Tamam yanlış anlamışım kusura bakmayın 3 saatlik uykuyla duruyorum eşim de ben de kulaklıkla uyumaya çalıştık dün bakalım yönetici ile arası iyi eşimin muhabbet arasında bir söylesin inş çözüm yolu bulunur hem ailesi rahat eder,hem kendi hem de komşuları...sana sorunlu demedim ki. hani bazı çok sinir olduğun durumlarda olmasa bile varmış gibi hissedersin ya takılırsın.. o manada söyledim takıntıyı..
ben de üst komşu bir kaç kere saçma sapan sesler yaptığında sonrasında resmen tetikte bekledim acaba gürültü olacak mı diye..
Müzik kulaklığı değil, eczaneden ses geçirmez kulaklık alın. Yıllardır yanımda uyuyan eşimin gıcırdamasını bu şekilde duymuyorum.Tamam yanlış anlamışım kusura bakmayın 3 saatlik uykuyla duruyorum eşim de ben de kulaklıkla uyumaya çalıştık dün bakalım yönetici ile arası iyi eşimin muhabbet arasında bir söylesin inş çözüm yolu bulunur hem ailesi rahat eder,hem kendi hem de komşuları...
Ilk defa duydum çok sağol hemen araştırıyorumMüzik kulaklığı değil, eczaneden ses geçirmez kulaklık alın. Yıllardır yanımda uyuyan eşimin gıcırdamasını bu şekilde duymuyorum.
Sabah sabah sinir harbi seklindeyim kızlar sorun şu ki apartmanda 4.katta oturuyoruz bizim tam altımızdaki dairede oturan komsumuzdan gece 12 civarı ve sabaha kadar inanılmaz bir horlama sesi geliyor ve en ufak abartmıyorum bütün ev inliyor ne salonda, ne yatak odasında uyuyabiliyoruz... Balkondan bile duyulan birini bogazliyorlarmis gibi iğrenç bir ses, kulakligimi son ses açtım dün inanın onu bile bastırıyordu horlama sesi((
Tamam bu bir rahatsızlık Allah şifasını versin ama bu şekilde de olmaz ki tedavisi var diye biliyorum aynı evin içinde yaşayanlar nasıl kafayı yemiyor çok merak ediyorum komşu dediysem hiç tanimiyorum aileyi, eşime söyledim gidip söylesek mi uygun bir şekilde o da olmaz ayıp olur dedi siz olsanız ne yapardınız?
Otiflex’in sarı sünger olanını kullanıyorum ben. Silikon almayın çok rahatsız onlar.Ilk defa duydum çok sağol hemen araştırıyorum
Bu söylenecek bişey değil. Bence en mantıklısı bi an önce taşınmak. Geçici bir çözüm olarak kulak tıkacı kullanabilirsiniz taşınana kadar.Sabah sabah sinir harbi seklindeyim kızlar sorun şu ki apartmanda 4.katta oturuyoruz bizim tam altımızdaki dairede oturan komsumuzdan gece 12 civarı ve sabaha kadar inanılmaz bir horlama sesi geliyor ve en ufak abartmıyorum bütün ev inliyor ne salonda, ne yatak odasında uyuyabiliyoruz... Balkondan bile duyulan birini bogazliyorlarmis gibi iğrenç bir ses, kulakligimi son ses açtım dün inanın onu bile bastırıyordu horlama sesi((
Tamam bu bir rahatsızlık Allah şifasını versin ama bu şekilde de olmaz ki tedavisi var diye biliyorum aynı evin içinde yaşayanlar nasıl kafayı yemiyor çok merak ediyorum komşu dediysem hiç tanimiyorum aileyi, eşime söyledim gidip söylesek mi uygun bir şekilde o da olmaz ayıp olur dedi siz olsanız ne yapardınız?
Psikolojimi bayağı etkiliyor bu durum erken yatıyorum sırf bu sesi duymayayim diye ama şu içmeye falan kalktığımda bir daha uyuyamiyorum bu ses yüzünden.
