Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim

ALMAN HASTANESİ GRUBUNU TÜP BEBEKTE BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?

• Ankete Katılan
    145
neyse 10gün ignelerimi aldim ve artik gercekten patlama durumundaydim 12.gün yumurtalarim toplandi 45 tane toplamislar.24 tanesi donduruldu.bu toplamadan sonra kendimi cok rahatsiz hissetim bana sif adet sancisi gibi agri duycaksiniz dediler,ama öyle bisey yoktuki bende öyle siskindimki sanki 9aylik hamileyim gibiydim,yatarken nefes alamiyordum.ters bisey vardi diye his ettim ve ertesi gün dr.halit beye gittim,muayene etti ve karnimda cok sivi toplanmis ve tranveri ertelememizi söyledi.tabi bana bu bi saka gibi geldi amam gercekti.basta cok üzüldüm cünkü nede olsa uzak yoldan geldik ve bir daha gelmem lazimdi.neyseki simdi her seyde bir hayir vardir diyorum ve allah izin verirse 05.ayda tekrar gidip transfer olcak.ya arkadaslar gercekten cektigimizi bi allah bide bunlari ceken bilir,hepimize allah yardimci hayirli cocuklar versin............

canım ilk transferinmi 05.ayda yani mayıstamı olacak yoksa ilk tutmadı da ikinci mi, benimde 42 yumurtam toplandı bende senin gibi çok rahatsızlandım dediklerin bendede vardı ama buna rağmen transferim oldu ama tutmadı ilkini rahatsızlığın geçincemi yerleştirecekler bu şekilde olması gebeliğimi engelliyormuş bana cevap verirsen çok sevinirim bu benim için çok önemli

canim bu benim ilk tüp bebek tedavim,transverimi ertelediler yani oda ilk transverim olcak....bana dinllenmemi ve o siskinliginin gecmesini söylediler.o halde transver yapsalardi cok riskli oluyormus hem düsme ihtamali hemde böbrekte büyük bir zarar olabilirmis...bende cok duydum sana yapildigi gibi cogu kisi baska hastanelerde o halle bile transver yapiliyormus...cok ama cok yanlis bisey....bana kalirsa seninde düsürme ihtimalin bu olabilr!insallah.. bu hastenede allah yüzünü güldürür insallah..se

ha unuttum evet mayis ayinda tekrar istanbula ucucam,canim sana tavsiyem orda iyi bir gynokolga git ve muyane ettir kendini,o söyler zaten sana hazirmisin diye tekrar.bana bol proteinli yemek yememi söylediler ve masallah sende güzel yumurtluyorsun :teselli:ön önlemeni yap sende

çok sağol cevabın için benimki daha bir ay oldu ikincisi seneye kısmet olursa ama orda denicez inşallah o hastanede bana sonucu burdan yazarsan daha emin olurum orası için mayıstamı olcak transfer
inşallah çok içtenlikle söylüyorum iyi haberini alırım ne kadar tuttu tedavi onuda yazabilirmisin ilaçlar falan toplam hepsi

ha unuttum evet mayis ayinda tekrar istanbula ucucam,canim sana tavsiyem orda iyi bir gynokolga git ve muyane ettir kendini,o söyler zaten sana hazirmisin diye tekrar.bana bol proteinli yemek yememi söylediler ve masallah sende güzel yumurtluyorsun :teselli:ön önlemeni yap sende

bende hiç bi sorun yok ama eşimde normalde siperm gelmiyo o yüzden mikro tese oluyo

canim ilaclar 1000-2.200tl arasinda oda sana bagli alan bisey bende 1500TL tutmustur toplamadan sonra bide sana kalcadan igne veriyorlar düsmeyi önliyormus onuda 30gün boyunca yaptircan.ama cok pahali degil 160TLfelan..sorun bendede degil beyimde genetik chromoson sorunu cikti..yani bize tüp bebek 2350euro genetik hastalikta bide PGD yöntemi 1250dollar tetkiklerde 150-300TLtutuyor.tabi sende PGD ücreti gerekmiyo ama mikro teseye 1000TListiyorlar bildigim kadar..yanlis bisey söylemeim öyle kaldi benim aklimda benim beyiminde arti sperm sorunu var ama gerek duymadilar ameliyata.canim bende en icten senin icin hayirlisini diliyorum her sey diledigin gibi olur insallah:teselli:

