• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim

ALMAN HASTANESİ GRUBUNU TÜP BEBEKTE BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?

• Ankete Katılan
    145
canım beni şimdi doktor çağırdı karnımdaki şişlik inmedi die bakıcak büyük ihtimalle yarın transfer var eşimi bekliorum gidicez bana bol protein ağırlıklı beslen dediler balık ton balığı özellikle alman hastanesi söyledi tavuk ve kırmızı et ama etler çok ii pişmiş olucakmış hamburger gibi az pişmiş şeyler kesinlikle yok

hayırlısı olsun cnm benim...inşallah bii yoktur ve transferin kolay olur, sonucundada rabbim güler yüzümüze...

ben de yatıyorum su an. transfer iyi geçti, bakalım bekliyorum...cnm, bişi daha sorucam, embriyoların kaç hücreliydi?
Canım hiç sormadım bana transfere girerken sadece 3 embriyo transfer edicez 3 üde sağlıklı dediler.Ben de tamam dedim hiç sormadım.Zaten tutacaksa ve Allah yazmışsa hücre falan bi yerden sonra teferruat.Transferine sevindim dua ediyorum inşallah Allah bebeğini kucağına nasip eder.Bak nickinde Umut bebek Umudun umut olsun.:nazar:

canım allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda beni aradılar saat 2.30 da transfere gidiorum dualarınızı bekliyorum hihoyyyt

dualarım hepimizle cnm...şimdi sabırla bekleme zamanı. transferin nasıl geçti? benim iyi geçti, hiç bisey hissetmedim. ilki daha farklıydı..umarım sonucumda farklı olur..17sinde test tarihim, seninki ne zaman?:ecrin_bebek:

ii geçti canım 3 tane koydular psikoloğum da vardı yanımda elimi tuttu walla hep 17si benimde test tarihim

psikoloğu iyi akıl etmişsin canım, keşke bende baştan başvursaymışım. Transfer sonrası bir ağlama tuttu beni, zor sakinledim. İlk deneyimim başarısız geçti ya, sanırım bu sefer de embriyolar çok kaliteli değildi, ali beye sordum pek yorum yapmadı...rahat ol, olmazsa gene yaparız herşeyin normal diye teselli etti beni. Transfer sırasında zarf verdiler ya bi de baktım 3 hücreli ve 2 hücreli olmuş embriolar, aldı mı beni bi ağlama...gerçi ALLAH ne derse o olur, hücre falan hikaye ama işte ilki de aynı olduğundan biraz üzüldüm...Bakalım şidmi kader anını bekliorm, rahatım, artık hiç dşünmüyorum:):)

psikoloğu iyi akıl etmişsin canım, keşke bende baştan başvursaymışım. Transfer sonrası bir ağlama tuttu beni, zor sakinledim. İlk deneyimim başarısız geçti ya, sanırım bu sefer de embriyolar çok kaliteli değildi, ali beye sordum pek yorum yapmadı...rahat ol, olmazsa gene yaparız herşeyin normal diye teselli etti beni. Transfer sırasında zarf verdiler ya bi de baktım 3 hücreli ve 2 hücreli olmuş embriolar, aldı mı beni bi ağlama...gerçi ALLAH ne derse o olur, hücre falan hikaye ama işte ilki de aynı olduğundan biraz üzüldüm...Bakalım şidmi kader anını bekliorm, rahatım, artık hiç dşünmüyorum:):)

ii geçti canım 3 tane koydular psikoloğum da vardı yanımda elimi tuttu walla hep 17si benimde test tarihim

sevgiliu umutbebek ve rrose sizleri çok umutsuz gördüm yaaaa!!!
olmaz ama böyle olur mu?
siz yaradandan daha iyi mi biliyorsunuz şimdiden üzülüyorsunuz..
stres yok!!!
no panic!!!
stresin hormonları, hormonların da rahimi vücudu bebeğin tutunması konusunda sinyaller gönderdiğini söylemiştim.
lütfen rahat olun.
en azından bekleme sürecinde daha stressiz olun kızlar.
inanın sileri hep takip ediyorum..
dualarım ve kalbim sizlerle..
umarım rabbim sizlerinde , bizlerinde yüzünü güldürür...
sbiz üstünüze düşeni fazlasıyla yaptınız artık bu saatten sonra takdir rabbimin...
bol bol yemekteyiz programı izleyin, kitap falan okuyun.
kendinize dikkat edin. ha birde ananas suyu için bol bol.
bebişlerin tutunmasını sağlıyormuş.
öyle okudum...
hepinizi öpüyorum canlar:lepi::lepi::lepi:

Son düzenleme:
kızlar bu progesteron iğnelerinden şikayetçi olan varmı ? 3. gün oldu transfer olalı ve çok ağrı yapmaya başladı oturmakta zorlanıyorum hep aynı yere vuruluyor sağlı sollu birde vurulan yerlerde beze oluştu

kızlar bu progesteron iğnelerinden şikayetçi olan varmı ? 3. gün oldu transfer olalı ve çok ağrı yapmaya başladı oturmakta zorlanıyorum hep aynı yere vuruluyor sağlı sollu birde vurulan yerlerde beze oluştu

