Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim
- Konu Sahibi shenay34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kizlar ben fransada yasiyorum esimde azosperm var
pariste bi tup bebek merkezinden randovu aldik bana ve esime tstler verdiler esim ogun hormon testini yaptirdi ve bir hafta sonrayada urolog doktorundan randovu aldi ve doktora gittiginde doktr ilk once hormon testi sonucuna bakip sonra muayene edip demis ben senin ameliyatini yamam cunku yumurtaliklarin hic gelismemis ana karnindayken demis
esimde ne olcak imkansizmi demis oda ben bu ameliyati yaparsam sperm bulamam yada sakat kalma ihtimalin olabilir oyuzden ben yapamm demis esimde iyi ozaman demis cikti geldi ve artik fransadaki doktorlardan cok sogudum turkiyemde yaptirmak isiyorum
ve kafamda iki tane tup bebek merkezi var ikisinden birine karar vermek zorundayim
1. maya tup bebek merkezi
2.alman hastahanesi
alman hastanesin urolog doktoruyla gorustum o yapailabilinir dedi
maya ya ise msj gonderdim cevap gelmedi
anlicaginiz turkiyede yaptirmaya kararliyim
tam tersi bi istanbul biri ankara ikisindede bilmiyoruz bi yer ve akrablar yok
sizden alman hastahanesi hakkinda yardim istiyorum nasil memenunmusunuz
ve bide fitatlar nelerdir cunki esim mikrotese ameliyati olcak ve tup bebek
insallah cevap verirsiniz
pariste bi tup bebek merkezinden randovu aldik bana ve esime tstler verdiler esim ogun hormon testini yaptirdi ve bir hafta sonrayada urolog doktorundan randovu aldi ve doktora gittiginde doktr ilk once hormon testi sonucuna bakip sonra muayene edip demis ben senin ameliyatini yamam cunku yumurtaliklarin hic gelismemis ana karnindayken demis
esimde ne olcak imkansizmi demis oda ben bu ameliyati yaparsam sperm bulamam yada sakat kalma ihtimalin olabilir oyuzden ben yapamm demis esimde iyi ozaman demis cikti geldi ve artik fransadaki doktorlardan cok sogudum turkiyemde yaptirmak isiyorum
ve kafamda iki tane tup bebek merkezi var ikisinden birine karar vermek zorundayim
1. maya tup bebek merkezi
2.alman hastahanesi
alman hastanesin urolog doktoruyla gorustum o yapailabilinir dedi
maya ya ise msj gonderdim cevap gelmedi
anlicaginiz turkiyede yaptirmaya kararliyim
tam tersi bi istanbul biri ankara ikisindede bilmiyoruz bi yer ve akrablar yok
sizden alman hastahanesi hakkinda yardim istiyorum nasil memenunmusunuz
ve bide fitatlar nelerdir cunki esim mikrotese ameliyati olcak ve tup bebek
insallah cevap verirsiniz
arkadaşlar herkese selamlar dün doktora gittim adetimin 2 ci günüydü kist vardı bende bu yüzden 2 aydır doğum konturol hapı kullandım nihayet rabbimin yardımıyla kistimden kurtuldum:teytey: ve tedaviye başladık bugün 2 ci iğnemi yaptım göbekten hiç yapamıcam sanıyodum ama çok kolaymış sinek ısırığı gibi bişey kısa protokol benimkisi rabbim herkese hayırlı bebişler versin inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz gelişmelerden haberdar edicem canlarımn hepinizi öpüyorum a.s.
Selam
Bende Alman Tüpbebek bölümünde DR. ULUN ULUĞ un hastasıyım .Mikroenjektionla hamile kaldım . Doktorumdan ve hemşirelerden inanılmaz memnun kaldım . Bu kadarmı insan işini severek yapar hep güleryüzle hep ekip ruhu var . Ben şanslılardanım yeni transfer odaları gercekten 5 *otel konforunda . Kendini özel hissediyosun gercekten.
