• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim

ALMAN HASTANESİ GRUBUNU TÜP BEBEKTE BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?

• Ankete Katılan
    145
sissem daha çok gençcin olur mutlaka. bir de şunu unutmamak gerekir olmasa da ölüm yok ucunda vardır rabbimin bir bildiği. inşallah tüp bebek denemende ilkinde tutar ve tamamına erer. allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısı olsun. başka denecek birşey de yok. biz elimizden geleni yapalım da a.s.

çok teşekürler bende senin için aynı dilekleri temeni ediyorum deniz bulut seninde yaşında bir şey yok yeterki Allah istesin .seninde dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun

alman hastanesinde tedavi gören arkadaşlar sizden yardım almaya ihtiyacım var önümüzdeki haftaya hastaneden randevu aldım ilk görüşme yapılacak.ılk görüşmede hangi ilaçları kulanacağımı söyliyeceklermi yoksa adetin 2 günümü bekliyeceğiz.Ben istanbulda yaşamadığım için ilk görüşmede neler gerekli ise bilgileri verilirse tedaviye başlamadan önce temin etmek istiyorum
birde ilk görüşmedeki doktormu tedavi süresinceki doktorumuz olacak hastane önümüzdeki haftaya bir kaç doktorun yurt dışına cıkacağını söyledi

Sissem merhaba canım.Ben de Alaman hastanesinde başladım dr Halit Fırat Erdenle.Ben de yurtdışından geldim.Adetin birinci günü doktora gittim.Bir sürü kan tahlili yaptırdım.Hormonlar,mikrop,genetik tanı,açlık tokluk şekeri.Onların bazılarının sonuçlarını 2gün aldık ve hemen 2 gün ilaçlara başladık.Bu gün takibim var iğnemin 4 günü canım.Takibimi de kendi doktorum (ilk görüşmrde gittiğim doktor) yapıcak.Bu gün kan vericem cevabı çıktığında USM müayenesi olucam buna göre de ilacımın dozunu deyişe bilir doktorum.Canım hangi doktorun yırt dışına çıkması onusunda bi bilgi verdilermi?

arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum ben durumumdan haberdar etmek istiyorum sizi 1 haftadır yoktum topikte geçen perşembe alman hastanesinde yumurtalarım toplandı 27 tane yumurta toplandı 19 tanesi döllendi 19 tane yavrum var :emir_bebek:bu salı günü transferim olcak kaçtane koyacakları hakkında bilgi vermediler 25 yaşındayım sizce kaçtane koyarlar bana tahminen cevap yazarsanız sevinirim herkeze kucak dolusu sevgiler

yaaa arkadaşlar bide bişe sormak istiyorum ben bu transfer işinden çok korkuyorum yumurta toplarken bayılttılar o yüzden bişe anlamadım bu işlemde bayıltmak yok diyolar bu işlem acılı bir işlemmi?ben istesem anastezi yaparmılar?normalde vajinal yoldan muhayenelerde bile kendimi kasıyorum bu işlemde napıcam lütven beni bilgilendirirmisiniz arkadaşlar

Canım Alman hastanesinde doktorun kimdi?Yumurtalarını hangi doktor topladı canım?
Bir de transfer işinden hiç korkma (aslında ben de henüz transfer yaptırmadım da)
Bir az rahatsızlık vericek durum ıdrar bolonun dolu olarak alıcak seni.işlem sürecinde sıkışık olarak kalıcan o kadar.O da rahime USM de kasıktan bakıcak o yüzden.Kesinlikle ağrısız bir işlemdir
.Ben de Alman hastanesinde yaptırıyorum tedavimi bu gün 5 iğnemi (puregon 425 unite)yaptım.Senin kaçıncı gün topladılar yumurtanı canım?

Canım Alman hastanesinde doktorun kimdi?Yumurtalarını hangi doktor topladı canım?
Bir de transfer işinden hiç korkma (aslında ben de henüz transfer yaptırmadım da)
Bir az rahatsızlık vericek durum ıdrar bolonun dolu olarak alıcak seni.işlem sürecinde sıkışık olarak kalıcan o kadar.O da rahime USM de kasıktan bakıcak o yüzden.Kesinlikle ağrısız bir işlemdir
.Ben de Alman hastanesinde yaptırıyorum tedavimi bu gün 5 iğnemi (puregon 425 unite)yaptım.Senin kaçıncı gün topladılar yumurtanı canım?

vallaha inan yumurta toplayan doktorumun adını unuttum ama bayandı kaç üniteyle başladın ben pregon 175 le başladım en 125 indi 5 gün 75 indi enson 50 ünite yaptım senin fazla deyilmi yaa 11 gün toplandı benim yumuryalarım ama benim yumurtalar biraz geç transfer olcak perşembe toplandı salı günü transfer arada 5 gün var eşimin siperm sayısı düşük olduğu için bekleyelim biraz öyle koyalım riske atmayalım dedi doktorum seninde hayırlısı olsun aslında göbekten iğneler hiç bişe deyil şu an kalçamdan yaptırdıgım progesteron iğneleri öldürüyo beni kalçalarımın üstüne oturamıyorum günde 1 kere vurduruyodum dokyorum günde 2 ye çıkardı sabah akşam offfff ya bitermi 30 tane iğne ay canım senide korkutmak istememiştim ama hazırlıklı ol bunlara herşeyin hayırlısı yavrular için katlanıcaz aryık:sm_confused:

