Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim

ALMAN HASTANESİ GRUBUNU TÜP BEBEKTE BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?

• Ankete Katılan
    145
kızlar selam...
bugün kontrolüm vardı.
e2 değerim 880 çıktı.
çok iyiydiiiiiiii.
yumurtalarım büyümüş. içinde 14-10-9 falan büyüklükleri vardı.
endometriozda 8mm olmuş.
durum iyi gidiyor bakalım...
hayırlısı inşaallah.
haftasonuna kalmadan toplayabiliriz dedi doktorum.
çarşambaya tekrar kontrolüm var.
hepiniz ALLAHA EMANET OLUN...

Hadi inş cnm hayırlısı ile sorunsuz bi şekilde atlatırsın inş tedavini..

GLSNCıM SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM.
bugün kontrolüm vardı halit bey'de.
haberler iyi bakalım şimdilik...
endometrioz 9mm.
yumurtalıkların büyüklüğü 19-17-15-14mm vardı.
sağ taraftaki yumurtaların büyüklükleri daha küçük 9-10 mm olduğu için iki gün daha puregon ve lucrine devam...

puregonun dozajı azaldı.
bugün 375----yarın 300 puregon.
lucrin 5 ünite devam...
ha birde endol ağrı kesici var.
endol artık tüp bebek tedavisi gören hastalara verilmeye başlanmış...
yumurtaları baskılamak içinde kullanılıyormuş...

şimdilik devam ediyoruz tedaviye...
ALLAHIMDAN ıNŞAALLAH herhangi bir aksilik çıkmaz...
bugün e2 değeri 1649 idi.
cumaya kontrolüm var.
pazara büyük ihtimal bir aksilik çıkmazsa yumurtalar toplanacakmış.
HEPıNıZ ALLAHA EMANET OLUN...

arkadaşalar hepinize merhabalar.kendimi anlatmadan öncelikle tüpbebek deneyecek,su anda deneyen arkadaslara hayırlı olmasını diliyorum.allah umutlarınız bosa cıkarmasın.hamile kalan arkadaslar varsa sağlıkla,hyırlısıyla kucağınıza almanızı diliyorum.ve diğer arkadaslarada allah evlatlarınızı bağışlasın ömürlü lsun diyorum.yani anlayacagınız iyi dileklerimi paylaşıyorum kaydirigubbakcemile3.biz kasım ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık benim doktorum burçak hanım eşimin ki ise tansel bey idi.zaten tansel beyden dolayı bu hastaneye basvurduk.ilk denememizde ben hamile kaldım cok şükür.allah bize hayatımızın en büyük mutluluğunu nasip etmişti,en büyük güzelliği ama malesef bebeğimizi 4 aylıkken kaybettik.biz doktorlarımızdan ve hastaneden cok memnunuz.tansel bey bence işinde bir numara,asla olmaz dediğimiz mutluluğu bize kavuşturan en büyük etken o.burcak hanım dünyalar tatlısı bir insan her ihtiyacın olduğunda tatlı diliyle yardımcı oluyor.velhasıl arkadaslar minnoşumuzu şubat ayında kaybettik.ve gün geçtikçe daha da cok özlüyoruz.doktorumuzla görüştük kısmetse haziranın basında tekrar denicez.allah kimseye aratmasın ve bu en büyük mutluluğu hepinize hayırlısıyla yasatsın.herkese büyük bir güvenle alman hastanesini tavsiye ediyorum.....a.s

figenncim ALLAH hepiminizin emeklerini boşa çıkartmasın inşaallah.
aramıza hoşgeldin sende.
haziranda umarım bu sayfalarda mutluluk haberini paylaşırsın bizlerle...
dualarını bekliyorum canım...

figenncim ALLAH hepiminizin emeklerini boşa çıkartmasın inşaallah.
aramıza hoşgeldin sende.
haziranda umarım bu sayfalarda mutluluk haberini paylaşırsın bizlerle...
dualarını bekliyorum canım...

inşallah canım herkes mutlu haberlerini burada paylaşır.adın senay sanırım,sayfaları cok fazla okuyamadım ama su an tedavi görüyosun sanırım.heran herkes için dua ediyorum.bunu yasamayan anlayamaz cok iyi biliyorum.yine birbirine en iyi destekçi bunları yasayanlardır.inşallah hersey güzel olur.ama ben yasadıklarımdan sonra,herşeyin hayırlısı neyse o olsun diyorum.biz meleğimizi cok istemiştik ama hayırlısı deilmiş ve olmadı ona kavuşamadık.ama yinede en önemli şey inanmak ve sonrası allaha ve doktorlarımıza kalmış.

hepinize merhabalar...
dün alman hastanesi'nde kontrolüm vardı.....
yumurtalarım büyümüş, sayısı artmıştı.
artık doktorum toplama zamanı geldi dedi.
dün gece 23.30 da ovitrelle 250 çatlatma iğnesini vurduk.
pazar günü sabah toplanacak.
tam 35 saaat sonra.
tekrar iyi haberlerle görüşmek üzere...

merhaba kızlar.
bugün yumurtalarım toplandı. halit bey girdi opu işlemine.
tam 21 yumurta toplandı.
yarın öğlen 12 gibi arayıp transfer günü ve embriyolar hakkında bilgi alacağım.
hayırlısı olsun bakalım.
ALLAHIM HERKESE HAYIRLISINI NASıP ETSıN ıNŞAALLAH

