Alt komşu hakkında şikayetçi olduk

kızlar sakin olun yönetmeliği ben yazmadım :rolleyes:
apartmanda yaşıyorsanız komşuların anlayışına eliniz mahkum bu konuda siz de başkasını tolere eder veya etmezsiniz yapacak bir şey yok maalesef.
Ev alma komşu al atalarımız çözmüş bu işi.

Yok cokkkk haklılar ben direkt komşulardan yanayım 😅 Son zamanlarda işten çıktı evde şimdi ses yok ama yine başlayınca kredi çekip gönderecekmiş bir şekilde.. hiç misafirliğe vs gidemiyor evden markete oraya buraya köpeğiyle gidiyor köpeksiz gidilecek yerlere hiç gitmiyor bırakmamak için.. Gerçekten çok zor her türlü de..
Bizim de kedi öyle balkona çıkıyor arkamızdan mav mav mav bildiğin ağlıyor 😱😀

kızlar sakin olun yönetmeliği ben yazmadım :rolleyes:
apartmanda yaşıyorsanız komşuların anlayışına eliniz mahkum bu konuda siz de başkasını tolere eder veya etmezsiniz yapacak bir şey yok maalesef.
Ev alma komşu al atalarımız çözmüş bu işi.
Aynı apartmanda değil ama civarda bir apartmanda bir matkap sesi var 2 aydır çekiyoruz bir kez şikayet etmedik napacaz yahu baharda tadilat olmayacak da ne zaman olacak 😂komşu komşunun külüne muhtaç geçen maydonozum bitmiş çok da lazım komşuya geçtim verdi sağolsun bazı sesler tolere edilmeli

Akşam 7 sabah 7 arası diye yazıyor bunlar. Çocuk zaten sabah 7'de uyanıyormuş gece uyuyor yani.
  • Hafta içi 19.00-07.00 ve 13.00-15.00 saatleri arasında yukarıda belirtildiği şekilde yüksek ses ve gürültü oluşturacak eylemlerde bulunmak yasaktır.
  • Bu yasak hafta sonunun tamamını kapsar.
Not: Tabii ki çalışan insanların hafta içinde belirlenen saatlerde gürültü çıkaracak elzem işlerini yapmaları mümkün olmayabilir. Bu durumda da apartman sakinleriyle görüşüp hafta sonunu da kapsayacak daha esnek bir program belirleyebilirsiniz.

Benim yakın arkadaşım köpeği yüzünden davalık kız evden çıkınca sabahtan akşama kadar kendini yırtarcasına bağırıyormuş herkes şikayet etti çıkarmaya çalışıyorlar.
Eğitime göndermek istiyor çok pahalı diye gönderemiyor.. Bu konuda çözümü olan varsa alabiliriz biz de 💐

Herseyden öte hayvana bunu yaşatma hakkı yok
Kendide eğitim verebilir. Önce odada kapalı kapı ile sustuğu an kapıyı açar
Sonra dış kapıda 3 dk 5 15 30 1saat olarak uzatarak
Ama anahtar bile yuvada olmalı ki varlığını sadece koku ile hissetmeli
Ayrıca bazı zeka oyunları ile yorabilir
En sonn çare antistres damla

Yeni doğan bebekler hep ağlıyor onda ne yapıyor komşular acaba 😅 biz de vardı hep ağlıyordu anneye çok üzülüyordum uykusuz kalıyor diye kızmıyorduk tam tersi insanlar keşke birbirine yardımcı olsa..

Herseyden öte hayvana bunu yaşatma hakkı yok
Kendide eğitim verebilir. Önce odada kapalı kapı ile sustuğu an kapıyı açar
Sonra dış kapıda 3 dk 5 15 30 1saat olarak uzatarak
Ama anahtar bile yuvada olmalı ki varlığını sadece koku ile hissetmeli
Ayrıca bazı zeka oyunları ile yorabilir
En sonn çare antistres damla
İleticem kendisine 🫶🏻 Jack russel aşırı enerjik hiç yorulmuyor eve bir de kedi aldı aslında yalnız hissetmesinler diye ama çok ise yaramamış yine bağırıyormuş işten çıktı şimdi evde yeniden başlayınca göndericem eğitime diyordu.. o evdeyken sesi çıkmıyor köpeğin 😅

Çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama benim apartmanda yaşayan kuzenlerim koşmayı bırakın yürüyüşleri bile yavaştı apartmanda. Anneleri biz biraz hızlı yürüyünce alttan şikayet edebiliyorlar diye uyarmıştı. Çocuğu her gün parka çıkarmak, enerjisini orada atmasını sağlamak çok mu zor? Burada genelde yeni nesil ebeveynler koşmayı normal görüyor ama değil.Siz defalarca şikayet almanıza rağmen hala çocuğun koşmasina izin veriyormuşsunuz. Ve alt kattaki ailenin tüm üyeleri sesten rahatsız ise belki gerçekten rahatsız ediyorsunuzdur. Bir kere çıkan sesi anlasınlar diye aynı şekilde gürültü yapmışlar, koşa koşa polisi aramışsınız .

