bülbülü altin kafese koymuslar yinede vatanim demis, bu cok dogru bir atasözü bence, tamam gercekten almanyada olan sosyal ve saglik konusundaki yasalar tabiki türkiyeyle kiyaslama bile, fakat ne olursa olsun hersey bu degil, hepimizin istedigi tek sey nedir huzur bir parca mutluluk ve malesef onu burda bulamiyoruz degilmi?
Bende geri gitmek istiyorum esimde, imkan olsa bende giderim, annem 40 sene oldu buraya geleli bana ve kardeslerime herzaman su lafi söyler, Kizim biran evel kurtarin kendinzi burdan, burda eninde sonunda ya hastalik sahibi olacaksiniz yada kafayai üstüceksiniz, simdi anneme hak veriyorum burda yasadigmiz stress sikinti yanlizlik bizi cöktürüyor icimize ata ata passiv ve mutsuz insanlar oluyoruz, trde yokmu? tabiki var ama yinede onlar bizim yasadigmizi yasamiyorlar cünkü bir ezan sesi duyuyorlar, 4 mevsimi yasiyorlar, insanlari akrablari yanlarinda komsuluk insanlik var.
Yüce Allah benim gibi gitmek isteyenler insallah bir firsat verir, insallah birgün izine degilde yeni bir yasama gideriz.