Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim
- Konu Sahibi shenay34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah canım.Umarım her şey gönlünce olur.Ben mart ayı için başlıycam inşallah.Halit Fırat Erden de o ekipdendir.Hem bahçecide hem de alman hastanesinde çalışıyor.Ama %90 ben de Alman hastanesinde devam edicem.
İyi geceler canımcım.Görüştükten sonra beni de bilgilendir ne oldu,ne dedi diye....
İyi geceler canımcım.Görüştükten sonra beni de bilgilendir ne oldu,ne dedi diye....
umutbebek seni gerçekten tebrik ediyorum gönülden...
öyle hemen pes edip bir kenara çekilmediğin için...
çünkü öyle de olmalıyız hepimiz...
eğer bu kez olmadıysa bunda senin, bebeğin için büyük bir hayır vardır kesinlikle..
ALLAHIM inşaallah en kısa zamanda seni de , beni de ve tüm isteyenleri de bebeklerine kavuştursun inşaallah.
belli olmaz ben bu ay mart başında adet bitimi kontrole gideceğim.
duruma göre belki başlayabiliriz..
belki aynı anda çakışır ama ben alman hastanesinde olacağım. bahçeci bana daha uzak kalıyor çünkü. birde tedaimin baştan sona orda olması daha iyi bence...
öyle hemen pes edip bir kenara çekilmediğin için...
çünkü öyle de olmalıyız hepimiz...
eğer bu kez olmadıysa bunda senin, bebeğin için büyük bir hayır vardır kesinlikle..
ALLAHIM inşaallah en kısa zamanda seni de , beni de ve tüm isteyenleri de bebeklerine kavuştursun inşaallah.
belli olmaz ben bu ay mart başında adet bitimi kontrole gideceğim.
duruma göre belki başlayabiliriz..
belki aynı anda çakışır ama ben alman hastanesinde olacağım. bahçeci bana daha uzak kalıyor çünkü. birde tedaimin baştan sona orda olması daha iyi bence...
umutbebek sende çalışan birisin di mi? kamu da mı yoksa özel de mi çalışıyorsun?
niye sordum biliyor musun?
hastaneye gidip gelmen sorun oluyor mu?tedavi süresince?
ayrıca eğer bebiş olursa ona kim bakacak?
tüm bunlüro kafanda programlayabildin mi?
ben son günlerde bunları düşündükçe özellikle ben çalışırken kim bakacak kısmına acayip takıldım.
niye sordum biliyor musun?
hastaneye gidip gelmen sorun oluyor mu?tedavi süresince?
ayrıca eğer bebiş olursa ona kim bakacak?
tüm bunlüro kafanda programlayabildin mi?
ben son günlerde bunları düşündükçe özellikle ben çalışırken kim bakacak kısmına acayip takıldım.
Shenay'cım bende ALLAH tarafından böylesi hayırlısıymış dedim ve bi an için üzülmedim. Zaten hazırlıklıydım sonuca, o yüzden çok büyük bi yıkım olmadı. Tüp bebek tekrar denenir, rabbim bizi kötü hastalıklardan korusun...
Çalışma hususuna gelince, ben özelde çalışıyorum. İlk denememi işyerime yakın bir yerde yaptığım için pek sorun olmamıştı kontroller falan. Merkez 8.00 de açıyodu, ben mesai başlayana kadar kontrolümü tamamlamış oluyordum. Transfer de cumaya denk gelmişti, sadece haftasonu yatmıştım. Ama ikinci denemede zor oldu. Uzak olduğu için işe baya geç gidiyordum. Kadınsal rahatsızlıktan dolayı dr'a gitmem gerektiğini söyledim, patronum anlayışla karşıladı 4 kez öyle idare ettim. Transfer için de 1 hafta iznimden kullandım. Ama sanırım 3. kez biraz zor olucak, zaten herşey koştura koştura hallolduğu için çok yorulmuştum bu denemede. Düşün yumurta toplandığı gün bile öğleden sonra işe gittim ki iki üç gün sonra komple bi hafta gitmicem diye. Transferden önceki gün akşam geç vakte kadar işlerimi toparladım, bi pürüz bırakmim diye, böylece çok yorucu bir tempoda geçti tedavim..pztesi dr'la görüştükten sonra, duruma göre belki de ayrılcam işten...yoksa biraz zor idare edicem bu sefer..Bebeğim olursa da kendim bakıcam.
Sen de kafana takma canım, hele bi olsun da bebişin, illa bi yol bulunur bakımı konusunda. Allah illa bi yol sunar bize...