Bende Alman Tüpbebek bölümünde DR. ULUN ULUĞ un hastasıyım .Mikroenjektionla hamile kaldım . Doktorumdan ve hemşirelerden inanılmaz memnun kaldım . Bu kadarmı insan işini severek yapar hep güleryüzle hep ekip ruhu var . Ben şanslılardanım yeni transfer odaları gercekten 5 *otel konforunda . Kendini özel hissediyosun gercekten.
merhaba arkadaşlar
sizden yardım istiyorum benim ikinci aşılamamda hüsranla sonuçlanınca tüp bebek yapmaya karar verdim ama istanbul alman hastanesindemi yapsam yoka kıbrıstamı ona karar veremedim yrdımcı olursanız çok sevinirim kıbrısı düşünmemenin sebepi eşimin ailesinin orda yaşıyor olması
sizden yardım istiyorum benim ikinci aşılamamda hüsranla sonuçlanınca tüp bebek yapmaya karar verdim ama istanbul alman hastanesindemi yapsam yoka kıbrıstamı ona karar veremedim yrdımcı olursanız çok sevinirim kıbrısı düşünmemenin sebepi eşimin ailesinin orda yaşıyor olması
akasya 53 ha bide sorun neydi canım yazarsan sevinirim ALLAHA EMANET OL
benim eşimde problem var eşim varikosel ameliyatı oldu arasından ameliyat olalı 1.5 sene oldu ama hala düzelmedi sperm sayısı düşük bana gelince yaa aslında ilk müracat ettiğimizde muhayene oldum hiçbir sorun yoktu list felan yoktu yani adetinin ikinci günü gel hemen tedaviye başlayalı dediler gittim yümurtalıklarda kist oluşmuş tıptaki adı folikistik over duymuşsundur illaki boktorum doğum konturol hapı kullan geçer dedi 1 ay kullandım boyutu küçüldü ama geçmedi istersen kisti boşaltım tedaviye başlayalım dedi ama ben korktum bu işlemden dedim başka bir yolu yokmu bu kistten kurtulmanın dr um ozaman 1 ay daha kullan büyük bir ihtimalle geçer dedi bu ayda geçmezse kaçamasın boşaltırım kisti dedi allaha şükürler olsun kurtuldum :dance:bu kistten şimdi tedavimin sonuna yaklaştım sayılır bu perşembe yumoşlarım toplanıcak allahın izni ile transferde toplendıktan 3 veya 4 gün sonra allah nasip ederse işte böyle allah hepimize hayırlı sahlıklı bebişler verir inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar
ben de kıbrısı düşünmüştüm bir ara. alman veya bahçeci aynı zaten 2300 eur (2200 de olabilir) + ilaçlar kıbrıs olursa 2500 eur dediler. tedaviye alman da başlanıp kıbrıs da toplama ve transfer yapılabiliyor sonra yine takibi almanda oluyor. kıbrıs (akrabalar yaşıyorsa ayrı) özel işlem yaptıracaklar için gerekli. yumurta sperm donasyonu, cinsiyet belirleme, evli olunmaması vs vs. yoksa gerek yok zaten
deniz bulut yazdıklarını okudum gercekden çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum.Çok şükür dediğin problemler bizde yok bizdeki sorun bilinmeyen kısırlıkmış yani her ikimizdede bir problem yok
ama ne yapacağımı bilemiyorum iki gündürde acaba maya ya mı gitsem diyorum
bana bir akıl verirsen sevinirim çünkü benim bu problemimi hiç kimse bilmiyor açıkcası hiç bir arkadaşımlada paylaşmadım.iyiki bu kadınlar klubü varmış yoksa kafayı yiyecekdim
bana bir akıl verirsen sevinirim çünkü benim bu problemimi hiç kimse bilmiyor açıkcası hiç bir arkadaşımlada paylaşmadım.iyiki bu kadınlar klubü varmış yoksa kafayı yiyecekdim
deniz bulut yazdıklarını okudum gercekden çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum.Çok şükür dediğin problemler bizde yok bizdeki sorun bilinmeyen kısırlıkmış yani her ikimizdede bir problem yok
sissem nedeniniz bilinmeyen kısırlık ise o zaman tüp bebek ile hemen hamile kalırsın inşallah a.s benim nedenim kararsızlık. 39 yaşında bu adamla evlenilir bir ömür geçer mi diye bebek aldırdım. 41 yaşında boş gebelik oldu. 42 oldum şimdi adamla ömür geçmese bile bir bebeğim olsun diyorum ama yaşım geçti. hoş başka merkezlerde dr lar 1 ay daha bekleme hemen gel derken bahçecide panik olma 6 ay süre ver halen hormonların iyi yumurtan var normal yolla bile olabilir dediler. yani para için 1 müşteri daha gelsin diye üstüne atlamıyorlar. gereksiz testleri vermiyorlar (bana veren olmuştu havaya 600 lira harcagım 9 ay önce) ve hepsi profesyonel. bir yerde okumuştum dünya 4. falandı sanırım bu konuda. internette başarı sonuçlarını falan da açık açık yayınlıyorlar başkalarında göremedim bunu. evet çok pahalılar ama hakediyorlar. başka yere gidip tüh acaba oraya gitsem olur muydu diye düşüneceğime en iyisine giderim en azından herkes elinden geleni yaptı gerisi allahtan derim.