Annem ve bir arkadaşıma bahsetmiştim taşın o zaman dediler ama çevredeki evlerin kirasi daha pahalı ve taşınma masrafı falan beni taşınma konusundan uzaklastiriyor hem böyle bir nedenden taşınmak saçma değil mi offf yaa canım çok sıkkın söylemek olmaz di mi
Apartmanı inleten bi horlamanın burun bandıyla çözülebileceğini sanmıyorum. Ayrıca bu bi sağlık sorunu belki çözüm aramış bulamamıştır, tedavi olmuş geçmemiştir ne bileyim yani belki tedavi olmaya imkanı yoktur. Adamı intihara sürüklemenin de alemi yok şimdi.Gidip söylemek en doğrusu aslında neden söylemek olmaz diyorsunuz ki. Kibar bir şekilde söyleseniz ne sorun çıkar. Burun bantları var horlayanlar için. Onlardan alıp taksa etkisi olur. Söyleyin bence. Burun bandı takmasınıda tavsiye edin
Benim eski üst komşum öyle bir horluyordu ki evde titreşim misali minik titremeler depremcikler oluyordu ben inandım konu sahibineIster söyleyin ister söylemeyin orasını bilemem ama bana enteresan gelen iki şeyi söylemeden geçemeyeceğim bütün odalara duyulacak kadar horlayan bur adam ?
Bir de kulaklık takıp son ses müzik açıp duymaya devam eden siz ?
Hadi 1. Sine inanalim da 2. Si bana normal gelmedi.
Yaşamayan bilmez canım sağol ben de inanmayanlara şaşırdım yani ne diye durduk yere böyle bir konu açayım aşırı absürt bir konu değil herkesin başına gelebilir dikkat çekmek istesem bol aksiyonlu bir konu açardım yalan söylesem elime ne geçecek kiBenim eski üst komşum öyle bir horluyordu ki evde titreşim misali minik titremeler depremcikler oluyordu ben inandım konu sahibine
yok artık ne intihara sürüklemesi abartmayın. kibar bir şekilde söyleseler, horlayan kişide çözüm aramış ve bulamamışsa elimden geleni yaptım kusura bakmayın vs der konu kapanır. kimse bu yüzden intihar etmez. horluyorsun dendi diye intihar mı eder insanApartmanı inleten bi horlamanın burun bandıyla çözülebileceğini sanmıyorum. Ayrıca bu bi sağlık sorunu belki çözüm aramış bulamamıştır, tedavi olmuş geçmemiştir ne bileyim yani belki tedavi olmaya imkanı yoktur. Adamı intihara sürüklemenin de alemi yok şimdi.
Tedavisi yok. %90 asiri kilodan oluyormuş. Eski eşim hortlardi. Salonda yatardim. Hiç bir şey çare olmuyor. Öyle 1-2 kilo da horlama yapmıyor sonuçta. 10-15 kg vermek de kolay değil...Sabah sabah sinir harbi seklindeyim kızlar sorun şu ki apartmanda 4.katta oturuyoruz bizim tam altımızdaki dairede oturan komsumuzdan gece 12 civarı ve sabaha kadar inanılmaz bir horlama sesi geliyor ve en ufak abartmıyorum bütün ev inliyor ne salonda, ne yatak odasında uyuyabiliyoruz... Balkondan bile duyulan birini bogazliyorlarmis gibi iğrenç bir ses, kulakligimi son ses açtım dün inanın onu bile bastırıyordu horlama sesi((
Psikolojimi bayağı etkiliyor bu durum erken yatıyorum sırf bu sesi duymayayim diye ama şu içmeye falan kalktığımda bir daha uyuyamiyorum bu ses yüzünden.
Annem ve bir arkadaşıma bahsetmiştim taşın o zaman dediler ama çevredeki evlerin kirasi daha pahalı ve taşınma masrafı falan beni taşınma konusundan uzaklastiriyor hem böyle bir nedenden taşınmak saçma değil mi offf yaa canım çok sıkkın söylemek olmaz di mi