Çalışma hususuna gelince, ben özelde çalışıyorum. İlk denememi işyerime yakın bir yerde yaptığım için pek sorun olmamıştı kontroller falan. Merkez 8.00 de açıyodu, ben mesai başlayana kadar kontrolümü tamamlamış oluyordum. Transfer de cumaya denk gelmişti, sadece haftasonu yatmıştım. Ama ikinci denemede zor oldu. Uzak olduğu için işe baya geç gidiyordum. Kadınsal rahatsızlıktan dolayı dr'a gitmem gerektiğini söyledim, patronum anlayışla karşıladı 4 kez öyle idare ettim. Transfer için de 1 hafta iznimden kullandım. Ama sanırım 3. kez biraz zor olucak, zaten herşey koştura koştura hallolduğu için çok yorulmuştum bu denemede. Düşün yumurta toplandığı gün bile öğleden sonra işe gittim ki iki üç gün sonra komple bi hafta gitmicem diye. Transferden önceki gün akşam geç vakte kadar işlerimi toparladım, bi pürüz bırakmim diye, böylece çok yorucu bir tempoda geçti tedavim..pztesi dr'la görüştükten sonra, duruma göre belki de ayrılcam işten...yoksa biraz zor idare edicem bu sefer..Bebeğim olursa da kendim bakıcam.
Sen de kafana takma canım, hele bi olsun da bebişin, illa bi yol bulunur bakımı konusunda. Allah illa bi yol sunar bize...
arkadaşlar sizlere bişe sormak istiyorum bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmiler öncelikle merhabalar ben geçen salı günü adet oldum 2 ci günü doktora gittim bir önceki ay gittiğimde dr yumurtalıklarda kist görmüştu bu gittiğimde kistim küçülmüş 6mm den 2.5 mm ye inmiş dedi doğum konturol hapı kullanmıştım yanlız doktorum beni alman hastanesine gönderip kistimin boşaltılmasını istedi hemen tüpbebek işlemlerine yani ilaç ve iğnelere başlamak için başlamak için ama ben bu işlemden çok korktum ilaçla geçebilme imkanı varmı dedim 1 ay daha doğum konturol hapı kullan buyuk ihtimalle geçer şayet geçmezse busefer kaçamazsın kisti boşaltırım dedi bu kist boşaltma işlemi agrılı bir işlemmidir? ben bu işlemden çok korkuyorum benim isteyim üzerine genel anestezi altında yaparmılar benim durumumda olan veya bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi?olursanız inanın çık sevinirim herkese saygılar
akasya53 bana da aynı işlemi yaptılar. Ben de tedaviye başlamıştım uzun protokolle, adetimin 3. günü bi kist görüldü dr. boşaltılacak dedi...Alman hastanesinde yaptırdım ben de işlemi. hiç ağrı hissetmiyosun desem yalan olur, biraz ağrı oluyor ama inan genel anestesi alacak kadar değil. Eğer sadece tek bir kistin varsa, bence dayanabilirsin. Zaten boşaltma 3-4 dakika sürüyor, ve sadece o anda biraz ağrı hissediyorsun ... istediğin takdirde tabi genel anestezi de yapılıyor.
canım benim ya..Shenay'cım bende ALLAH tarafından böylesi hayırlısıymış dedim ve bi an için üzülmedim. Zaten hazırlıklıydım sonuca, o yüzden çok büyük bi yıkım olmadı. Tüp bebek tekrar denenir, rabbim bizi kötü hastalıklardan korusun...
anlaşılan çok yorulmuşsun tedavi süresince...
çalışmayanlar bence bu konuda çok şanslı.çünkü ilaç kullanıp iptal edilen tedavimde bende hep işe geç kalma, birilerinden izin almak zorunda kalmıştım. oysaki hastanede tanıştığım arkadaşlarım rahatça evllerine gidip dinlenebiliyorlardı.
U
ukba
Ziyaretçi
slm kızlar oncelikle umut bebek canım senin adına üzüldüm sonrada pes etmediğin için sevindim inş. bu sefer gönlünün istediğine kavuşursun hayırlı bir şekilde tabiki rrosi tebrikler canım darısı bizlerin başına inş. shenaycım lif modellerini gonderecektim ama adres silinmiş canım bir daha yollarsan sevinirim hepiniz ALLAHA emanet olun sevgilerle
sağol canım amin tüm güzel dileklerin için... ben sana özelden atarım artık öğrendin nede olsa. öptüm ALLAHA emanet ol canım ukbacımslm kızlar oncelikle umut bebek canım senin adına üzüldüm sonrada pes etmediğin için sevindim inş. bu sefer gönlünün istediğine kavuşursun hayırlı bir şekilde tabiki rrosi tebrikler canım darısı bizlerin başına inş. shenaycım lif modellerini gonderecektim ama adres silinmiş canım bir daha yollarsan sevinirim hepiniz ALLAHA emanet olun sevgilerle
umutbebek
ayrıca hemen tedaviye başlayacakmış gibi yazmışsın öyle mi?
işi hemen bırakmayı düşündüğüne göre birkaç ay içinde başlayacak msıın?
çocuk olunca da işten ayrılacaksın di mi? aslında en iyisi ama benim öyle bir şansım yok kamudayım çünkü...
neyse canım hayırlısı olsun...
ayrıca hemen tedaviye başlayacakmış gibi yazmışsın öyle mi?
işi hemen bırakmayı düşündüğüne göre birkaç ay içinde başlayacak msıın?