Merhaba canım.Tedavin hayırlı olsun.Çok tuaf benim doktorum da Halit beydi.YUmurta toplama işleminde sizi istiyorum dedi.Canım benim ben yumurta toplama işlemine girmiyorum dedi.Peki transfer işlemi dedim onu da ya Ali bey ya da Süleyman bey yapıcak dedi.Ben genelde takipleri yapıyorum dedi.Müayeneye giderken takrar sorayım ya acaba benim opu ve transferimde neden siz olmadınız diye?

merhaba kızlar.
tam 21 yumurta toplandı.
hayırlısı olsun bakalım.
ALLAHIM HERKESE HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞAALLAH

İnşallah arkadaşım , inşallah embriyoların kaliteli bir şekilde gelişir ve annelerine sımsıkı tutunurlar.Benimde salı yumurta toplamma varda bir şey soracağım senin toplama sırasında endimetriumun kaç dı?

Merhaba canım.Tedavin hayırlı olsun.Çok tuaf benim doktorum da Halit beydi.YUmurta toplama işleminde sizi istiyorum dedi.Canım benim ben yumurta toplama işlemine girmiyorum dedi.Peki transfer işlemi dedim onu da ya Ali bey ya da Süleyman bey yapıcak dedi.Ben genelde takipleri yapıyorum dedi.Müayeneye giderken takrar sorayım ya acaba benim opu ve transferimde neden siz olmadınız diye?
teşekkür ederim günaycım.
benim sürekli çıkan problemlerimden ötürü yaklaşık bir yıldır tüp bebek etdavisine başlayamadık bile.
en son eylül ayında halit bey ameliyatımı yaptı.
ama her ay gittiğimde hep bir sorun çıkıyordu ve halit bey olmadı önümüzdeki aya kaldı deyip hep mutsuz ve umutsuz bir şekilde dönüyordum.
halit bey yaklaşık bir yıldır seni takip ediyordu bugün hastanedeki diğer hastalarına da bakacaktı yani tam da nöbetine denk geldi.
BENİM İÇİNDE SÜPEEEEEER OLDU TABİ....
ÇÜNKÜ BEN HALİT BEYE ÇOK İNANIYORUM.
ŞANSIM YAVER GİTTİ.
EĞER CUMARTESİ TOPLANSAYDI HALİT BEY OLMAYACAKTI BELKİDE.
HER ŞEY NASİP KISMET BİRAZDA...
ALLAHA EMANET OL

İnşallah arkadaşım , inşallah embriyoların kaliteli bir şekilde gelişir ve annelerine sımsıkı tutunurlar.Benimde salı yumurta toplamma varda bir şey soracağım senin toplama sırasında endimetriumun kaç dı?
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için ALLAH senden razı olsun.
iyiki varsın canım.
benim en son kontrolde endometriom cuma günü yani iki gün önce 9 mm idi.
bugün tam olarak bilmiyorum. ama sorarım transfer günü...

senaycım slm.seni cok merak ettim.işlemler için haber ver emi.inşallah hayırlı bir sonuca ulasırsın arkadasım.bugün içinde geçmiş olsun anestezi aldın sonuçta.birde burçak hanım da tedavi olan varmı?cok merak ediyorum biraz anlatabilirler mi?

merhaba kızlar.
tam 21 yumurta toplandı.
hayırlısı olsun bakalım.
ALLAHIM HERKESE HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞAALLAH
canım hayırlı olsun inşallah hayırlı haberler alırsın bol protein tüket süt ve yoğurt ile et ürünlerini ihmal etme.Ani ve ağır hareketlerden kaçın.

canım herşey kısmettir senin sonuçta olumlu sanırım seni takip ediyordum inşallah güzel haberler alırsın bugün:nazar:

senaycım slm.seni cok merak ettim.işlemler için haber ver emi.inşallah hayırlı bir sonuca ulasırsın arkadasım.bugün içinde geçmiş olsun anestezi aldın sonuçta.birde burçak hanım da tedavi olan varmı?cok merak ediyorum biraz anlatabilirler mi?

canım hayırlı olsun inşallah hayırlı haberler alırsın bol protein tüket süt ve yoğurt ile et ürünlerini ihmal etme.Ani ve ağır hareketlerden kaçın.

canım herşey kısmettir senin sonuçta olumlu sanırım seni takip ediyordum inşallah güzel haberler alırsın bugün:nazar:

teşekkür ederim kızlar.
tutkuncum şu an seni okurkende süt içiyordum kahvaltıda.

figencim birazdan yine işe gideceğim.
12 gibi hastaneyi arayacağım. embriyolar ile ilgili...
hayırlı sonuçlar diliyorum rabbimden...
kısmetse transferden sonra rapor alıp evde dinleneceğim...
bu şart oldu artık..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

slm hepinize...
bugün 12de görüştüm hastaneyle.
21 yumurtadan 17 tanesi işleme alınmış.
17 yumurtadan da 12 tanesi döllenmiş bugün için.
transferim çarşamba yada cuma günü olacakmış.
çarşamba saat 10-10.30 gibi haber gelecekmiş.

ayrıca bir sürü ilaç var kullanmaya başladım.
puregesteron iğne akşam iki ampul birden kalçadan.
ayrıca dostonix- tetradox (antibiyotik)
puredol ve yine vitaminlerime devam ediyorum.
protein ağırlıklı besleniyorum bol bolllllllll...

X