Karşı tarafı dinlemeden yorum yapamam aşağıya aşırı ses gidiyor olabilir keşke bazen de çocuğu dışarda oyalasanız evde koşma gürültü sesinden kim.olsa rahatsız olurdu sonuçta apartman ve binaların da belirli kuralları var kurallara uymayanlar müstakil ev tercih etmeli sanki benim 3 yaşında oğlum evde kamyon sürüyor bazen alttan vuruyoalr hemen alıyorum kamyonu elinden toplu yaşam alanı sonuçta

İleticem kendisine 🫶🏻 Jack russel aşırı enerjik hiç yorulmuyor eve bir de kedi aldı aslında yalnız hissetmesinler diye ama çok ise yaramamış yine bağırıyormuş işten çıktı şimdi evde yeniden başlayınca göndericem eğitime diyordu.. o evdeyken sesi çıkmıyor köpeğin 😅

Hiç mi dışarı çıkarmıyor hayvan en az 2 saat yürümeli koşmalı evde yaşayamaz ki

Aynı apartmanda değil ama civarda bir apartmanda bir matkap sesi var 2 aydır çekiyoruz bir kez şikayet etmedik napacaz yahu baharda tadilat olmayacak da ne zaman olacak 😂komşu komşunun külüne muhtaç geçen maydonozum bitmiş çok da lazım komşuya geçtim verdi sağolsun bazı sesler tolere edilmeli
şikayet etsen nolcak ki muz cumhuriyeti burası kaç defa polisi arayacaksın kaç defa ilgilenilecek.
mahkemeye gittin diyelim bi şeyde çıkacağını sanmam, tecavüzcüsü katili sokakta gezen ülke.
gerçekçi düşünelim dediğiniz gibi tolere edilmeli.

şikayet etsen nolcak ki muz cumhuriyeti burası kaç defa polisi arayacaksın kaç defa ilgilenilecek.
mahkemeye gittin diyelim bi şeyde çıkacağını sanmam, tecavüzcüsü katili sokakta gezen ülke.
gerçekçi düşünelim dediğiniz gibi tolere edilmeli.
Tolere edilecek ses var tolere edilmeyecek ses var aile içi şiddet varsa şikayet ederim gecenin bir vakti yüksek sesler geliyorsa şikayet edersin ama gündüz vakti süpürge çamaşır makinası çalışır yani gündüz matkap çalışabilir hiç mi tadilat olmayacak yani

Benim yakın arkadaşım köpeği yüzünden davalık kız evden çıkınca sabahtan akşama kadar kendini yırtarcasına bağırıyormuş herkes şikayet etti çıkarmaya çalışıyorlar.
Eğitime göndermek istiyor çok pahalı diye gönderemiyor.. Bu konuda çözümü olan varsa alabiliriz biz de 💐
Benim eski evimde alt kattakilerin köpeği böyleydi. Sabah 7 gece 12 hiç susmazdı. Sabaha karşı havladığı da olurdu. Benim uykusuzluktan ve huzursuzluktan artık psikolojim bozulmuştu. Şimdi bir yere taşınacağım zaman binada evcil hayvan var mı diye soruyorum. Çok zor bir durum. Yorumunuzu okuyunca tetiklendim yine.

Benim eski evimde alt kattakilerin köpeği böyleydi. Sabah 7 gece 12 hiç susmazdı. Sabaha karşı havladığı da olurdu. Benim uykusuzluktan ve huzursuzluktan artık psikolojim bozulmuştu. Şimdi bir yere taşınacağım zaman binada evcil hayvan var mı diye soruyorum. Çok zor bir durum. Yorumunuzu okuyunca tetiklendim yine.
Ben sizi çok iyi anlıyorum ben de öyleyim çok zor migrenim var.. Komşularına çok hak verdim kendi de hak veriyor onlara hep tetikte huzursuz ses çıkarmasın diye.. ☹️

X