• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken menopoz ile tüp bebek yaptıranlar fsh yüksek 😢

Bende de bu ay kist oldu adetle birlikte atılıyor zaten sanırım çok büyük olursa ameliyatla vs alıyorlar adetle atılacağı için vermemiştir hayırlısı olsun hakkınızda dediği gibi yumurtanız var en azından yumurtayı besleyen takviyeli ilaçlar var ondan niye vermiyor doktor bekar olduğum halde bana bile verdi
Valla canım doktor demesi bir sonraki zaman tüp bebege baslarsak gelen yumurtaları baskilar diyor hormonlarini alt üst etmeyelim falan dedi bana pregna omega diye vitamin ilacı verdi onu kullanmaya devam et dedi ama canımı sıkan 4tane yumurtam boşuna gitti çatla git görevin bu yani diyorum yumurtalarimla sohbet ediyorum 🤣😅 ben şimdi kistten kurtulmak için bugün sığan kurune başladım öğlen nane papatya sabah akşamda soğan kürü icicem anliycan ota çöpe kaldık çaresizlikten

Valla canım doktor demesi bir sonraki zaman tüp bebege baslarsak gelen yumurtaları baskilar diyor hormonlarini alt üst etmeyelim falan dedi bana pregna omega diye vitamin ilacı verdi onu kullanmaya devam et dedi ama canımı sıkan 4tane yumurtam boşuna gitti çatla git görevin bu yani diyorum yumurtalarimla sohbet ediyorum 🤣😅 ben şimdi kistten kurtulmak için bugün sığan kurune başladım öğlen nane papatya sabah akşamda soğan kürü icicem anliycan ota çöpe kaldık çaresizlikten
Canım beni yanlış anlama bu kürler fazla değilmi soğan kürü zaten çok etkili daha önce bende içmek istemiştim gastirit var bende içemiyorum. Tedavi aşamasında olduğun için biraz temkinli ol kaş yapayım derken.. Bende kür hazırladım çok az yiyorum kist olur diye korkuyorum faydasını görürsem buraya yazarım

Canım beni yanlış anlama bu kürler fazla değilmi soğan kürü zaten çok etkili daha önce bende içmek istemiştim gastirit var bende içemiyorum. Tedavi aşamasında olduğun için biraz temkinli ol kaş yapayım derken.. Bende kür hazırladım çok az yiyorum kist olur diye korkuyorum faydasını görürsem buraya yazarım
Kuzum bu benim ilk kist vakam değil malesef 3.kere oldum hepsinde soğan kürü uyguladım ama doğru bende fazla olduğunu düşünüp sabah soğan suyu akşamda kıvırcık nane papatya içmeye karar verdim sen ne kürü Uyguluyorsun peki korkma korktuğumuz ne varsa başımıza geliyor ya tövbe tövbe diyip geçiyorum vallahi yorulduk 😓rabbimin merhamet sigindik

Kuzum bu benim ilk kist vakam değil malesef 3.kere oldum hepsinde soğan kürü uyguladım ama doğru bende fazla olduğunu düşünüp sabah soğan suyu akşamda kıvırcık nane papatya içmeye karar verdim sen ne kürü Uyguluyorsun peki korkma korktuğumuz ne varsa başımıza geliyor ya tövbe tövbe diyip geçiyorum vallahi yorulduk 😓rabbimin merhamet sigindik
Adet düzeni bozulunca kist olayını bende uzun süre yaşadım. Kist varken bu kür yapılmıyor biraz kullanayım sonuca göre yazarım

Adet düzeni bozulunca kist olayını bende uzun süre yaşadım. Kist varken bu kür yapılmıyor biraz kullanayım sonuca göre yazarım
Vallahi bilmiyorum canım regli düzeninden mi kaderin bana bir oyunu mu arabeske bağladım 🤣 insallh şifalaniriz

Güncelleme hayatimda ilk defa 65.gunun sonunda regli oldum doktor bana 4tane kistim olduğu icin tedaviye başlayamadım.. regli 7gun sürdü 1hafta sonra yeniden regli oldum doktor yine çağırdı yani bugün aynı ayın icinde 2.defa regli oldum doktor bugün 4tane kistimin yok olduğunu soledi sevindim soka girdik 4tane kist biranda kayboldu sevindim fsh e2 degerime bakmamız lazım ona göre tedaviye başlamamız gerek lakin buseferde folikul görmedi
Fsh 13.75
E2 estradiol 110 çıktı..
Bu seferde estradiol yüksek çıktığından dolayı tedavi yine yine yine yine yine ertelendi.. bana cyclo progynova diye bir ilaç verdi ..
Fsh düşmüş 40 gibi falandı 13 e düşmüş ama estradiol yüksek.. anlayacağınız tedaviye buayda başlayamadım temmuzdan beri çok yoruldum şuan tek güvendiğim Allah doktor devamlı yumurtlarimin ilaçlara cvp vermeyebilir diyip olan üzgün olduğum bakış açım daha hırpalanmış halde çaresizce aylar günler geçiyor zaman sanki aleyhine işliyor gibi dilerim bu yolda benim gibi ilerleyen kim varsa yardım etsin ..

Back
X