bir de sana bu problemini en azından ailenden biri ile veya çok yakın bir arkadaşınla paylaşıp dertleşmeni öneririm. yoksa insan çatlar yani içinde tuta tuta. hem bir problem bile olsa bu bir hastalık çoğu çiftin başına geliyor. bir ayıp bir kusur değil ki. tamam başkasının yumurtası spermi ile hamile kalanlar saklayabilirler ama tedavi olma konusunda kafana o kadar takıp stres yapmamalısın. streste çok etkiliymiş hamile kalmakta ve tüp bebekte. inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun canım a.s
deniz bulut yazdıkların için çok teşekür ederim.Sanırım artık kararım kesin alman hastanesine gideceğim sana sormak isdediğim formda yazan bir kaç arkadaş çok kalabalık olduğundan söz edmişler.Bu nedenlede yeterince ilgilenmiyorlar gibi bir imaj verilmiş yani çok kalabalık olması rahatsızlık boyutundamı?birde ben okuduklarımdan burçak hanım veye halit rıfat beye gitmeye karar verdim doktor seçme gibi bir imkan varmı? sanırım seni sorularımla bunaltacağım biz istanbulda yaşamadığımız için ancak izin alıp tedavi için gidebileceğiz
kimseye söylememe konusunda evet annemle baylaşmışdım ama canım annem bile olsa sanırım başına gelmeyen anlamıyor ^^olur olur^^diyip duruyor biliyorum benim üzülmemei istemediği için hep olumlu konuşuyor ama bazen gerçekden canımıda sıkıyor ^^bazısının 20.denemesinde tutuyor dünyanın sonu değil diyor her seferinde bir daha denersin taki tutana kadar ^^falan filan işte her negatif sonucun bir yıkım olduğunu bilmiyorki
belkide ben çok değişik duygular içindeyim herşeye kırılıyorum dairede arkadaşlar bir şey söyleyince benimle alakası olmasa bile kendi üzerime alıyorum lavaboya gidip ağlıyorum sanırım büyük bir steres altındayım ama elimde değil
gerçekden yazdıkların için teşekür ederim
kimseye söylememe konusunda evet annemle baylaşmışdım ama canım annem bile olsa sanırım başına gelmeyen anlamıyor ^^olur olur^^diyip duruyor biliyorum benim üzülmemei istemediği için hep olumlu konuşuyor ama bazen gerçekden canımıda sıkıyor ^^bazısının 20.denemesinde tutuyor dünyanın sonu değil diyor her seferinde bir daha denersin taki tutana kadar ^^falan filan işte her negatif sonucun bir yıkım olduğunu bilmiyorki
belkide ben çok değişik duygular içindeyim herşeye kırılıyorum dairede arkadaşlar bir şey söyleyince benimle alakası olmasa bile kendi üzerime alıyorum lavaboya gidip ağlıyorum sanırım büyük bir steres altındayım ama elimde değil
gerçekden yazdıkların için teşekür ederim
arkdaslar alman hastanesinde tup bebek ve mikrotese ameliyati ne kadr lutfen beni bilgilendirirmisiniz sevinirim
alman hastanesi (bahçeci) tüp bebek 2300 eur belki 2200 eur da demiş olabilirler artı ilaçlar var tabii bir de istenen testler.yani toplam 8000 i buluyor sanırım. mikrotese bilemiyeceğim ..
