- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
Kizlar iyi aksamlar. Ben eski konularimdan da bilen bilir. Annemle oturuyordum. Bir hafta önce kiraya çıktım. Daha kapidan girdikten yarim saat sonra alt komşu tavana vurdu. Çocukları uyardim sakin kosmayin,gürültü yapmayın diye neyse yattik. Iki gun sonra kadin kapiya geldi. Çok gürültü yapiyorsunuz diye bende özür diledim ve küçük oğlum biraz koşarak sert yürüyor dedim. Yaşını sordu 3 dedim ve benim çocuğumla yaşıt ama hiçbir zaman alt komşu gelmedi dedi. Bende seninki uysal ama bu aksi ve inatçı zamanla alisir abiside bende uyariyorum dedim ve gercektende uyariyoruz. Hatta rahatsiz olmasinlar diye iki gundur dışarı çıkarıyorum surekli. Ve ogrendimki büyük oğlu zihinsel engelliymis yani aklina eseni yapıyormuş bütün bina biliyormuş ve onun için idare ediyorlarmış yani küçükte yapsa öbüründen biliyorlarmis. Bugünde yine çocukları cikardim tamda eşi geçiyormuş yanimdan ve bana duyararak ev sahibini ariyacam ya hemen çıkarsın yada çaresine baksin dedi. Kendimi zor tuttum şimdi kavga edersem esim niye sen muhatap oluyorsun diye kizar dedim. Eşimi aradim. Oda bir daha öyle birsey yaparsa geregini yaparim kendini bi halt sanmasin diye ayni binadaki arkadasina söyledi. Uyar diye. Ama gerçekten uyuz oldum çocuk yürüyor hemen tavana vuruyor. Ucacak heralde. Çocukları en gec akşam 10da yatiriyorum ve şuanda da uyuyorlar düşünün artık .