almayı düşündüğüm çatal bıçak ve yemek takımı nasıl?

yemek takımına bişey diyemicem.. bende almadım daha kendime yakında düğünüm var ama yemek takımım aylardır bekliyo istediğim gibi bişey bulamadım hiç bi yerde..

ben ikisini de begendim..Gunluk tkmim yuvarlak ama misafir icin olani kare tercih ettim ben de..

tatlım benim çatal bıçk takımımda bundan ben çok menunum resımde bıraz kaba gornevbılır ama stıl larak gayet ıı bence sen hangısını ıstıyorsn onu al sonucta kendın kullancaksın senın içine sınmelı herkesın zevkı farklıdır

sana bi öneride bulunabilrim şimdi kütahyanın 40. ylına özel kampanyası var yemek takımı ve çatal bicak takımı alana bi yemek takımı bedava şimdi ilk yemek takımını kemik tozu olandan müsafir için alırıs ikincisini günlük kullanmak için çatal bıcak takımınıda günlük kullanırsın
sonra hisarın bir kampanyası var mercury çatal bıcak takımı alana mercury çelik tencere seti yarı fiyatına çok ince sade ve şık bir çatal bıcak bunuda kemik tozu yemek takımınla beraber müsafir için kullanırısn hem çelik tencerenide almış olursun modelide çok güzel
mağzalara gidip bak konuş gör ona göre karar ver ben fikir vermek istedim zemuszemus

İkiside güzelmiş , güle güle kullan canım ; bende köşeli yemek takınlarını çok beğeniyorum

çatal kaşık bıçak takımımız birbirine çok benziyor. Güle güle kullan çok güzel ikiside

yemek takımı sade ve hoş... Çatal kaşık takımına gelince Aryıldızın VENÜS diye bir modeli var. bnm çok hoşuma gidiyor.

Eklentiler

• $venus-02.jpg
    $venus-02.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 37
  • $venus.jpg
    $venus.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
güzelmiş fakat biz ne kadar beğensek ya da beğenmesek önemli olan bu değil önemli olan senin beğenmen cnm herkesin zevki farklıdır ama ben sahsen begendim hoş ve kibar duruyo

Back