allen carr destek seminerine gidiyorum...

bugün yine gittim aynı yere öğle arası daha az canım çekti

madem kokusu gelince canım istiyor ben de o kokuda daha fazla durup alıştıracağım kendimi buna

daha iyi hissediyorum kendimi

çok şükür kurtuluyorum iyileşiyorum yavaş yavaş...

Sigarasız heyecanlanmayı,sigarasız sevinmeyi,sigarasız üzülmeyi,sinirlrnmeyi,onsuz ağlamayı öğreniyorum...

Tüm hayatımı onunla yaşıyormuşum meğer

Daha doğrusu sigara içmek için yaşıyormuşum

Korkunç bir bağımlılık bu

Uzaklaştıkça daha iyi anlıyorum..

Kendimle gurur duyuyorum bırakabildiğim için...

Bu sigarasız geçirdiğim 3. Haftasonu

Temizlik ev işleri yapıldı her fırsatta 5 dk sigara arası olmadığından hem işim çabucak bitti hem de daha az yoruldum

Bi de sigarayla deterjan kokusu beni bi tuhaf yapıyordu midem bulanıyordu tansiyonum düşüyordu sanki...bugün böyle bir sıkntı yaşamadım

21.gün

Bağımlılık bitti bitti bitti...

Bundan sonra sıkıntı yaşarsam bahanem yok herhalde aptallığım olur...

Herşey biraz daha kolaylaştı artık

Hala çok aklıma geliyor ama zorlanmıyorum

Biraz daha zaman lazım

Günaydın

Herkese iyi bayramlar diliyorum...

Bakalım sigarasız bayram nasıl oluyormuş...

3 hafta doldu inşallah bir daha elime bile almam...

Canım istemedi hiç
Boşluk oluyor arada
Sorun yok içmek yok zaten ihtiyacım da yok

evet tüm yazdıklarını okudum nerdeyse...bu iş bitmiştir sende..bu kadar nefret ettiğin şeye başlamazsın artık...harikasın valla..sakın pes etme...

İnşallah bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum hiç

Ama daha önceki hayal kırıklıkları bazen moralim bozuyor

Bu defa ömür boyu başlamam inşallah

Seni de tebrik ederim hayatım 8 ay olmuş vallahi harikasın sen

Beni boş bırakma lütfen hiç destek yok burda ya da çok az desem daha doğru destekleyenlerin hakkını yemeyeyim

Sen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli özlettin kendini

bu seminerler veya kitap gerçekten etkili mi acaba? ben 8 yıldır sigara içiyorum ve bir gün bile içmediğim olmadı, hastayken bile en azından günde 1 tane olsun içiyorum. bu yuzden bırakma konusunda kendime hiç güvenim yok. ciddi ciddi bırakabileceğime inanamıyorum ama çok istiyorum bırakmayı.

Bence çok etkili bir arayıp konuşun derim

Kitap da etkili video da bakış açını değiştirtiriyor

Bu kadar bırakma isteği varsa kesin başarırsınız bence

Sonuçta hepimiz aynı durumları yaşadık herkes en bĞımlı benim der ben bırakırsam herkes bırakır der

Bence bırakmak çok kolay tekrar başlamamak işin sırrı ben orda kırılıyorum

4. Haftadayım gitgide kolaylaşıyor işim

Gezdik tozduk alışveriş falan bir haftasonu daha geçti geriye yorgunluk kaldı

Yarın iş var offfff

Bir artı var hayatımda sigara içmiyorum

Mutluyum tek başına mutlu ediyor içmemek beni

benim hiç aklıma gelmiyor artık hemde hiç..biz eşimle birlikte bırakmıştık. yeniden başladı 15 gün falan oldu içiyor ve kesinlikle istemiyorum ben.. kokusu bile rahatsız ediyor..hani hep söylerler ya bırakanlar aynen öyleymiş gerçekten..

başlama artık nolur sakın sakın..yarından itibaren hergün yanındayım..üçüzler nasıl..

Ya gerçekten çok tebrik edrim seni ben kaç kere başla bırak yaptım bu arada inşallah bir daha hiç içmem

Senin gelmene çok sevindim ara ara ah peri nerlerdesin diye söyleniyordum burda

Sen benim süreçlerimi çok iyi biliyorsun

O zaman çok iyi idim şımarıklıktan başladım

Şimdi daha çok zorlanıyorum sanki o zaman hiç canım çekmiyordu şimdi bazen aşırı canım istiyor büyü bozuldu sanki

Yine içersem yaşayacağım mutsuzluğu pişmanlığı biliyorum o yüzden içmiyorum ama korkuyorum birgün yine yenilirmiyim diye

En fazla 45 gün mü 2 ay mı öyle bir süre bırakmıştım

Sonrası nasıl oluyor 1 ay 3 ay 6 ay 9 ay gibi sürelerde krizler oluyormuş doğrumu bu yoksa yaşadığın durumlarla mı alakalı

Sen tecrübelisin yaşadın mı böyle günler

Eşin neden başladı benimki de hala devam ediyor o bıraksa daha kolay olacak benim için

Tamamen unutmak bir daha hiç sıkıntısını çekmemek istiyorum bu mümkünmü

1 AY OLDU

SÜPER HARİKA BİR DUYGU...

:nazar

Sabahtan beri forumu okuyorum, çok kıskandım seni gerçekten, bende bugün kitabı almaya ve artık bırakmaya karar verdim, bu süreçte seni anlayan birilerinin desteği çok yardımcı oluyor bence, umarım bende senin gibi 1 ay oldu diye yazabilirim

Çok saol canım yeterki iste kaç bir aylar dersin

Ben her zaman burdayım destekçin ve takipçin olurum benim de desteğe çok ihtiyacım var hala

Bekliyorum...

Canım bu arada videosu da var internette onu da izle bence o da çok etkili bakışın değişiyor sigaraya

Canım bu arada videosu da var internette onu da izle bence o da çok etkili bakışın değişiyor sigaraya

Evet onuda bir arkadaşım söylemişti yine burada okuyup. Bugün iş çıkışı kitabı alacağım sonrada video yu izleyeceğim..
Uff çok istiyorum bir an önce kurtuluyum, hiç sabırlı değilimdir bide ben hemen sonuç almak isterim ama öyle olmuyor tabi ki.
Birde artık kendini kanıtlama meselesi de oldu bu benim için, bu kadar güçsüzmüsün diyorum kendime yani 3 yıldır içiyosun aynı şekilde bırakıcaksında diyorum..
Bıraktıktan sonra zaten ilk işim dişçiye gitmek olacak, şimdi utanıyorum gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…