gümüşe çok hakim değilim ama grafiği altına çok benziyor.
Anladığım kadarıyla kritik eşik 6.20 onu kırarsa yükseliş. Ama gümüş çok sert çıkıp sert iniyor.
O yükselişte de satış yer ve tekrar çıkar. O yüzden al satçılar çok seviyor gümüşü.
6.20 kırılırsa beklenti 7-7,20
Siz de biliyorsunuz düşüş olmadan yükselme olmuyor. Bugün çok dalgalandı, seyri bu gece belli olur gibi.
Altın gibi kendinize alım satım seviyeleri belirlerseniz ve sabırlı olursanız sıkıntı olmaz bence.

Çok teşekkür ederim cevap için

Gelişmeleri yazarım inşallah:)

Ben hep bankadaki altın hesabımdan gram altın alıyorum. Her sene artarak yoluna devam ediyor o yüzden en güvendiğim yatırım aracı. Kısa vadede ani iniş ve çıkışlardan dolayı kar veya zarar ettirebilir ama uzun vadede zarar ettirdiğini görmedim.
Hayırlı bereketli kazançlarınız olsun hanımlar 💰

Bende dün 2 gr altın aldım. Bence altın düşmez artık bundan asagı üç bes oynar. Ama daha da yukselecegı soylenıyor. Altın birikimi iyi bence

X