Alt komşu kabusum oldu bir bakın kızlar:(((

elizz0006

Gülümse hayata...
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
686
915
Sabah sabah sinir harbi seklindeyim kızlar sorun şu ki apartmanda 4.katta oturuyoruz bizim tam altımızdaki dairede oturan komsumuzdan gece 12 civarı ve sabaha kadar inanılmaz bir horlama sesi geliyor ve en ufak abartmıyorum bütün ev inliyor ne salonda, ne yatak odasında uyuyabiliyoruz... Balkondan bile duyulan birini bogazliyorlarmis gibi iğrenç bir ses, kulakligimi son ses açtım dün inanın onu bile bastırıyordu horlama sesi ((
Tamam bu bir rahatsızlık Allah şifasını versin ama bu şekilde de olmaz ki tedavisi var diye biliyorum aynı evin içinde yaşayanlar nasıl kafayı yemiyor çok merak ediyorum komşu dediysem hiç tanimiyorum aileyi, eşime söyledim gidip söylesek mi uygun bir şekilde o da olmaz ayıp olur dedi siz olsanız ne yapardınız?
Psikolojimi bayağı etkiliyor bu durum erken yatıyorum sırf bu sesi duymayayim diye ama şu içmeye falan kalktığımda bir daha uyuyamiyorum bu ses yüzünden.
Annem ve bir arkadaşıma bahsetmiştim taşın o zaman dediler ama çevredeki evlerin kirasi daha pahalı ve taşınma masrafı falan beni taşınma konusundan uzaklastiriyor hem böyle bir nedenden taşınmak saçma değil mi offf yaa canım çok sıkkın söylemek olmaz di mi

Kulaklık takıp o sesi duymaya devam etmek

Söylemek olmaz değil mi
Ister söyleyin ister söylemeyin orasını bilemem ama bana enteresan gelen iki şeyi söylemeden geçemeyeceğim bütün odalara duyulacak kadar horlayan bur adam ?
Bir de kulaklık takıp son ses müzik açıp duymaya devam eden siz ?
Hadi 1. Sine inanalim da 2. Si bana normal gelmedi.

Babam bu şekilde horluyor.
Ama Anlattığınız göre komşu o değil.
Ameliyat bile oldu, %10 ancak çözülmüştür.
Ona horlama değil kükreme demeliler zaten.
Binöral sesler işe yarıyor nispeten ama yardımcı olacak noktada değilsiniz belli.

bazı horlayanlar gerçekten çok fena horluyor aynı durumu yaşayanlardandım tabi komşu değil gelen misafirimdi. O evin bir ucunda ben evin bir ucunda düşünün kulaklık takılı müzik son ses açık ve horlama müziği bastırıyor. Var yani ama komşunuz nasıl biri anlayışlı biriyse söyleyebilirsiniz en azından başkalarının rahatsız olduğunu bilir

evdekiler alışmıştır ben eşimin horlamasına alıştım duymuyorum genelde. ama kulaklıkla son ses müzikte duymak garip yanlış anlamayın ama acaba siz takıntı yapıp kulaklıkla bile o şekilde duyuyor olabilir misiniz?

Allah yardımcısı olsun o zaman konu sahibinin.
Bence söylenmeli o zaman çünkü tam tedavilik bir vaka.

Şöyle söyleyeyim 1.si başka odada duyulmasa orada uyuruz problem olmaz bu kadar, ikincisi de yaşamayan bilmez son sese getirdim açtıyorum videoyu telefondan yine de bastiriyordu sesi enteresan ama gerçek

ben de konu sahibinin biraz takıntı yaptığını düşünüyorum açıkçası...
yani bizim apartmanda da baya bildiğiniz insan olmayan varlıklar yaşıyorlar.. özellikle geceleri yata odasında gürültüyü seviyor gerizekalılar. uyuyamazsam oğlanın odasına geçiyorum ses mes gelmiyor.
bütün evi kaplayan bi horlama ve hatta kulaklıktan geçen bi horlama olsa olsa konu sahibinin gerçekten takıntı haline getirdiği bir durumdan kaynaklı sinir bozukluğu olabilir..

Eşim de aynını söylüyor ve eve gelen yatılı misafirler de niye beni takıntılı yaptınız ya ben burada sıkıntım hafiflesin diye bir paylaşım yaptım sorunlu oldum abartmıyorum cidden...

En makul çözüm yöneticiye söylemek galiba teşekkür ederim kızlar bu yöntemi deneyelim ya da 2.kattaki komşularla konuşalım onlar da rahatsizsa birlikte çözüm yolu düşünürüz

Eşim de aynını söylüyor ve eve gelen yatılı misafirler de niye beni takıntılı yaptınız ya ben burada sıkıntım hafiflesin diye bir paylaşım yaptım sorunlu oldum abartmıyorum cidden...

sana sorunlu demedim ki. hani bazı çok sinir olduğun durumlarda olmasa bile varmış gibi hissedersin ya takılırsın.. o manada söyledim takıntıyı..
ben de üst komşu bir kaç kere saçma sapan sesler yaptığında sonrasında resmen tetikte bekledim acaba gürültü olacak mı diye..

Babam da horlar böyle Bekarken arada gidip uyandırırdım Zor bir durum, şimdi gözünüze battığı için iyice rahatsız eder, dikkatiniz hep o sese gider, uyarmak çözüm ama horlama dikkat edilebilecek bir şey değil, bilinçli yapmıyor neticede. Kesin çözüm taşınmak ya da onların taşınması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…