arkadaşlar tekrardan merhabalar...
öncelikle serpilyurt ve yagmur2'ye de hoşgeldiniz diyorum aramıza ve Allahtan şifa diliyorum cümlemize.
ben halit bey'in hastasıyım. hani yağmur2 yazmışsın ya karnımda sıvı olduğu için transfer yapmadı ama başka hastanelerde transfer işlemi yapılıyormuş diye ıŞTE BEN BU YÜZDEN HALıT BEY'E ÇOK ıNANIYORUM VE GÜVENıYORUM. istese beni de on kere tüp bebek tedavisine alır başlatırdı ama para hırsı ve insanları kandırmayı sevmediği için açıkça hastasına söylüyor durumunu ALLAH ONDAN BıN KERE RAZI OLSUN....
neyse uzun protoklle sonunda tüp bebek tedavisine başlamıştık. ben geçen temmuz ayından beri alman hastanesine gidipi geliyorum ve çeşitli sağlık sorunlarından ötürü bir türlü tedaviye başlayamıyorduk....
sonunda başladık. bugünde adetimin ikinci günüydü. kontkrolüm vardı.
halit bey olmadığı için burçak hanım baktı ama halit bey gerçekten başka. belkide onu tanıdığım içindir artık...
450 puregonla ve lucrin iğnesiyle devam dedi.
bakalım cumartesiye kadar tedavi böyle devam edecek.
cumartesi halit bey yurtdışından dönüyor.
GERıSıDE ALLAH KERıM.
ALLAHIM HERŞEYıN AMA HERŞEYıN HAYIRLISINI NASıP ETSıN ıNŞAALLAH.
YALNIZ BANA DEĞıL AMA ASLA !!!! DıLEYEN , ıSTEYEN, DUA EDEN HERKESE ıNŞAALLAH

Şenaycım mehaba canım tedavin hayırlı olsun.Ben de Halit beyle başladım ve bitirdim.Onun sayesinde 3 tane süper kalite 8 hücreli embriyo transfer ettiler.Bu gün 2 günüm.ınşallah 12 nisan baküye dönüyorum.Cumaertesi saat 2 gibi ben de Halit beye gideceğim.Dönmeden önce bazı bilgileri alayım diye.Belkide görüşürüz orada.
Hakkında ve hakkımızda hayırlısı.ınşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanır da yüzümüz güler artık...

Shenaycım tedavin hayırlı olsun güzel sonuçlara ulaşman dileğiyle cnm..

Merhaba,
Yeni gördüm bu grubu bende Halit Bey'in hastasıyım, ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum şuan 10-12 gün içinde randevum olacak ve inşallah iğnelere başlayacağız. Herkese ALLAH nasib etsin evladını kucağına alıp doya doya koklamayı, sıcaklığını hissetmeyi...

canim ilaclar 1000-2.200tl arasinda oda sana bagli alan bisey bende 1500TL tutmustur toplamadan sonra bide sana kalcadan igne veriyorlar düsmeyi önliyormus onuda 30gün boyunca yaptircan.ama cok pahali degil 160TLfelan..sorun bendede degil beyimde genetik chromoson sorunu cikti..yani bize tüp bebek 2350euro genetik hastalikta bide PGD yöntemi 1250dollar tetkiklerde 150-300TLtutuyor.tabi sende PGD ücreti gerekmiyo ama mikro teseye 1000TListiyorlar bildigim kadar..yanlis bisey söylemeim öyle kaldi benim aklimda benim beyiminde arti sperm sorunu var ama gerek duymadilar ameliyata.canim bende en icten senin icin hayirlisini diliyorum her sey diledigin gibi olur insallah:teselli:

çok sağol bilgilendirdiğin ve güzel dileklerin için inşallah hamilelik haberinide alırsam tam emin olcam bu merkeze belki hala ne araştırıyo diyebilirsin ama inanki kafam çok karışık inşallah benim yaşadığım o üzüntüyü başka kimse yaşamaz bana bir tane iğne verildi transferden 4 gün sonrası için tutunma iğnesiymiş ama hiç bi faydası olmadı benimkide 1 tane iğne 40 tl idi

şey bide bişey daha sorucam bu iğneler herkesemi veriliyo yani tüp bebek yapılan, transfer gününden itibaren mi yaptırıyosunuz

evet canim igneleri herkeze veriyolar,iyimi kötümü bende bilmiyorum ama amarim gercekten her sey yolunda ve iyi gider.senin karasizligini cok iyi anliyorum bende cok kararsizdim hastene yönünden.benim doktor tanidiklarim tavsiye etti orayi....hayirlisi olsun

ha bide serpilcigim kendini sikintiya sokma belki her seyin icinde bir hayir vardir,belki zamani degildi senin icin hayirli olmicakti...kendine ne olur öyle fazla sikinti yapma hem bu ilk önce allahin elinde olan bisey ondan sonra doktorlarin....biz öyle bi zamandayizki tip cok ilerledi ve o yöndende cok sansliyiz...tabi bende cok korkuyorum ne olcak acaba olcakmi olmicakmi ikisinede kendimi hazir tutuyorum.yasin kac acaba sorabilirmiyim???

shenaycigim merhabalar,umarim herkeze diledigim gibi sendede her sey yolunda ve he her seyin hayirlisini diliyorum allah herkezin gönlüne göre versin......