sissem evet oldukça kalabalık. ama bu kalabalığa rağmen en iyi sonuçlar onlarda. bir de acıbadem e ve fertijin e gitmiştim ben kalabalık değildi ama hemen bugün başlayalım demeden öte bir ilgi de görmedim doğrusu.
ben bahçeciye gidiyorum aynı ekip alman hastanesine de yakın ama belki biraz daha boş olabilir. ama sonuçta yumurta toplama ve transfer işlemi alman da yapılıyormuş.
Istedigin doktoru seçebiliyorsun zaten seni takip etsin diye belli bir doktora gitmen gerekli. ama yumurta toplama ve sanırım transfer işini hangi doktorda ise sıra o yapıyormuş. Ben bahçeci de süleyman bey e gidiyorum. memnunum. ona gitmeseydim herhalde halit bey i tercih ederdim. istersen bahçeci den randevu al sanırım halit bey bazı günler oraya da gidiyormuş. hastane ortamı olmadıgı için beklerken falan daha az geriliyorsun. zaten nişantaş taksim arası taksi ile 5 dakika ve 6-7 lira. testler için alt katta bir labaratuara gidiyorsun. ilaç verdiklerinde bahçeci de çalışan bir eczacı getiriyor ve nasıl kullanacağını anlatıyor. yani herşeyin aynı binada halloluyor.
annen tabii sen üzülme diye olur diyordur. ama haklısın beklemek yumurta gününü takip edip ilişkide bulunmak ve sonra yine aynı negatif sonucu almak çok sinir bozucu. ben diyorum ki bu stresi yaşayacagına belli bir süre bekledikten sonra yaşın genç de olsa bir problemin olmasa da artık aşılama mı tüp bebek mi denemek en iyisi (tabii maddi imkanlarin da iyiyse). 1. de olmadı 2. de 3. de başaran çiftler var. ama bir yerden başlamak lazım. hatta burada tüp bebek denerken arada kendi doğal yoldan hamile kalan pek çok kadın da gördüm. en olmayan insanların başına geliyor hem de. moralini bozma eminim kısa bir süre içinde beklediğin bebişine kabuşacaksın :CüvCüv:yerimseniben
ben bahçeciye gidiyorum aynı ekip alman hastanesine de yakın ama belki biraz daha boş olabilir. ama sonuçta yumurta toplama ve transfer işlemi alman da yapılıyormuş.
Istedigin doktoru seçebiliyorsun zaten seni takip etsin diye belli bir doktora gitmen gerekli. ama yumurta toplama ve sanırım transfer işini hangi doktorda ise sıra o yapıyormuş. Ben bahçeci de süleyman bey e gidiyorum. memnunum. ona gitmeseydim herhalde halit bey i tercih ederdim. istersen bahçeci den randevu al sanırım halit bey bazı günler oraya da gidiyormuş. hastane ortamı olmadıgı için beklerken falan daha az geriliyorsun. zaten nişantaş taksim arası taksi ile 5 dakika ve 6-7 lira. testler için alt katta bir labaratuara gidiyorsun. ilaç verdiklerinde bahçeci de çalışan bir eczacı getiriyor ve nasıl kullanacağını anlatıyor. yani herşeyin aynı binada halloluyor.
