- 1 Ocak 2017
- 331
- 538
- 34
-
- Konu Sahibi kovayimben
Hadi insallah canim ya :) takildigim bir yer olunca size bu konu uzerinden sormamin sakincasi olmaz degil mi :)Almak zorunda oldugun not 100 degil sonucta. Vizeden 76 almissin. Demek ki yaparsin.
Erklären konusunda haklısın otomatik düzeltme yapmış, birçok otomatik düzeltmeyi değiştirmiştim bunu görmemisimLingen canim bazi yerlerde sei var. Seie olmali diye biliyorum. Bir de yazim.hatasi var aceleden sanirim herstellen textin orijinalinde herstellt yaziyor.
Ama wie solle er ................. erklären ? Sonu erklären olacak cünkü zaten solle cümleye formu veriyor. Kesinlikle haklisin 100 alinmasa da gecilir. Bak benim ilk cümle mesela yanlismis. Zusammenkomme yapmadim. Yani verbi birlesik yazmamistim. Bir kac yeri farkli yapmisiz ama genel olarak benziyor ttext lerimiz. Bu iyiye isaretlingen ya bak her yerde karsimiza cikiylr konjunktiv 1 . Basimizin belasi
Allah kizina zihin acikligi versin canim cok tesekkur ederimmKızlar disardayim kızımı okula götürüyom hava buz elim dondumesajlara cvp yazamadım salıya kadar sor sorabilirsin kadar ögrrtiriz bildiklerimizi
Nicht zu danken:)Allah kizina zihin acikligi versin canim cok tesekkur ederimm
Almanların da sevmiyor evet çünkü başka Grammatik formları karışıyor bazen o yüzden karışıklık yaratacak yerde würden ile yapiyorlarLingen canim bazi yerlerde sei var. Seie olmali diye biliyorum. Bir de yazim.hatasi var aceleden sanirim herstellen textin orijinalinde herstellt yaziyor.
Ama wie solle er ................. erklären ? Sonu erklären olacak cünkü zaten solle cümleye formu veriyor. Kesinlikle haklisin 100 alinmasa da gecilir. Bak benim ilk cümle mesela yanlismis. Zusammenkomme yapmadim. Yani verbi birlesik yazmamistim. Bir kac yeri farkli yapmisiz ama genel olarak benziyor ttext lerimiz. Bu iyiye isaretlingen ya bak her yerde karsimiza cikiylr konjunktiv 1 . Basimizin belasi
İnşallah canımKova bak halloluyor. Strese girmeden halledersin.lingen aman ben hep seie yazdim. Hadin bana dua edin. Bu iki gün biraz önemli benim icin. Ugrayamazsam kusura bakmayin. Kova canim bizim almanca topigimiz de var. Aktifiz. Oraya da yaza ilirsin.
Evet canım topigim adı wir lernen deutsch Gel incele yararlı şeyler bulacağına eminim:)İnşallah canımsenin de mi imtihanın var ? Dualarım seninle
Wir lernen deutsch topigini diyosan mutlaka ben de katılacağım :))
Sen iki gün napcan kız? Almanca ile mi ilgili?Kova bak halloluyor. Strese girmeden halledersin.lingen aman ben hep seie yazdim. Hadin bana dua edin. Bu iki gün biraz önemli benim icin. Ugrayamazsam kusura bakmayin. Kova canim bizim almanca topigimiz de var. Aktifiz. Oraya da yaza ilirsin.
tesekkürler
İnşallah canımsenin de mi imtihanın var ? Dualarım seninle
Wir lernen deutsch topigini diyosan mutlaka ben de katılacağım :))
Merhaba sevgili kk arkadaslarım ben ing dili ve edebiyatı bölümü okuyorum ama zorunlu olarak almanca görüyoruz ve kafam hiç basmıyor bana konjunktiv konusunu anlatabilecek olan varmı internette baktım birsey anlamadım
Birde fotosunu koyduğum örneği çözebilir miyiz bu dediğim gramere göre ?
Edit: Bütünlemeye gireceğim bu konudan sorunluyuz bir de çevir yapacağız ondan zaten hiç şansım yok.
Sanırım biraz geç kaldım cvp için kusura bakma..Merhaba sevgili kk arkadaslarım ben ing dili ve edebiyatı bölümü okuyorum ama zorunlu olarak almanca görüyoruz ve kafam hiç basmıyor bana konjunktiv konusunu anlatabilecek olan varmı internette baktım birsey anlamadım
Birde fotosunu koyduğum örneği çözebilir miyiz bu dediğim gramere göre ?
Edit: Bütünlemeye gireceğim bu konudan sorunluyuz bir de çevir yapacağız ondan zaten hiç şansım yok.
Hoşgeldin canım geç olsun güç olmasın boşver :) zorunlu seçmeli yabancı dil olarak 5 kredilik almanca dersi görüyoruz önceki seneler bir şekilde dersi verdim ama bu sene baya zorladı konjunktiv konusunu tam anlamadım istisna durumları falan varmışSanırım biraz geç kaldım cvp için kusura bakma..
Bunu yabanci dili almanca olmayan birisinden istemelerine şaşırdım doğrusu
Çokta uzunmuş, hala ihtiyacın varmı yoksa gerek kalmadımı?
Canım türkçe çeviri yaptığın konuları yaz yanlışlarını düzeltelim... bi de konjunktiv 1da neyi anlamadın sor yardımcı olayımHoşgeldin canım geç olsun güç olmasın boşver :) zorunlu seçmeli yabancı dil olarak 5 kredilik almanca dersi görüyoruz önceki seneler bir şekilde dersi verdim ama bu sene baya zorladı konjunktiv konusunu tam anlamadım istisna durumları falan varmışlingen ve TopraKahveBob baya yardımcı oldular soruları cevaplamakta ama hala konuya hakim değilim çok çok açıklayıcı bir anlatım bulamadım internetten ben de örneği ezberliyorum ayrıca çeviri de yapıcaz 50 puanlık ve ne yapıcam hic bilmiyorum sözlük izni var sınavda ama çok zaman kaybediliyor bu yüzden kaldım finalde...
Hoca sımavda bizden çevirmemizi istediği metini bilmiyoruz bizim çeviri yaptığımız kağıt var ama o kağıtla alakalı çeviri vermiyor finaldeki çeviride bir kelime bile bilmiyodum resmen. Çeviri işi şansa kaldı gibi birazCanım türkçe çeviri yaptığın konuları yaz yanlışlarını düzeltelim... bi de konjunktiv 1da neyi anlamadın sor yardımcı olayım
lingen TopraKahveBob PaNickYok bakarmısınız bu örneği doğru mu cevaplamışım yanlışlarım neler ? Okuyamıyorsanız klavyeyle de yazabilirim