ben de bırakmak istiyorum ama motivasyonu sağlayamıyorum bi türlü. yani istiyorum ama %100 istemediğim için, cesaret edip bırakmayı deneyemiyorum.
aynen bende tam olarak istemediğim kanısına vardım.bu yüzden denemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bırakmak istiyorum ama motivasyonu sağlayamıyorum bi türlü. yani istiyorum ama %100 istemediğim için, cesaret edip bırakmayı deneyemiyorum.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
$
Arkadasim seni tebrik ediyorum, bende cumartesi gecesi itibari ile sigaraya elveda dedim .isallah icmem birdaha ücüncü günümdeyim.iki gündür kafamda bir bosluk uyuklayip duruyorum kendimi oruclu zannediyorum elimi bir seye uzatirken dikkat ediyorum,sanki büyü bozulcak gibi.
darisi bizim basimiza bir daha icmeyiz umarim.
CUMHURİYET KADINI OLARAK HEPİMİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN...
hanımlar ne güzel ilerliyorsunuz..içmeyin ..aradaki farkı zaten görüp, hissedeceksiniz..
nehirim, 40 gün kadar oldu sanırım sana... senin kadar içmeyi istemeyen ama bi o kadarda içmemek için mücadele eden olmamıştır sanırım..sen benide geçtin ama bu kez daha azimlisin..hiç yılmadan mücadeleye devam..süpersin..bu nedenle seni çok seviyorum..sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hissediyorum..samimi ve içten...
hepinizi kutluyorum..bir çok içen ve bırakmak isteyenlere örnek oluyorsunuz..
Tekrar terapi almak zorunda kaldın mı ?
günaydın canım..nasılsın bugün...destek seminerine gitmeye ne hacet? sen destek oluyorsun kendin bizzat bir çok kişiye burda..başarılar canım...
Bugun benim 5. Gunüm ama zor dayanıyorum hep aklıma geliyor aklıma gelmesi canım istiyor Anlamına gelmez deyip avutuyorum kendimi......
Bu gidişle galiba ya arayacagım ya da terapiye tekrar gideceğim.....