Yağlı iğne olduğu için vurulan yerler hassaslaşıyormuş, ben de aynı dertten şikayetçiyim...bende morarma da başladı bi tarafta. Sanırım zamanla alışıcaz...
Ben de başka bişi sorcam, kasıkların ağrıyor mu?

ya benim kasıklarım günde en fazla 2 kere azcık oluyo olmuyo yani ağrı ama benim kabızlık ve karın şişliği problemim daha fazla bide mide bulantılarım var baya

canım kabızlık sorunu bende de vardı, ben her sabah 2 kayısı ile 2 bardak ılık su içerek çözdüm, bi de gün boyunca 3l yakın su içiyorum, o da kolaylaştırıyo.

kızlar ya ben hiçbişi hissetmiyorum çok korkuyorum bebeklerim gitti die ne sizler gibi kasık ağılarım var ne başka bişi sadece iğnelerden kalçalarım delik deşik ve oturamıom bile bide göğüslerim aşırı şiş ve sancıo acıo baya hassas o kadarcık başka hiç bişi yok sizce yokmudur bebişlerim

Herkeste belirtiler farklı oluyo ya, kiminde ağrı oluyo bebek olmuyo, kiminde hiç ağrı olmuyo ikiz oluyo, ya da tam tersi...galiba 12. gün yapılacak kan testine kadar hiçbir şey kesin sayılmaz...Ben artık takip etmeyi bıraktım, belirtilerim ilk denememe de benziyo, öylecene bekliyorum bakalım...ama senden kendimden olduğundan daha ümitliyim..ikizlerr gelecekkk inşallllaaahhh:):)):)

Herkeste belirtiler farklı oluyo ya, kiminde ağrı oluyo bebek olmuyo, kiminde hiç ağrı olmuyo ikiz oluyo, ya da tam tersi...galiba 12. gün yapılacak kan testine kadar hiçbir şey kesin sayılmaz...Ben artık takip etmeyi bıraktım, belirtilerim ilk denememe de benziyo, öylecene bekliyorum bakalım...ama senden kendimden olduğundan daha ümitliyim..ikizlerr gelecekkk inşallllaaahhh:):)):)

inşallah canım ya benim göğüslerim artık patlıcaklar ağrıdan sol göğsüm şiştiler uçlarıda büyüdü oldu galiba kız bu iş inşallah canım seninde olucak nie öle düşünüosun topiclerde gördünmü bi arkadaşın tek bir tane dondurulmuş emriyola hamile kalmış umudumuzu yitirmeyelim inşallah olucak bugün daha iim bahçeciyi aradım kalçamdaki iğnelerden olan kitle için lasonil merhemle masaj yapın ve ılık suya bezi sokun sıkın onla kompres yapın dedi geçene kadar diğer kalçadan devam et dedi vuramıolar çünkü sol tarafa iğne artık şişti iyice :CüvCüv::CüvCüv:

umutbebek rrose kızlar hadi az kaldı inşaallah.
olumlu, hayırlı sonuçlara ulaşmanıza...
Allahın izniyle bebişlerinizi hem siz, hem bizler kucağımıza alacağız..
aman dikkat edin kendinize...
dualarım sizinle...

inşallah canım ya benim göğüslerim artık patlıcaklar ağrıdan sol göğsüm şiştiler uçlarıda büyüdü oldu galiba kız bu iş inşallah canım seninde olucak nie öle düşünüosun topiclerde gördünmü bi arkadaşın tek bir tane dondurulmuş emriyola hamile kalmış umudumuzu yitirmeyelim inşallah olucak bugün daha iim bahçeciyi aradım kalçamdaki iğnelerden olan kitle için lasonil merhemle masaj yapın ve ılık suya bezi sokun sıkın onla kompres yapın dedi geçene kadar diğer kalçadan devam et dedi vuramıolar çünkü sol tarafa iğne artık şişti iyice :CüvCüv::CüvCüv:

ayyyyy, bende bezeler olmadı ama morarmalar oldu ve ağrı var, şu kompresi bende uygulayayıım bakim..sona yaklaştık ama morarmadık bi yerimiz kalmadı benneyaptımki Allahım yüzümüzü güldürür inşallllahhhh..

umutbebek rrose kızlar hadi az kaldı inşaallah.
olumlu, hayırlı sonuçlara ulaşmanıza...
Allahın izniyle bebişlerinizi hem siz, hem bizler kucağımıza alacağız..
aman dikkat edin kendinize...
dualarım sizinle...

ammmmmiiiiiiiiin shenaycım, inşallah...bi gün umut dolu oluyo insan, bi gün gene tam karamsar..senin de temennin gibi umarım ALLAH hepimizin yüzüne güler cnm .a.s.

AMİNNNNNN.
hepimizin yüzünü güldürür inşallah rabbim.
ama ben inanıyorum HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK....

kızlar nasılsınız? naptınız?
nasıl gidiyor tedavi süreciniz.
bir gelişme yok mu?
yoksa geri sayım heyecanı mı bastı sizleri iyice...

Back