Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar...
yaklaşık bir yıl önce bahsettiğim seminere katıldım 45 gün içmedim..hiç de zorlanmadım...ama sonra boşluğuma geldi tekrar başladım...
bırakma çabam hiç bitmedi ama baktım kendi başıma olmuyor tekrar seansa gitmeye karar verdim. umarım başarabilirim yine ve bu kez ömür boyu sürer...
çok yoruyor sigara beni bütün enerjimi alıyor sanki...
bu da benim günlüğüm olsun başaranları okudukça çok mutlu oluyor insan..
bana da destek olur musunuz...
arkadaşlar bende bu yöntemle 20 yıl içtiğim sigaraya veda ettim 5 yıl oldu hiç içmemiş gibiyim , yakın çevremde bu yöntemle bırakanda var bırakamayanda,sizlerde en kısa zamanda bırakırsınız inşallah
Ben kitabi hatmettim nerdeyse.okurken heyecanlaniyorum bitsede biraksam diye ama nafile benim icin cok zor.ben bir hafta dayansam sanki bir daha icmem gibi geliyo
Yarin bende bir denesemmi ne.bellimi olur iradeli cikarim.zaten hic denemedim hep yapamam ben mantigindayim
günde 5 paket miiiii hala yaşıyor mu bu adam :26: etkili bir kitap mı? ve etkili bir seminer mi gerçekten? önerir misiniz? annem için düşünüyorum
Bugün itibariyle artık sigara kullanmıyorum kendimi çok mutlu ve iyi hissediyorum şu ana kadar sıkıntım olmadı umarım hiç olmayacak