şimdi paldır küldür ses dediği nedir? o nasıl bir sesi kastetmiş olabilir? siz direkt sevişmeyi kastediyor diye düşündünüz ve gece geç saatte olmasa da hafta sonları öyle sesler duyulmuş olacağını kabul ettiniz burada. paldır küldür nedir diyenlere de cevap vermemişsiniz. ama bir şekilde bunun ateşli bir sevişme olduğu anlaşılıyor demek ki. ve beraberinde sizin sesleriniz de eşlik ediyordur doğal olarak. ben bu konulara hep şöyle yaklaşıyorum, elbette insan ne zaman nasıl sevişeceğini komşusuna soracak değil, aman komşu rahatsız olmasın diye de kendinizi kısıtlamanız hoş olmaz. ama öte yandan sonuçta bu özel yaşam. yani ben komşu rahatsız olmasın dikkat edeyim kafasından ziyade bu özel anlar dışarı fazla taşmasın kafasına girilebilir diye düşünüyorum.
velhasıl çok da yapacak bir şey yok, çok abartılı yapıyorsanız onu biraz frenlersiniz zaten gece geç saatte olmuyor dediniz.
bazen insanın gözü hiçbir şey görmüyor. o an kulaklar sağır, tenler alev alev, heyecan ve arzu doruklarda... sadece tek bir şey düşünüyorsunuz...
bokunu çıkarmasın o komşu da