Ya canım inşallah sonucun süper olur da alırsın bebişlerini kucagına o zaman bu acıları unutursun.Canım ya şimdi kafam karıştı neden Halit bey bana yüksek unite veriyor.Bu sitede 425 unite puregon vurulan bi benim valla kafam karıştı.Belki de PCOS hastasıyım o yüzdenmi acaba?Yarın ben bir sorayım en iyisi.Bu gün 6 iğnemi vuruldum.Çök kötüyüm mide buantım var feci.Çıkardım hatta.Başım dönüyor.Bu iğneler bir bitse diyorum..Galiba henüz yumurta toplama işlemine 4 iğne falan var dimi canım?

hepinize gönülden merhabalar arkadaşlar....
sizleri , buraya yazmayı çok özlemiştim. ama kendimi hazır hissetmeden de yazmak içimden gelmemişti açıkçası...
hepinize gönülden merhabalar....
bakalım neler yapmışım bu arada sizinle paylaşmak istedim...

mart ayında doktoruma gittim ve bana uzun protokol uygulayarak tü bebek tedavisine başlayalım dedi.

22.03.2009 tarihinde adetimin on yedinci günü sabah akşam farlutal kullanarak başladım. iki kutu bitirdim. 28.03.209 gününden itibaren de günde beş ünite tek doz lucrin iğne vuruyorum. iğnemin yedincisini de bugün vuruldum. adetim bir gün falan gecikti. kendimi adet olacak gibi hissediyorum ama olamıyorum ...
önce neden diye sordum?
baktım tüp bebek kısmında lucrin de ade gecikmesi diye konu başlığı bile açmışlar. adet gecikmesi gayet normalmiş. içim rahat etti.
benim gibi tedaviye başlayan var mı?
farlutal ile başlayıp lucrin ile devam eden...
ve adet gecikmesi yaşayanlar ?????
adet olunca ikinci günü gideceğim asıl tedavi o zaman devam edecek tabi....
ALLAHIMDAN HERŞEYıN HAYIRLISI DıLıYORUM...
ÇOK RAHATIM HıÇ KAFAMA TAKMIYORUM WALLA....

az önce hastane ile görüştüm halit fırat erden doktorum yine yurt dışına gitmiş...
maalesef....
ama napalım onun yerine burçak erzik bakacakmış, doktorum gelene kadar...
halit bey'in hastalarına duyurulur;
04.04.2009-11.04.2009 tarihleri arasında yurt dışında olacakmış....
ALLAHA EMANET OLUN...
DUALARINIZI BEKLıYORUM...

arkadaşlar herkese selamlar benim tranferim ayın 31 i yani geçen salı oldu
size bu işlemden çok korktuğumu söylemiştim hatırlıyosanız ama inanın arkadaşlar hiçte korkulcak gibi deyilmiş hiçbirşey anlamadım şimdi ayın 13 ünü bekliyorum yani bir haftam kaldı dua edin arkadaşlar bana dualarınıza ihtiyacım var hepinize kucak dolusu öpücüklerŞeniz

Bol şanslar dilerim canım.ınşallah kısa süre içerisinden buradan hamileyimmmm diye bağırırsın..

DR GUNAY benim ilk denemem ankarada oldu transfer edilen 3 tane birinci kalite embriyoydu bende hiç bi sorun yok eşim mikro tese oldu dr lar %65 olur dedi ama tutmadı neden tutmamış olabilir şimdi neden tutmadığına dair testler yapmak için çarıyolar bu testler önceden yapılsa olmuyomu cevap verirseniz sevinirim

merhaba arkadaslar,bende sizlerden oldugum icin bu sayfaya katilamaya karar vedim.bende 20.02.09 tarihinde alman hastenesinde tedaviye basladim doktorum halit bey,kendisi gercekten cok geveze ama o kadarda seker bi insan.ben almanyadan oraya misafir olarak gittim allhtan akraban oldugu icin kalma sorunum olmadi.tedaviye basladigimizda hormon testleri istediler herkezden oldugu gibi,tabi bu alman hastenesinde bize 900mio.TL tutar dediler.bizede bu gercekten cok geldi ve baska yerde yapabilrmiyiz diye sorduk ve evet dediler alman hastanenin yakininda taksim hastenesi var bide oraya soralim dedik ve bizden 40TL aldilar bütün kan tahlilden.yani arkadaslar bu ilk kan tahlilinizi kesinlikle orda yapmayin diyorum nede olsa 800TL tasaruf etmis olursunuz.tabi geri kalan tahlileri orda yaptirdik.

neyse 10gün ignelerimi aldim ve artik gercekten patlama durumundaydim 12.gün yumurtalarim toplandi 45 tane toplamislar.24 tanesi donduruldu.bu toplamadan sonra kendimi cok rahatsiz hissetim bana sif adet sancisi gibi agri duycaksiniz dediler,ama öyle bisey yoktuki bende öyle siskindimki sanki 9aylik hamileyim gibiydim,yatarken nefes alamiyordum.ters bisey vardi diye his ettim ve ertesi gün dr.halit beye gittim,muayene etti ve karnimda cok sivi toplanmis ve tranveri ertelememizi söyledi.tabi bana bu bi saka gibi geldi amam gercekti.basta cok üzüldüm cünkü nede olsa uzak yoldan geldik ve bir daha gelmem lazimdi.neyseki simdi her seyde bir hayir vardir diyorum ve allah izin verirse 05.ayda tekrar gidip transfer olcak.ya arkadaslar gercekten cektigimizi bi allah bide bunlari ceken bilir,hepimize allah yardimci hayirli cocuklar versin............

Back
X