Almancası iyi olanlar lütfen yardım

Erklären konusunda haklısın otomatik düzeltme yapmış, birçok otomatik düzeltmeyi değiştirmiştim bunu görmemisim
Ama seie diye bişey yok o doğru
Er sei olacak

Kızlar disardayim kızımı okula götürüyom hava buz elim dondumesajlara cvp yazamadım salıya kadar sor sorabilirsin kadar ögrrtiriz bildiklerimizi

Almanların da sevmiyor evet çünkü başka Grammatik formları karışıyor bazen o yüzden karışıklık yaratacak yerde würden ile yapiyorlar
Offfff cidden çok moktan bi konu

Kova bak halloluyor. Strese girmeden halledersin. lingen aman ben hep seie yazdim. Hadin bana dua edin. Bu iki gün biraz önemli benim icin. Ugrayamazsam kusura bakmayin. Kova canim bizim almanca topigimiz de var. Aktifiz. Oraya da yaza ilirsin.

İnşallah canım senin de mi imtihanın var ? Dualarım seninle
Wir lernen deutsch topigini diyosan mutlaka ben de katılacağım :))

Sanırım biraz geç kaldım cvp için kusura bakma..
Bunu yabanci dili almanca olmayan birisinden istemelerine şaşırdım doğrusu

Çokta uzunmuş, hala ihtiyacın varmı yoksa gerek kalmadımı?

Sanırım biraz geç kaldım cvp için kusura bakma..
Bunu yabanci dili almanca olmayan birisinden istemelerine şaşırdım doğrusu

Çokta uzunmuş, hala ihtiyacın varmı yoksa gerek kalmadımı?
Hoşgeldin canım geç olsun güç olmasın boşver :) zorunlu seçmeli yabancı dil olarak 5 kredilik almanca dersi görüyoruz önceki seneler bir şekilde dersi verdim ama bu sene baya zorladı konjunktiv konusunu tam anlamadım istisna durumları falan varmış lingen ve TopraKahveBob baya yardımcı oldular soruları cevaplamakta ama hala konuya hakim değilim çok çok açıklayıcı bir anlatım bulamadım internetten ben de örneği ezberliyorum ayrıca çeviri de yapıcaz 50 puanlık ve ne yapıcam hic bilmiyorum sözlük izni var sınavda ama çok zaman kaybediliyor bu yüzden kaldım finalde...

Canım türkçe çeviri yaptığın konuları yaz yanlışlarını düzeltelim... bi de konjunktiv 1da neyi anlamadın sor yardımcı olayım

Canım türkçe çeviri yaptığın konuları yaz yanlışlarını düzeltelim... bi de konjunktiv 1da neyi anlamadın sor yardımcı olayım
Hoca sımavda bizden çevirmemizi istediği metini bilmiyoruz bizim çeviri yaptığımız kağıt var ama o kağıtla alakalı çeviri vermiyor finaldeki çeviride bir kelime bile bilmiyodum resmen. Çeviri işi şansa kaldı gibi biraz
Örnek verecek olursam şunları çeviriyoruz derste

Eklentiler

• image.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…