ha bide serpilcigim kendini sikintiya sokma belki her seyin icinde bir hayir vardir,belki zamani degildi senin icin hayirli olmicakti...kendine ne olur öyle fazla sikinti yapma hem bu ilk önce allahin elinde olan bisey ondan sonra doktorlarin....biz öyle bi zamandayizki tip cok ilerledi ve o yöndende cok sansliyiz...tabi bende cok korkuyorum ne olcak acaba olcakmi olmicakmi ikisinede kendimi hazir tutuyorum.yasin kac acaba sorabilirmiyim???

yaşım 21 beş yıllık evliyim evet daha çok gencim eşimde öyle ama işte biz ilkinde çok yıprandık maddi manevi sağlık gelirimiz olmadığı için bütün herşey parayla oldu oyüzden çok üzüldüm tabi dediğin gibi bundada vardır bir hayır ALLAH herşeyin en iyisini bilir

shenaycigim merhabalar,umarim herkeze diledigim gibi sendede her sey yolunda ve he her seyin hayirlisini diliyorum allah herkezin gönlüne göre versin......

Şenaycım mehaba canım tedavin hayırlı olsun.Ben de Halit beyle başladım ve bitirdim.Onun sayesinde 3 tane süper kalite 8 hücreli embriyo transfer ettiler.Bu gün 2 günüm.İnşallah 12 nisan baküye dönüyorum.Cumaertesi saat 2 gibi ben de Halit beye gideceğim.Dönmeden önce bazı bilgileri alayım diye.Belkide görüşürüz orada.
Hakkında ve hakkımızda hayırlısı.İnşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanır da yüzümüz güler artık...

Shenaycım tedavin hayırlı olsun güzel sonuçlara ulaşman dileğiyle cnm..

Merhaba,
Yeni gördüm bu grubu bende Halit Bey'in hastasıyım, ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum şuan 10-12 gün içinde randevum olacak ve inşallah iğnelere başlayacağız. Herkese ALLAH nasib etsin evladını kucağına alıp doya doya koklamayı, sıcaklığını hissetmeyi...

hepinize dilekleriniz ve dualarınız için gönülden teşekkür ederim.
bakalım cumartesiye az kaldı... tedavinin nasıl gittiği ile ilgili durumu o zaman öğreneceğim.
akşamları 450 puregon ile 5 ünite lucrine devam şimdilik.
hayırlısını diliyorum istiyorum inşaallah..
sevgili gülaycım çumartesi ben saat onda alman hastanesinde olacağım. çünkü halit bey yurtdışından döneceği için çok yoğun olacağı söylendi. saat on gibi gelin dendi bana. ama inşaallah karşılaşırız seninle..
tanışmayı çok isterim....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Arkadaşlar merhaba ,
ben ilk ve tek tercihini umut tüp bebekten yana kullananlardanım ve 2.denemem neticesinde şu anda hamileliğimin 23.haftasındayım.Bu merkeze giderken hiç tereddüt yaşamadım ve sizlere de tavsiye ederim.
Ayrıca yeni bilgi edindiğim bir duyuruyu size ileteyim. Bahçeci grubuyla (yani umut ,bahçeci veya alman hastanesi ) anneliği yaşamış veya şuan bebek bekleyen anne adayları için , Anneler günü vesilesiyle , hikayesini kaleme alan annelere ödüller var. Neler yaşadınız , neler hissettiniz ve ne hayaller kurdunuz , hikayenizi yazıp fax veya mektupla Bahçeci kliniğine 01 Mayıs 2009 tarihine kadar ulaştırın. Dereceye giren annelere verilecek ödüller şöyle;
1. ye : Fethiye Ölüdeniz Resort Otel de 3 gün konaklama
2. ye : Cunda Haliç Park Otel de 2 gün konaklama
3. ye : Pembe Mavi Çocuk Yuvasında 6 aylık % 50 indirim
4. ye : Arçelik ten küçün ev aletleri
Dereceye giren dört anne www.bahceci.com da duyurulacak.
Haydi arkadaşlar , yaşadığımız bu meşakkatli mücadeleyi ve bir o kadar da zevkli ve heyecanlı anları , bütün içtenliğimizle kağıda dökelim ve herkeze umut olalım. :emir_bebek:

arkadaşlar merhaba...
dediğim gibi tedavimi gün gün bu sayfadan sizlere aktaracağım.

cumartesi günü halit bey' de kontrolüm vardı.
e2 399 çıktı. iyi dedi.
ultrasonda da sağ da 11 , solda 5 yumurtam vardı. hayırlısı bakalım.
durum şimdilik iyi.
puregon 450 ile lucrin 5 üniteye devam....
yarın tekrar kontrolüm var.
hepiniz allaha emanet olunnnn.

X