Söylemek olmaz değil miKulaklık takıp o sesi duymaya devam etmek
Neden olmasın ya iftira mı atıyorsun sanki, olanı söylemek bu bence konuşmalısınSöylemek olmaz değil mi
Ister söyleyin ister söylemeyin orasını bilemem ama bana enteresan gelen iki şeyi söylemeden geçemeyeceğim bütün odalara duyulacak kadar horlayan bur adam ?Söylemek olmaz değil mi
bazı horlayanlar gerçekten çok fena horluyor aynı durumu yaşayanlardandım tabi komşu değil gelen misafirimdi. O evin bir ucunda ben evin bir ucunda düşünün kulaklık takılı müzik son ses açık ve horlama müziği bastırıyor. Var yani ama komşunuz nasıl biri anlayışlı biriyse söyleyebilirsiniz en azından başkalarının rahatsız olduğunu bilirIster söyleyin ister söylemeyin orasını bilemem ama bana enteresan gelen iki şeyi söylemeden geçemeyeceğim bütün odalara duyulacak kadar horlayan bur adam ?
Bir de kulaklık takıp son ses müzik açıp duymaya devam eden siz ?
Hadi 1. Sine inanalim da 2. Si bana normal gelmedi.
Allah yardımcısı olsun o zaman konu sahibinin.bazı horlayanlar gerçekten çok fena horluyor aynı durumu yaşayanlardandım tabi komşu değil gelen misafirimdi. O evin bir ucunda ben evin bir ucunda düşünün kulaklık takılı müzik son ses açık ve horlama müziği bastırıyor. Var yani ama komşunuz nasıl biri anlayışlı biriyse söyleyebilirsiniz en azından başkalarının rahatsız olduğunu bilir
Şöyle söyleyeyim 1.si başka odada duyulmasa orada uyuruz problem olmaz bu kadar, ikincisi de yaşamayan bilmez son sese getirdim açtıyorum videoyu telefondan yine de bastiriyordu sesi enteresan ama gerçekIster söyleyin ister söylemeyin orasını bilemem ama bana enteresan gelen iki şeyi söylemeden geçemeyeceğim bütün odalara duyulacak kadar horlayan bur adam ?
Ister söyleyin ister söylemeyin orasını bilemem ama bana enteresan gelen iki şeyi söylemeden geçemeyeceğim bütün odalara duyulacak kadar horlayan bur adam ?
Aynen canım böyle kişilerle aynı evde yaşamak dahi zordur ki şimdiki evler malum evde ne yaparsanız aşağıdan yukarıdan duyuluyor.Allah yardımcısı olsun o zaman konu sahibinin.
Bence söylenmeli o zaman çünkü tam tedavilik bir vaka.
Eşim de aynını söylüyor ve eve gelen yatılı misafirler de niye beni takıntılı yaptınız ya ben burada sıkıntım hafiflesin diye bir paylaşım yaptım sorunlu oldum abartmıyorum cidden...ben de konu sahibinin biraz takıntı yaptığını düşünüyorum açıkçası...
yani bizim apartmanda da baya bildiğiniz insan olmayan varlıklar yaşıyorlar.. özellikle geceleri yata odasında gürültüyü seviyor gerizekalılar. uyuyamazsam oğlanın odasına geçiyorum ses mes gelmiyor.
bütün evi kaplayan bi horlama ve hatta kulaklıktan geçen bi horlama olsa olsa konu sahibinin gerçekten takıntı haline getirdiği bir durumdan kaynaklı sinir bozukluğu olabilir..
Eşim de aynını söylüyor ve eve gelen yatılı misafirler de niye beni takıntılı yaptınız ya ben burada sıkıntım hafiflesin diye bir paylaşım yaptım sorunlu oldum abartmıyorum cidden...