Almanya'ya Geldiğime Milyon Defa Pişman Oldum :((

ayrica almanyaya geldigime bende binlerce kez pismanim ama yapacak biseyim yok evlendimde geldim ben,sen 6 ay sonra gidecekmisisn ne güzel :)

ay bebeyim:) cok uzuldum durumuna.. sende bir sorun yok o almanlar asil cok aptal insanlar kendi dilinden baska dil bilmiyorlar ve dedigin gibi kezinlikle ingilizce bilmiyorlar... Senin talihsizligin hasta olup gec gitmen bu yuzden ilk tanisma ani ne yazikki yabancilarda cok onemli. Genclik ne kadar aptaliklar yaptiyor insana keske almanyada yasasaydim sana arkadaslik yapardim.. ama almanyaya cok yakinim daha gecen hafta ordaydim ve hatta ablamin tanidigi bir doktor ogrenci var erkek ama.. belki sana yardimci olabilir diyecegim ama almanyanin neresindesin suan?bizim buralara yakinsan belki yanina bir gun gelip gezdire biliriz, alis verisini yaparsin fallan... ben sahsen almanca bilmiyorum ama erkek arkadasim cok iyi bilir... bu arada bence hic canini sikma.. sac boyani alip kendinde yapa bilirsin.. arkasinda nasil yapman gerekdigi yaziyor hata snairim icinde ingilizcede yazmasi gerekiyor oyle olmazsada internetden bedava siteler var ordan almancayi turkceyi cevire bilirsin site su ornegi: Vertalen .nu : zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer.
dil olarak duits sonrada turks secmen gerekir.

bu arada ogretmenlerinden yardim isteye bilirsin durumunu anlatirsan bir kac kizla konusurlar seni yanina alirlar.. herhalde okadar maniak degillerdir..
gerci almanlar galiba cok visdansizdir neyse tatlim disini sik... 6 ay demissin cabuk gelir gecer.. sen dilini gelisdirmeye calis ve derslerine kendini ver.... burda olsaydin ve basina burda boyle bir sey gelmis olsaydin ben cok yardimci olmaya calisirdim.. ne diyeyim gecmis olsun...:))

şimdi ne durumdasın bilmiyorum ama umarım alışmışsındır

ben de erasmusla polonyadaydım 6 ay boyunca, çok olmadı türkiyeye döneli ama o günlerimi özlüyorum deli gibi gezdiğim ülkeleri özlüyorum

sen de çık gez gidebildiğin her yere git, ben 12 ülke gezebildim, bi 6 ayım daha olsaydı ikiye katlardım kesin

özgürlüğün tadını çıkar, almanlar çok soğuktur ben de hiç sevmemiştim, ama erasmus kapsamında bir sürü ülkeden gelen öğrencilerle takıl

ilk aylarda uyum problemi çekmek çok normal, sıkmaa canını ilerde gülerek hatırlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…