- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- 248
- Konu Sahibi kovayimben
Dün özelden attığım linki inceledim mi9 sayfa yazmışız nerdeyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün özelden attığım linki inceledim mi9 sayfa yazmışız nerdeyse
İnceledim canım galiba biraz ezber yapmam gerekiyor mantıktan ziyadeDün özelden attığım linki inceledim mi
Mantık derken şöyle söyliyim türkçe düşünmeyi bırakmazsan, herşeyi Türkçenin birebir karsiligiyla almancada ararsan yapamazsınİnceledim canım galiba biraz ezber yapmam gerekiyor mantıktan ziyade
Bugün oldum sınav, çok zorladı hoca çok düşük almam diye tahmin ediyorum ama yüksek te alamam :) hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorumm TopraKahveBob lingen PaNickYokkovayimben n'aptin kovakiz ?
Umarim iyi puan alırsın canım... neler sordu hatırlıyorsan yaz bi bakalimBugün oldum sınav, çok zorladı hoca çok düşük almam diye tahmin ediyorum ama yüksek te alamam :) hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorumm TopraKahveBob lingen PaNickYok
3 tane wenn li cümle kurduk 2 tane als oblu cümle kurduk bunlar konjuktiv 2. bir de buraya attığım ve sizin yardımcı olduğunuz gibi uzun bi metin onu da konjunktiv 1 yaptık. 1 de gazetelerle ilgili bir çeviri metni vardı inanın ne bi cümleyi hatırlıyorum ne bi kelimeyi sınava dair. arkadaşlarımdan sınav kağıdının fotosunu çeken olmuştur belki bulabilirsem size göstereceğim :)Umarim iyi puan alırsın canım... neler sordu hatırlıyorsan yaz bi bakalim
Canlarımm 90 aldımm hepinize ayrı ayrı minnettarım teşekkürler ederimm TopraKahveBob lingen PaNickYok
Helede ben olmasam napardın acabaaCanlarımm 90 aldımm hepinize ayrı ayrı minnettarım teşekkürler ederimm TopraKahveBob lingen PaNickYok
Evett sen demiştin ve yanılmadııın :)Dur simdi su cümleyi kurmam lazim ama ben demistim gözün aydin. Iyi tatiller :)
Olsun başlığıma gelmeniz bile benim için büyük bir yardım oldu :)Helede ben olmasam napardın acabaa
Tebrikler sanaaağ