• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allen carr destek seminerine gidiyorum...

$
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun

Arkadasim seni tebrik ediyorum, bende cumartesi gecesi itibari ile sigaraya elveda dedim .isallah icmem birdaha ücüncü günümdeyim.iki gündür kafamda bir bosluk uyuklayip duruyorum kendimi oruclu zannediyorum elimi bir seye uzatirken dikkat ediyorum,sanki büyü bozulcak gibi.
darisi bizim basimiza bir daha icmeyiz umarim.

CUMHURİYET KADINI OLARAK HEPİMİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN...

hanımlar ne güzel ilerliyorsunuz..içmeyin ..aradaki farkı zaten görüp, hissedeceksiniz..

nehirim, 40 gün kadar oldu sanırım sana... senin kadar içmeyi istemeyen ama bi o kadarda içmemek için mücadele eden olmamıştır sanırım..sen benide geçtin ama bu kez daha azimlisin..hiç yılmadan mücadeleye devam..süpersin..bu nedenle seni çok seviyorum..sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hissediyorum..samimi ve içten...

hepinizi kutluyorum..bir çok içen ve bırakmak isteyenlere örnek oluyorsunuz..

$

Arkadasim seni tebrik ediyorum, bende cumartesi gecesi itibari ile sigaraya elveda dedim .isallah icmem birdaha ücüncü günümdeyim.iki gündür kafamda bir bosluk uyuklayip duruyorum kendimi oruclu zannediyorum elimi bir seye uzatirken dikkat ediyorum,sanki büyü bozulcak gibi.
darisi bizim basimiza bir daha icmeyiz umarim.

Tebrikler canım içme sakın içindeki canavar öldü artık kurtuldum diye sevin bir kaç hafta alışma süreci sürer sonra gitgide daha rahat oluyorsun yaz gelişmeleri lütfen

CUMHURİYET KADINI OLARAK HEPİMİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN...

hanımlar ne güzel ilerliyorsunuz..içmeyin ..aradaki farkı zaten görüp, hissedeceksiniz..

nehirim, 40 gün kadar oldu sanırım sana... senin kadar içmeyi istemeyen ama bi o kadarda içmemek için mücadele eden olmamıştır sanırım..sen benide geçtin ama bu kez daha azimlisin..hiç yılmadan mücadeleye devam..süpersin..bu nedenle seni çok seviyorum..sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hissediyorum..samimi ve içten...

hepinizi kutluyorum..bir çok içen ve bırakmak isteyenlere örnek oluyorsunuz..

Pericim gelmiş hoşgelmiş

Vallahi doğru demişsin ne diyim ama bitti artık yılmak yok

Bende senin için aynı şeyleri hissediyorum

Beni sakın ihmal etme benim için çok önemlisin biliyorsun

Bugun sigarayı bırakalı 3 gun oldu içimden nikotini attım ama hala aklıma sigara geliyor derin bi nefes çekiyorum birakma nedenimi ve sonra terapide anlatılanları düşünüyorum ilk bırakısım daha kolay olmuştu sanki bu biraz daha zor gibi geliyor esim bu sefermdaha iyi benden acaba diyorum ben terapiye gitmeden once kitabını okumuştum az cok anlatılacak olanları tahmin edebiliyordum ondan mı oldum böyle arkadasım??????

hiç canını sıkma hayatım bana da ayni şey oldu 2. Sefer daha for geldi ama simdi iyiyim geçti

Tekrar terapi almak zorunda kaldın mı ?

ilk denememde çok rahattım şımarıklıktan başlamıştım

şimdi 2. destek terapisiyle bıraktım ama çok zorlandım 5 hafta bitti galiba ama daha yeni rahatladım canım onu diyorum

ilk denemem daha kolay geldi 2. de sanki o büyü bozulmuş gibiydi...ama içmedim devam...

bir kaç hafta sonra çok daha iyi hissedersin hayatım merak etme...

bi de unuttum söylemeyi

yakınsan ve işin uygunsa destek terapilerine gitmeni öneririm

ben yakın olsam gitmek isterim ama zor şu anda....

günaydın canım..nasılsın bugün...destek seminerine gitmeye ne hacet? sen destek oluyorsun kendin bizzat bir çok kişiye burda..başarılar canım...

günaydın canım..nasılsın bugün...destek seminerine gitmeye ne hacet? sen destek oluyorsun kendin bizzat bir çok kişiye burda..başarılar canım...

sağol pericim ben gayet iyiyim son bir kaç gündür

bütün çelişkilerimi sonlandırdım sigarayla ilgili

ama başka sıkıntılarım var bugünlerde sanırım sigara önemini yitirdi daha büyük sorunlar yaşayınca

neyse herşey geçer bir gün gelir herşey unutulur...sizi de kendimi de üzmeyeyim şimdi...

Bugun benim 5. Gunüm ama zor dayanıyorum hep aklıma geliyor aklıma gelmesi canım istiyor Anlamına gelmez deyip avutuyorum kendimi......

Bugun benim 5. Gunüm ama zor dayanıyorum hep aklıma geliyor aklıma gelmesi canım istiyor Anlamına gelmez deyip avutuyorum kendimi......

hayatım dayan artık vücudun temizlendi nikotinden

gerçekten aklına gelmesi tamamen psikolojik zamanla geçiyor

bir gün iyi bir gün daha kötü hissedersin ama bütün bunlar yaşadığın durumlarla alakalı...

geçecek inan bana...

vazgeçtiğin bir şey yok unutma...:46:

aresercim bir de terapistini arayıp yardım alabilirsin numarasını vermiştir mutlaka

Bu gidişle galiba ya arayacagım ya da terapiye tekrar gideceğim.....

Bence gayet iyi gidiyorsun canım ama ara mutlaka faydalı olur ben sık sık aradım sıkıştığım zamanlarda zor zamanları atlatmamda çok yardımcı oldular

şımarıklık yapıp sigara içmiştin ama iyiki moralm bozuk yada canım sıkkın deyip içmiyorsun..çok sevindim buna..benim eğer çok canım sıkıldıysa üzülüp veya sinrlendiysem hala aklıma hemen geliyor..

kendini üzme asıl önemli olan bu canım...

Back