Almanya'da yaayan Trklerin yaamsal sorunlar,sorular (hayatn iinden)

meraba arkadaslar yakında evleniyoorum bende sizler gibi almanyaya geleceğim ama hiç istemiyorum yazdıklarınızı okuyuncaa daha bi kötü oldum:KK43: burda üniversiteyi bitirdim 4 yıllık sonra çalıştım felan..şimdi evlenme zamanı geldi ve sevdiğim insan almanyada onu seviyorum ama oraya gelip burdaki tüm hayatımdan vazgeçme cesaretinide gösteremiyorumm..ben evde oturamam burdada çalışıorum ama oraya gelince mecbur 2 sene dil, meslek derken evde oturmak zorunda kalcaam vee cook sıkılırım die düşünüyorum..onu çook kandırmaya çalıştım o buraya gelsin yerleşsin diye ama yapmıyor tr de şartlar kötü diyoor..ne yapıcağımı bilmiyorum evlendiğim için sevinsemmi yoksa burdaki tüm hayatımdan vazgecip oraya geldiğim için üzülsemmi bilemiyorum..çoook karışığımm

merhaba, ben almanyada ogrenci olarak 1 yil kalmistim. hic almanca bilmeden gittim ama baya ogrenmistim. simdi malesef unutmaya basladim :KK43: ama bana cok keyifli gelmisti almanya cok sevmistim. yani ne bileyim tabiki yasanilan yerle de ilgilidir muhakkak ama orada pek cok akrabam da var mesela onlar da cok mutlu uzun yillardan beri almanyadalar. yani olumsuz yorumlari gordum de o yuzden ben de bir seyler yazmak istedim.

X