Öncelikle şunu belirteyim
estetik ameliyat dediğiniz şey sıkıntılı ve zor bir süreç.Hakikaten bunu yaşamayan anlamaz.Ben bir sene önce burun ve çene ameliyatı oldum.O basit dediğiniz ameliyat yüzünden 12 gün ızdırap çektim.Evet ağrı yok fazla ama vücutta yarattıkları çok can sıkıcı.12 gün sıvı harici tek lokma yiyemedim mesela.Ağlıyordum yemek lafı geçtiğinde açlıktan.Doğru düzgün yatamadım uykular haram oldu.Rahat nefes alamadım yüzüm gözüm şişti mosmor gezdim.Aldığım narkozdan ayağa kalkamadım iki gün baş dönmesiyle uğraştım.Korktum mesela.O buz gibi yerde dualar ettim korkudan.Ve evet basit bir operasyon gibi görülse de aranmayı bekledim.İlk arayanlardan biri de kardeşimin eşiydi sağolsun.Aramayıp mesajla geçiştirse kırılırdım.Çok severim üstelik kendisini.
Geleyim konuya.Başta hatayı siz yapmışsınız.Akrabasınız el değil.Bir şekilde aranırdı.İnsanlık yapmış olmaktır bu.Narkoz alınıyor sonuçta.Her operasyon bir risktir bu yüzden.Bademcik ameliyatı türü diş çekme gibi görülen ameliyatlara girip çıkamayan var.
Yapmamışsınız,kabul,olabilir.Ama bariz gönderme yapmışsınız instagramdan.Hem de iki kere.Buralarda haklı bulmadım sizi.
Annenize gitmeniz konusunda arayıp ağzına geleni sayması konusunda da görümcenizi haksız buldum.Herkes haddini bilecek.
Demem o ki,iki tarafta hatalı.Bu kadar nefret sadece mutsuzluk getirir.Eşinizin hatırı olmalı bazı şeylerde.Onun içinde kardeşinin hatırı var,o da kendini frenlemeli tabi.
Olan eşinize olmuş.Arada kalmış.Tek suçsuz o.Umarım bir daha yaşamazsınız tatsızlık.Çok yeni evlisiniz.Daha başından yıpratmayın ilişkilerinizi.