kızlar oradakı ınsanların turklere olan davranısları nasıl
slm arkadaşlar bir sorum olacak almanyada doğan bebekler direk alman vatandaşı oluyor ve alman kimligi çıkıyor.bebeğime nüfus cüzdanı çıkarmak istiyorum türkiyede çıkarıcam hangi evrakları istiyorlar bilen varsa cevap verebilirmi?şimdiden teşekkürler.
www.almancax.com arkadasim bir de bu siteye bak eminim faydasini görürsün
selamlar
nehir61 bence simdiden pratik dil kitabin olsun ve alistirma yapmaya basla.Biz bile zorlaniyoruz.Anne dilini cok iyi konusan yazan ve okuyanlar icin bu dil cok zor.Azmine gelince o okudugun okulun sana cok faydasi olacak,burda cok sey yapabilirsin.Ama dil sinavini asman kaydiyla.Bak bir örnek verecegim esi alman olan bir arkadas yeni üniversiteden mezun olmus evlenip geldiler biraz ingilizce anlastilar.Bes yil gecti daha yeni yeterlilik sinavini verdi de üniversiteye basladi.Tabi bu bir örnek.Sen simdiden basla ögrenmeye zamanin gelmesini bekleme.Kolay gelsin.Allah yolunu acik etsin.
Lazgulu yasin cok genc canin ne istiyosa yapabilirsin mutlaka almancayi ogren once sonra bi cok kapi aciliyo kendine gore bi yol cizersin.Simdi nerde yasiyorsun?Keske buraya gelenlerin hepsi senin gibi akli basinda olsalar o zaman bizler icin tum onyargilar kalkardi eminm.Ama maalesef cok iyi niyetlide olsalar gelen gelinlere bakiyorum hayatta evlenip cocuk yapmaktan baska bi becerim yok diyo sanki suratlari bana.Benim en yakinimdada var gecende bize misafir geldiler alman komsum geldi hosgeldiler diye.Kadin soruyor yeni evli dedik calismiyor diyince sok oldu.Cocugun yok yeni evlisin nasil hic bisey yapmadan gun gecirebilrsin dedi.Almanlarin mantigida bu.Cok seyler soylenyior ama alman senin calistigini cabaladigini gorsun inan senin yetisemedigin yere kendi imkani varsa mutlaka yardim eli uzatiyor.Hersey gonlune gore olsun.