almayı düşündüğüm çatal bıçak ve yemek takımı nasıl?

Yemek takımını çok beğendim , çatal bıçak takımını pek beğenmedim takıma uymamış gibi geldi.:ecrin_bebek:

ben yemek takimini begendim ama catal kasiklari hic begenmedim
benim icin en az yemegin lezzeti kadar kasik catalinda onemi vardir o kasik sanki cok sivri bi tuhaf geldi gozume bende biraz daha arastir bir kez aliniyo boyle seyler kullanisli olsun

bende yemek takımını beğendim bone china sanırım ama gerçekten o kaşık çatal olmamış daha zarif bişey olmalı bide markası ne bunların ?

yemek takımı kütahya porselenin kemik tozu olan serisi kırık beyaz... çatal kaşık da jumbo sizin begendiklerinz varsa onların resmini koyarmısınız lütfen...

yemek takımı çok şık duruyor ama bulaşık makinesinde sorun çıkarıyormuş bu tip kare takımlar. çkb takımın ise sapları dışında zarif görünüyor.acele etme derim,ben acele ettim şimdi içime sinmiyor zaman geçtikçe :sm_confused:

ben yemek takimini begendim ama catal kasiklari hic begenmedim
benim icin en az yemegin lezzeti kadar kasik catalinda onemi vardir o kasik sanki cok sivri bi tuhaf geldi gozume bende biraz daha arastir bir kez aliniyo boyle seyler kullanisli olsun

arkadaşa katılıyorum aynen. bu tarz yemek takımları bana çok soğuk geliyo hoşlanmıyorum. senin içine sindiyse sorun yok. çatal bıçak takımınıda beğenmedim. yemek takımı ve çatal bıçak takımında bi marka varsa kafanda o markanın başka modellerine bakıp beğendiklerimizi söyleyelim fikir olması açısından

http://www.evdefazla.com/resim_yedek/cache_850_1__664_1236247746_mainpicjpg.img?8766
bence kasik dedigin su kasigin seklinde olmali sapinin deseninden once kasigin sekline bakarak alirsan memnun kalirsin cnm
cunku ben misafir gittigim yerde bazen kasiklar kocaman yada elips seklinde degilde olmayip daha farkli oluyo o kasikla yemek yemekten hic bi zevk almiyorum
ama benim kasik takimim bu resimdeki gibi insanlar bazen nekadar guzeller diyo biliyorumki kullanis farki oluyo

bu yemek takımına uyacak çatal bıcak söleyeyim hisarın mamba serisi süper bişey ben aldım ama resim eklmeyi bilmiyorum ntten bak ama bi magzasına gidip bakman çok daha yararlı tatlı kasıkları çatalları süper ince zarif fiyat bin tl... ama genelde yemek takımlarını set halında alınıyo bu takım kütahyaymış böyle ayrı ayrı alırsan çok pahalıya gelir eyvahedigeldismile

sizin begendikleriniz varsa onları ejkleyin marka farketmiyor çok kararsız kaldım şimdikafamçokkarıştı

Yemek takımın sade ve hoş canım ama çatal-kaşık biraz daha zarif modeller olabilir. Masada şıklık için zerafet gerekiyor

yemek takımın cok hoş canım catal bıcak içinde jumbonun 9100 olanı benim cok hosuma gidiyor ona bakabilirsin resim ekleyemiyorum msj sayımdan ötürü..

bence bide aryıldıza bak orda modeller daha fazla daha güzel şeyler var.. bende aryıldızdan aldım çatal bıçak takımımı.

ağır istiyosan bi model var ben çok beğendim ama alırken görmemiştim onu görsem onu alırdım gümüş kaplama süpppper bi takım (bence)

aryıldızın sitesine gir bak yakından daha güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…