- 1 Ocak 2017
- 331
- 538
- 103
- 34
- Konu Sahibi kovayimben
-
Canım almancayı seven biri olarak beni de sevdirsen ve az yardımcı olsan duacın olurum :)Almancayi cooook seviyorum yoksa mecburiyetten degil yaniAllah'im o örnek nedir
Canim ben de mecburiyetten ögrenmeye calisiyorum aslindaCanım almancayı seven biri olarak beni de sevdirsen ve az yardımcı olsan duacın olurum :)
Aynen öyle canım konjunktiv 1 çok sıkıntılı 2 yi gene az çok yapıyorum ama 1 de sıfırım çünkü çok karışık bi yapısı var işin içine zamanlar girince de cabası.Canim ben de mecburiyetten ögrenmeye calisiyorum aslindaaciklama paylastim önce biraz bakip konuyu hatirlamaya calisacagim . Senin istedigin konjuktiv 1 sanirim.
Aynen öyle canım konjunktiv 1 çok sıkıntılı 2 yi gene az çok yapıyorum ama 1 de sıfırım çünkü çok karışık bi yapısı var işin içine zamanlar girince de cabası.
Nerden seçtim almancayı yaa. Fransızca alan arkadaslarım her sene AA ile geciyor hoca cevapları veriyor bizimki sanki bölüm alman dili edebiyatı gibi dayıyor bize sorularıGrammeri cok zor bu dilin..
Elisya neler yapiyorsun konuya bir baksan canim. Cok da özlettin kendini
Nerden seçtim almancayı yaa. Fransızca alan arkadaslarım her sene AA ile geciyor hoca cevapları veriyor bizimki sanki bölüm alman dili edebiyatı gibi dayıyor bize soruları
Bekliyorum :))bak ben yarisini yaptim ama hiiic emin degilim. Sana birazdan atacam tamamlayinca
dass, er mit vielen Menschen zusammen komme,und es kaum darunter gebe , der Glücklick wäre. Er aber seie es,denn ihm ist es gelungen das Ziel zu erreichen.
...das er seit früher Jugend erstrebe er habe den Beruf, den er wollte:
Ek :wollte den emin degilim
Bu saatte bana ettigin yardimi unutmayacagim guzel insan: Er seie Vertreter der Firma Astrol die Schuhcreme herstelle und vertreibe. Damit seie die praktische Seite seiner Tätigkeit bezeichnet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?