Nedirki gercek yüzleri tadli???
Tabiki herkes farkli izlenimlere tecrübelere sahiptir bu konuda....ve dediklerinde dogruluk payi olabilir....fakat o mahsum zavalli kizlar cogunlukla basina gelecekleri bile bile lades deyip göbek ata ata buraya geliyor.....bunuda unutmamak lazim...
Damat adaynin karanlik bir gecmisi oldugnu bildikleri halde kizlarini gözlerini kirpmadan veren aileleri gördüm tanidim.....madem yemiyorlar artik almancilarin havasini neden buraya gelmeye can atiyorlar?
Kendini farkli göstermek konusunada kendi tecrübelerimden sunu söyleyebilirim.
Sayisiz sekilde cok akrabam tanidigim var benim almanyada....hicbiri yaptigni ettigni gizlemiyor türkiyede....helada temizledik, hamalikda yaptik, acda kaldik parasizda kaldik buralarda diyor lakin gel görki buna sadece ironik bir sekilde gülen hadi ordan canim diyen insanlar var türkiyede......benneyaptımki
Bundan 20-30 sene evel fotör sapka ve mercedes ile türkiyede hava basan almancilar yok artik bana göre.....fakat eskiden evladini, ablasini, abisini, kardesini hasret acisi ile cigeri yanarak, yasli gözlerle gurbet ellere yolcu edenler yerine....simdi sadece para makinesi gibi yolunacak kaz gibi gören es dost akraba var......bunlarda benim izlenimlerim.:çok üzgünüm:
Evet Almanya bitti......ama bazi insanlarin acgözlülügü bitmiyor...malesef