çocuk olunca da işten ayrılacaksın di mi? aslında en iyisi ama benim öyle bir şansım yok kamudayım çünkü...
neyse canım hayırlısı olsun...
akasya53
bence kistini boşalttır.
niye mi?
çünkü bende ilk önce boşaltmadım küçüldü ama yok olmadı.
oğum kontrol hapı kullandım küçülmesi için.
bu kezde tedaviye doğum kontrol hapını kullandğım bir sonraki ay başlayınca daha fazla ilaç kullanmak zorunda kaldım.
puregon 600 den günlük 600 ünite kullandım tam 15 gün boyunca ancak doğgum kontrol hapının etkisini bastırıyordu.
ve sonrasında yine o kisti boşalttırdım.
evet biraz acı çekiyor insan ama rahim filmini de öyle olmasına rağmen çektirmedik mi? öyle düşün canım.
bence fazla doğum kontrol hapı kullanmadan önce boşalttır.
çünkü doğum kontrol hapının olumsuz etkisi oluyor tüp bebek aşamasında.
biz fazla yumurtlamaya çalışırken bizi engelliyor ilaç.
yada kullan ama en az iki ay ara ver tüp bebeğe öyle başla derim...
boşaltmanın acısına değer iyi düşün.
hem bebişlere değer bence...
sevgiyle kal...
ben kendi başımdan geçeni paylaştım sadece...
tercih senin...
bence kistini boşalttır.
niye mi?
bu kezde tedaviye doğum kontrol hapını kullandğım bir sonraki ay başlayınca daha fazla ilaç kullanmak zorunda kaldım.
puregon 600 den günlük 600 ünite kullandım tam 15 gün boyunca ancak doğgum kontrol hapının etkisini bastırıyordu.
evet biraz acı çekiyor insan ama rahim filmini de öyle olmasına rağmen çektirmedik mi? öyle düşün canım.
sevgiyle kal...
tercih senin...
Shenay'cım aslında hemen başlamicam tedaviye. Benim aklımda olçan süreç 6 ay ama yarın Mustafa bey'in dedikleri de önemli. Bakalım o ne önerecek. Ancak tedaviden önce ayrılıp, vücudumu azıcık dinlendirmek istiyorum. Kamuda nasıl bilmiyorum ama özelde ve özellikle de benim mesleğimde ne haftasonu var, ne tatil var. Evden çalışma olanağın da bulunduğu için tatilde veya haftasonu bile çalışıyosun. Ben mesela kurban bayramında ailemin yanına gitmiştim, son iş günü acil bir iş geldi, bayramdan sonraki ilk iş günü istiyordu müşteri...haydaaa bayramda işin yoksa çalış bakalım... o yüzden öncesinde ayrılmak istiyorum. Senin koşturmacalarını da o yüzden çok iyi anlayabiliyorum. Sizde de izin süresi 14 gün mü yılda? Eğer daha uzunsa, olmadı tedavi süresince izin kullanırsın, kimseye hesap vermek durumunda kalmazsın. O teferruatlar da yoruyo insanı, herkes soruyo noldu ne bitti diye..oooffff:):)): ALLAH bize kolaylık versin canım benim...
slm kızlar oncelikle umut bebek canım senin adına üzüldüm sonrada pes etmediğin için sevindim inş. bu sefer gönlünün istediğine kavuşursun hayırlı bir şekilde tabiki rrosi tebrikler canım darısı bizlerin başına inş. shenaycım lif modellerini gonderecektim ama adres silinmiş canım bir daha yollarsan sevinirim hepiniz ALLAHA emanet olun sevgilerle
Amin canım, inşallah Rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldurur. Biz içimizi ferah tutalım.
akasya53
bence kistini boşalttır.
niye mi?
sevgiyle kal...
tercih senin...
shenay cım sana çok tşk ederim bilgin için çok saol ama gerçekten çok korkuyorum bu işlemden ben normalde vajinal yoldan muhaneye olduğum zaman bile okadar çok geriliyorumki doktorum bilr şaşırıyo bu duruma belkide bukadar çok korktuğum için böyle şeyler geliyo başıma gerçekten bebek için deyer ama ben yapamıcam inş bu ay kistim tamamen kaybolmuştur bunun için allaha çok dua ediyorum acaba diyorum benim isteyim üzerine genel anastezi altında yaparmılar bu işlemi doktoruma sordum anastezi almaya deymetecek bi işlem dedi ama yok yapamicam ya düşünmesi bile beni çıldırtıyo düşünsene yumurtalara kadar ulaşıp iğneyle kisti çekecekler allahım yardım et bana:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar 7.mart.cumartesi saat 11.00 da Alman Hastanesi Konferans salonunda Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tüp bebek konsunda seminer düzenlenecek . hatta kilolu anne adaylarının gebe kalamama nedenleri hakkında da bilgi verilecekmiş. ilgilenenler ve bilgi sahibi olmak isteyenler katılabilir.çok faydalı olacağı kanaatindeyim.