• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allen carr destek seminerine gidiyorum...

Gülben ergen de bu yöntemle bırakmış etkilendim valla örnek oldu bana demekki başaran insanlar var tabi zaten biliyorum da teyit etmiş oldum

4. Gün de böylece geçmiş oldu

Ben en çok bu günden korkuyordum neyseki büyük bir sorun yaşamadım

5. Gün

Günaydın boğazımda biraz ağrı var

Akciğerlerim temizlenmeye başladı

Dinlenmiş ve sakin uyandım mutluyum

Ohh tatil gibisi yok ye iç yat

Keşke hergün böyle olsa

Ağzımda bir iki aft çıktı ama bu benim keyfimi bozamaz

Cildim de henüz çok değişiklik yok sadece yorgun yüz ifadesi geçti

Canım hiç bir şey yapmak istemiyor yatıp tv izlemek istiyorum o kadar bu duygu sigarayla alakalı mı bilemiyorum

Bu ne tembellik ya anlamadım ki evde yapılcak bi dünya iş var ben yerimden kımıldamıyorum

Bu arada kendim çalıp kendim oynuyorum niye kimse yok ya herkes mi kurtuldu bu sigaradan yalnız hissettim çok

Neyse ben kararlı bir şekilde devam ediyorum herşey yolunda bugün hiç zorlanmadım

Gece çok sık uyanıyorum deliksiz uykum yok ama erken yatıyorum ondan herhalde e oksijen de bol normal herhalde

Hayat daha zevkliymiş sigarasız

Kahvaltı sonrası 1 sn aklıma geldi hemen gönderdim

E çok normal bıraktıktan sonra ilk haftasonu bi de eşim içiyor yanımda içmiyor ama

3 hafta sonra bu hayata alışmış olcam

Kazasız eve geldim dışarı çıkınca biraz daha sık aklıma geldi

Alışacağım

merhabalar...

yaklaşık bir yıl önce bahsettiğim seminere katıldım 45 gün içmedim..hiç de zorlanmadım...ama sonra boşluğuma geldi tekrar başladım...

bırakma çabam hiç bitmedi ama baktım kendi başıma olmuyor tekrar seansa gitmeye karar verdim. umarım başarabilirim yine ve bu kez ömür boyu sürer...

çok yoruyor sigara beni bütün enerjimi alıyor sanki...

bu da benim günlüğüm olsun başaranları okudukça çok mutlu oluyor insan..

bana da destek olur musunuz...

Şimdiye kadar gitmişsindir sanırım seminere. Ben de 2. kere seminere gidip bırakanlardanım. 2,5 senedir içmiyorum. İçmekte istemiyorum. Benim eşim de benimle seminere geldi. O tek seferde bıraktı. Çok doğru bir karar vermişsin. Bırakana kadar 100 kere gitmem gerekse bile giderim. Yeterki bırakayım.

Evet evet gittim 6 gün oldu tekrar bırakalı şimdilik iyiyim umarım ben de 2,5 yıl oldu derim bigün

Tebrikler

7.gün

günaydın

bir hafta doluyor... herşey yolunda kendimi dinç hissediyorum

öyle yeme içmemde çok değişiklik yok

sinirli de değilim hatta eskiye göre daha bir sakinim

işin zor kısmını atlattım galiba...

bir daha asla içmek istemiyorum...

arkadaşlar bende bu yöntemle 20 yıl içtiğim sigaraya veda ettim 5 yıl oldu hiç içmemiş gibiyim , yakın çevremde bu yöntemle bırakanda var bırakamayanda,sizlerde en kısa zamanda bırakırsınız inşallah

arkadaşlar bende bu yöntemle 20 yıl içtiğim sigaraya veda ettim 5 yıl oldu hiç içmemiş gibiyim , yakın çevremde bu yöntemle bırakanda var bırakamayanda,sizlerde en kısa zamanda bırakırsınız inşallah

off ne güzel ya..harikasınız...

tüm yöntemlerde olduğu gibi kararlı olmak işin sırrı bence

ama diğer yöntemlere göre çok rahat sıkıntısız depresyon yok boşluk yok..

ilk andan itibaren kendini mutlu hissediyorsun...çünkü işin mantığını anlıyorsun..

tüm içenler bence video yu bir kere izlemeli veya kitabı bir kez okumalı bence...eminim bakış açıları değişecek sigaraya...

Ben kitabi hatmettim nerdeyse.okurken heyecanlaniyorum bitsede biraksam diye ama nafile benim icin cok zor.ben bir hafta dayansam sanki bir daha icmem gibi geliyo
Yarin bende bir denesemmi ne.bellimi olur iradeli cikarim.zaten hic denemedim hep yapamam ben mantigindayim

Ben kitabi hatmettim nerdeyse.okurken heyecanlaniyorum bitsede biraksam diye ama nafile benim icin cok zor.ben bir hafta dayansam sanki bir daha icmem gibi geliyo
Yarin bende bir denesemmi ne.bellimi olur iradeli cikarim.zaten hic denemedim hep yapamam ben mantigindayim

Hayatım bu yöntemde iradeye çok ihtiyaç duymuyorsun zaten

Sadece sigaranın senin için zevk veya destek olmadığına inanmalısın bu gerçeği kabul edince yani sigaranın sadece madde bağımlılığı olduğunu farkedince hiç irade gerekmiyor denemekten ne çıkar

günde 5 paket miiiii :53: hala yaşıyor mu bu adam :26: etkili bir kitap mı? ve etkili bir seminer mi gerçekten? önerir misiniz? annem için düşünüyorum

bir Allen Carr çalışanı olarak söylüyorum ki, maalesef büyük patronu kaybettik. ancak milyonlar kurtuluyor oun sayesinde.

Bugün itibariyle artık sigara kullanmıyorum kendimi çok mutlu ve iyi hissediyorum şu ana kadar sıkıntım olmadı umarım hiç olmayacak

keşke geldiğinizde tanışsaydık, tebrik ederim.

nasıl olursa olsun herkesin bu pislikten kurtulması dileği ile,

Tanışmışızdır belki de neyse gizemli kalmak daha iyi:30::17::17:

Herkese selam ve sevgiler umarım bir daha hiç başlamam

Bana gelince gün geçtikçe daha iyi oluyorum daha az aklıma geliyor

Bazen canım çekiyor ama içince ne hissedeceğimi çok iyi biliyorum berbat bir tat iğrenç koku mide bulantısı baş dönmesi

Sonra tekrar bağımlılık bir daha bu tuzağa düşmem

Üstelik sonuçta keyif almak diye bişey de yokmuş o da yalanmış e ben delimiyim niye ağzıma sokayım o beyaz çubukları

Şu an gerçekten böyle geliyor sigara içmek mantıksız saçma bir iş

Bugün çok keyifli mutlu bir gün geçirdim mesela sigaraya ihtiyacım yoktu

Tabii bütün bunları bilmeme rağmen aklıma geliyor o da beynimin oyunu veya alışkanlık herhalde yakında biter

10.gün bugün...

dün çok yoğun ve rutin dışı bir gün geçirdim aklıma çok geldi...içmedim tabiki...harika hissediyorum...

Back