Allahım yardım et nolur.

Öyle ya da böyle arkadaş kayınvalide ile aynı evde olmak çooooooooooooooooooooooooook zor..Rabbim yardımcınız olsun..

Çalışıyor olmanız gerçekten avantaj..Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin..Gerçekten zor bir durum kayınvalideniz için de..2 Kadın 1 adam ve tercih edilmeyen istenmeyen olmak zor..Allah sabır Versin..EŞine de kızma bence ne de olsA Annesi iyi de olsa kötü de olsa annesi..Sabırlı ol inşallah düzelir her şey de kadın da evine döner..İkiniz içinde zor bir durum..

Güzelim sana kısmen hak veriyorum kayınvalideyle yaşamak kimine göre zor kimine göre kolaydır. evliliğiniz de yeni kendimi senin yerine koyup düşündüğümde evet haklısın fakat kayınvalidenin gidecek başka yeri olmadığındanda yapacak birşey yok sadece sana uyum sağlamak zorunda bu konuda eşine düşer annesiyle güzelce konuşacak.

Canım ben kimseye bir şey yansıtmıyorum inan sadece kendi içimde yaşıyorum ne eşime nede kayınvalideme bir yanlışım yok sadece çok zorlanacağım ve insanlara içimi dökmek istedim.

Çok zor inanın çok zor yapı olarak ben kimsenin kalbini kırmam kıramam kendi içimde yaşayacağım ama zor olacak bunu da biliyorum.
insanın bir düzeni vardır düşünsenize o düzenin yerini yeni yeni düzenler alacak örneğin gece tuvalete kalktığımızda no'luyor diye kayınvalidem de kalkıyor.

Canım ben kimseye bir şey yansıtmıyorum inan sadece kendi içimde yaşıyorum ne eşime nede kayınvalideme bir yanlışım yok sadece çok zorlanacağım ve insanlara içimi dökmek istedim.

Seni çok iyi anlıyorum..Bende atlı üstü oturuyorum..Böyle bile çok zor tıkandığım çözümsüz kaldığım çok şey oluyor ki ay ev ciddi sorun..Ama umarım geçici olur..Sabret Rabbim bir çıkış yolu gösterir inşallah..Tavsiyem bu düşüncelerini eşin ile paylaşma..Temiz bir insan olmayabilir belki eşin bile farkında ama ne olur ise olsun annesi senin annene eşin böyle söylese kırılır ve sorun da çıkar emin ol..Herkesin annesi kıymetli bunu unutma..Seni yargılamıyorum sakın yanlış da anlama sadece öneri de bulunuyorum..

Elbette zor valla bir ara kayınvalidem her aşağı indiğinde bibloların yerini değiştiriyordu sinir oluyordum ona sanane demi ben öyle koyuyorsam öyledir..Benim evim benim düzenimmm..!!! yine sinirlendim

Allah sabır versin..E düzelme imkanı yok mu hem eşinin kardeşleri var sanırım onlara dönüşümlü kalmaz mı..?

Üvey kardeşleri var canım bende kalacak mecbur ama inan zorluğunu kelimelerle anlatamam nasıl zor bir insan olduğunu herşeyi beğenmiyor yemek ya tuzsuz yada tuzlu olur dediğin gibi sürekli eşyaların yeri değişir yanı Allah'a dua ediyorum bana sabır versin diye.

Kesinlikle yansıtmıyorum eşim bunları düşündüğümü bele bilse eminim ciddi sorun yaşarız. Evet canım sabretmek gerek Allahıma hep dua ediyorum sabir versin diye.

Madem böyle bir durum ile karşı karşıyasın..Kabul et kendini yıpratma..Olanı iyileştirmeye bak derim çok fazla seçenek yok çünkü..Olan sana olur yıpratma kendini..Düzen konusunda konuş anne sen böyle yapıyorsun ama ben aradağımı bulamıyorum vs. gibi konuşsan ya da eşin konuşsa..

Eşin bir şey demiyor mu olumlu olumsuz..

Ben bunu gelip bize kaldığı dönemlerde zaman zaman anne öyle yapma bak böyle yaparsan daha iyi olur dedim ama beni beğenmiyor musun sen ben bir yemek yaparım parmaklarını yersin ama hiç bir zaman o parmaklarımı yiyecek bir yemek olmadı.

Eşim annesinin farkında ama hiç bir zaman dile gitirmedi.
Dediğin gibi kendimi yıpratmama gerek yok.

Ben sizin yerinizde olsamıdım nabardım ..
Zaten kaynanam mecbur geliceği için hiç kendimi üzmem mesela ben sanal alemde olsa yargılamamı, gözleri görmüyor olabilir yarına çıkcamız belli değilken o neden olmasın ...

Siz zaten benim yerimde olamassınız benim yapmış olduğum fedakarlığı asla yapamazsınız.

Kimsenin yarına çıkmaya garantisi yok bunu hatırlatmana gerek yok...!

Hangi doğru acaba? Sana göre doğru bir şey demiyorum size umarım aynı şeyler sizinde başınıza gelir ve çevrenizdeki insanlarda sizin vermiş olduğunuz tepkiyi size verir.

Neediyosun yaa sen kimsin sen beddua salıyosun allah senn gönlüne göre versn desem sana yeter senn gibi bi insanın gönlünden geçende iyi bişey olmaz zaten sana en iyi yakışan beddua bu olur ..

Siz zaten benim yerimde olamassınız benim yapmış olduğum fedakarlığı asla yapamazsınız.

Kimsenin yarına çıkmaya garantisi yok bunu hatırlatmana gerek yok...!

Evet biz senn yerinde olamayız alçaklardan hiç hoşlanmam yukarıda insanların tepesnden bakmayı severim ben seviyen yerde bize göre değil .Yarına çıkamya garantinin olmadığını biliyosun ozaman kaynananın kör olduğunuda buraya yazamassın anladınmı ?
Konu açıyosun yorum istiyosun güzel yorum yapınca canım cicim tatalım vs kötü yorum yapınca laf ben her zaman haklıyı haksızı ayırırım sende haksızsssın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…