annen tabii sen üzülme diye olur diyordur. ama haklısın beklemek yumurta gününü takip edip ilişkide bulunmak ve sonra yine aynı negatif sonucu almak çok sinir bozucu. ben diyorum ki bu stresi yaşayacagına belli bir süre bekledikten sonra yaşın genç de olsa bir problemin olmasa da artık aşılama mı tüp bebek mi denemek en iyisi (tabii maddi imkanlarin da iyiyse). 1. de olmadı 2. de 3. de başaran çiftler var. ama bir yerden başlamak lazım. hatta burada tüp bebek denerken arada kendi doğal yoldan hamile kalan pek çok kadın da gördüm. en olmayan insanların başına geliyor hem de. moralini bozma eminim kısa bir süre içinde beklediğin bebişine kabuşacaksın :CüvCüv:yerimseniben
alman hastanesi (bahçeci) tüp bebek 2300 eur belki 2200 eur da demiş olabilirler artı ilaçlar var tabii bir de istenen testler.yani toplam 8000 i buluyor sanırım. mikrotese bilemiyeceğim ..
saol caim cevabin icin cok guzel hastan ,almn ve maya tup bebek arasinda kaldim ama maya simdi agir basiyo bilmem neolcak
deniz bulut tekrar teşekürler
inşallah sende bende tüm bebek isteyenler hepimiz biran önce anne oluruz
bak ben bahceci birimini alman hastanesi içinde sanıyordum umut tüp bebek içinde anadoludaki ikinci bir birim sanıyordum
normal tüp bebek tedavisimi 8000 buluyor yani bize sadece 2300 euro demişlerdi tabi ilaçlarda 1500 falan dediler bizim geçmişde yapdığımız testleri rahim filmi vs yeniden isdiyorlarmı ?
çok şükür biz bu rakamı ödüyebilecek durumdayız ama yinede çok pahalıymış
inşallah sende bende tüm bebek isteyenler hepimiz biran önce anne oluruz
bak ben bahceci birimini alman hastanesi içinde sanıyordum umut tüp bebek içinde anadoludaki ikinci bir birim sanıyordum
normal tüp bebek tedavisimi 8000 buluyor yani bize sadece 2300 euro demişlerdi tabi ilaçlarda 1500 falan dediler bizim geçmişde yapdığımız testleri rahim filmi vs yeniden isdiyorlarmı ?
çok şükür biz bu rakamı ödüyebilecek durumdayız ama yinede çok pahalıymış
rahim filmi falan tekrar istemezler eğer yakın tarihli yapılmışsa yoksa tsh prolaktin hıv vs vs istediler benden. 200-300 gibi birşey tuttu. aynı aids sarılık vs testini eşten de istiyorlar. çok yeni yoksa eşten sperm testi de. ben bizim oluyordu onun eski eşinden de çocuğu var yani onun sorunu yok ki dedim. garantiliyelim bir enfeksiyon geçirmiş veya geçiriyor olabilir bakalım dediler. şimdi başlayınca o da yaptıracak testlerini. herhalde 500 falan da bilmiyorum sormadım onun testler tutar. yani 5000 gibi hastane 1500-2000 (benim yaşım ileri herhalde daha çok hormon kullanılacak ve daha pahalı olacak) gibi ilaçlar 500-1000 lira gibi de testler tutacak. acıbadem herşey dahil 5000 lira gibi tutar demişti. ama düşündüm düşümdüm yaşım dolayısıyla önümde 4-5 kere denemelik bir süre var dedim ve içim rahat olsun diye alman da başladım. yaşınız genç ise olmazsa nasıl olsa daha çok denerim diyebiliyorsanız başka merkezler de olabilir. ama her deneme ayrı bir masraf ve daha da önemlisi stres demek :1no2:
açıkcası ben bir kerede tutsun ama ne kadar giderse gitsin diyorum o acı sonla karşılaşmak istemiyorum
3 tane aşılama yaşadım herseferinde sonuç benim için yıkım oldu yani umutlanmıyorum ama yinede tutmuyunca üzülüyorum
yaş konusu ise bende 30 yaşımı doldurdum 31 olacam birkaç gün sonra 5yıllık evliyim 26 yaşında evlendim ve ilk üçsene istemedik şimdide olmuyor
3 tane aşılama yaşadım herseferinde sonuç benim için yıkım oldu yani umutlanmıyorum ama yinede tutmuyunca üzülüyorum
yaş konusu ise bende 30 yaşımı doldurdum 31 olacam birkaç gün sonra 5yıllık evliyim 26 yaşında evlendim ve ilk üçsene istemedik şimdide olmuyor