- 27 Ocak 2009
- 227
- 1
- 36
neyse 10gün ignelerimi aldim ve artik gercekten patlama durumundaydim 12.gün yumurtalarim toplandi 45 tane toplamislar.24 tanesi donduruldu.bu toplamadan sonra kendimi cok rahatsiz hissetim bana sif adet sancisi gibi agri duycaksiniz dediler,ama öyle bisey yoktuki bende öyle siskindimki sanki 9aylik hamileyim gibiydim,yatarken nefes alamiyordum.ters bisey vardi diye his ettim ve ertesi gün dr.halit beye gittim,muayene etti ve karnimda cok sivi toplanmis ve tranveri ertelememizi söyledi.tabi bana bu bi saka gibi geldi amam gercekti.basta cok üzüldüm cünkü nede olsa uzak yoldan geldik ve bir daha gelmem lazimdi.neyseki simdi her seyde bir hayir vardir diyorum ve allah izin verirse 05.ayda tekrar gidip transfer olcak.ya arkadaslar gercekten cektigimizi bi allah bide bunlari ceken bilir,hepimize allah yardimci hayirli cocuklar versin............
canım ilk transferinmi 05.ayda yani mayıstamı olacak yoksa ilk tutmadı da ikinci mi, benimde 42 yumurtam toplandı bende senin gibi çok rahatsızlandım dediklerin bendede vardı ama buna rağmen transferim oldu ama tutmadı ilkini rahatsızlığın geçincemi yerleştirecekler bu şekilde olması gebeliğimi engelliyormuş bana cevap verirsen çok sevinirim bu benim için çok önemli